14. července 2021

Denní krém s šípkovým olejem Garnier Bio

Nikdy by mě nenapadlo, že jako milovnice přírodní kosmetiky budu o značce Garnier tvrdit, že má hodně vychytané pleťové krémy. Garnier se totiž za poslední dobu hodně zaměřil na složení mnoha svých produktů, které je téměř ze 100% přírodního původu. Po pleťovém krému s aloe vera a levandulí z řady Garnier BIO je nyní k dostání nový denní krém s bio šípkovým olejem a vitaminem C. 
Levanduli ale nemusí zrovna každý a někdo se přes tu vůni nemusí přenést. U tohoto si ale troufám říci, že bude vonět každému.


Šípkový krém je typu 3v1, postará se tak nejen o výživu, ale myslí i na vyhlazení a rozjasnění pleti. Má dokonalou načervenalou barvu. Pokud jste měli levandulový krém, ten byl fialkový, takže mě to vůbec nepřekvapuje. Musím říct, že tyto barevné krémy jsou fajn. Je to příjemná změna od klasických bílých. Na účinky to nemá sice žádný vliv, ale aspoň je to mazání příjemnější. 

Krém má kromě sympatické barvy i příjemnou vůní růží. Ta je zpočátku cítit spíše náznakem a mnohem více převládá svěží vůně, nakyslá po ovoci. Je to taková typicky letní vůně a úplně z něj to céčko dýchá!
Konzistence je lehká a jemná, snadno se tak roztírá a vstřebává se do pleti lusknutím prstu. Není po krému nijak umaštěná a může vyhovovat i mastnější pleti. Pleť je po něm krásně hladká a je to moc fajn krém na běžné denní mazání nebo pod make-up.


Balení je skleněné a hodně bytelné, takže ideální parťák na cestování to pravděpodobně nebude. Pokud ho ale zabalíte do osušky, přežije i cestu letadlem. Jak jsme psala, sklo je hodně silné a vypadá, že vydrží i větší otřesy. Já si většinou na dovolenou balím spíše miniaturky, ale u tohoto jsme musela udělat výjimku. Sice jsme byli jen na pár dní u nás v Jeseníkách a stačilo by mi i pár vzorečků v pytlíčku, nemohla jsem tento šípkový krém nechat doma. Svěží ovocná vůně mě vždy ráno příjemně nakopne a dodá energii. Na opálené pleti je navíc krém přes léto mým jediným make-upem, ten začínám nanášet vždy až na podzim, až zase začínám blednout.



Zkoušeli jste už nějaký pleťový krém od Garnier z řady Bio?

14 komentářů:

  1. Tahle řada Bio mě hodně láká, určitě musím něco zkusit :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavně ty krémy doporučuji a pak čistící mycí gel s citronovou trávou :-)

      Vymazat
  2. Pleťové produkty od Garnier som nepoužívala už nejakú tu dobu, no krémik vyzerá pekne :) Veľmi ma zaujalo to, že by mohol byť vhodný na mastný typ pleti (ktorý ja mám)

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není to na krému úplně uvedeno, ale konzistence je lehčí, takže by mohl vyhovovat :-)

      Vymazat
  3. Z téhle řady jsem toho vyzkoušela už víc a jsem velmi spokojená. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Garnier nikdy nezklame a příště po tomto krému ráda sáhnu a vyzkouším. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Obdivuji tě, jak rychle dokážeš testovat. Já mám pleťové krémy na hodně dlouho vždycky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já těch krémů doma až tak nemám, vždycky max 3 kousky. Je ale pravda, že je používám ráno i večer a ubývají docela rychle :-)

      Vymazat
  6. Šípkový olej jsem používala na jizvy, též je perfektní

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!