9. dubna 2018

Krabička plná rtěnek Revlon

Za posledních pár měsíců se docela vyžívám v různých rtěnkách. Nevím jestli je to věkem nebo už mě přestaly nudit bezbarvé balzámky na rty. Faktem ale je, že když si pořídím nějaký nový kousek, oči se mi rozzáří jako malému dítěti, které dostane novou hračku. Na Elnino.cz jsem nedávno objevila malou zázračnou krabičku, která by potěšila každou rtěnkovou maniačku - sadu devíti rtěnek Revlon různých odstínů. 
Nyní se pojďme společně nakouknout, jaké barvičky se v balení ukrývají a věřím, že tímto článkem potěším oko každé z vás.



Jak jsem již naznačila v úvodu, sada obsahuje 9 kousků rtěnek Revlon v plném balení. Každá rtěnka má standardních 4,2 g, takže nejde tak úplně o cestovní balení, jak je psáno na balení.
Já dávám přednost jemnějším odstínům a krom asi třech kousků jsou to barvičky přesně pro mě. Na rtech vypadají odstíny úplně stejně, jako na ruce, takže to nijak nezkresluje. Jen rtěnka s odstínem č. 477 je ve skutečnosti až černá a ve skutečnosti to tak hrozné není.



Rtěnky Revlon Super Lustrous Creme jsou pěkně pigmentované a krémové, takže rty zvláční a hydratují. V tom mají velkou výhodu oproti matným rtěnkám, které mi zanechávají suchý pocit na rtech. To pak mám vždy nutkání rty přetáhnout ještě balzámem na rty...
Jak jsem již zmínila výše, zhruba tři odstíny jsou hodně výrazné, takže nic pro křehulky. Zbytek jde bez problémů využít na denní decentní líčení nebo třeba do školy.

Kolekci rtěnek můžete zakoupit na e-shopu Parfemy-elnino.cz a krom tohoto obchodu se pravděpodobně nikde jinde sehnat nedá. Asi by vás zajímala cena této kouzelné krabičky. Kolekce 9 rtěnek vyjde na cca 700,- Kč, takže cena jedné rtěnky je necelých 80,- Kč. Jednotlivě se rtěnky bohužel na Elninu nedají koupit. Třeba ale budete mít štěstí a narazíte na ně. Konkrétně se jedná o tyto odstíny:

  • 805 Kissable Pink, 
  • 460 Blushing Mauve, 
  • 205 Champagne on Ice,
  • 430 Soft Silver Rose,
  • 825 Lovers Coral,
  • 535 Rum Raisin,
  • 740 Certainly Red,
  • 457 Wild Orchid, 
  • 477 Black Cherry.


Všechny rtěnky jsou odstínově povedené a hodí se na každou příležitost - jemné do práce a ty výraznější na večer nebo nějakou svátečnější příležitost. Z celé krabičky asi určitě nevyužiji tu nejtmavší v odstínu 477, kterou přítel nazval barvou zralé višně. Odstín se také Black Cherry jmenuje, takže lépe bych to asi ani já nepopsala. A rudá v odstínu 740 Certainly Red je na mě také hodně odvážná. Tyto kousky jsem věnovala sestřence, která je odvážnější než já.
Ostatní barvičky jsou parádní. Nejraději sahám po odstínu 205, 825, 430 a růžovém 805, který na světle hází jakoby studené modré odlesky. 

Jaké odstíny rtěnek máte nejraději? A zkoušeli jste už nějaké od Revlonu?

26 komentářů:

  1. No jéééje :) jak ta by se mi hodila! Všechno jsou to krásné odstíny.
    RIGHT HERE RIGHT NOW

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každý má jinou krabičku poslední záchrany, já jsem ráda za tuhle :-D

      Vymazat
  2. Všetky rúže vyzerajú supr, mala by som problém vybrať si len jeden odtieň :D
    ja mám obľúbený odtieň taky bledo fialový, je celkom neutrálny a predsa výrazný :D
    Od revlonu som mala jeden matný lesk, ale nesadla mi farba tak ho nepoužívam :(
    THE NOELA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vždycky ráno také tápám, kterou si zrovna vezmu. Ententýky dva špalíky :-D

      Vymazat
  3. Od Revlonu mam velmi rada ruze 🙂hoci tieto som este neskusala, ale ich matne ruze su super 🙂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám raději spíše ty třpytivé, ale nějaké matné také v zásobě mám :-)

      Vymazat
  4. Wow, tolik nádherných odstínů při sobě. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Vyzerajú úžasne :) Tie nude odtiene sa mi páčia najviac

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejvíce "nude" je asi 805, ačkoliv to tak na ruce nevypadá. ve skutečnosti je skoro neviditelný, ale rtům dodá pěkný lesk :-)

      Vymazat
  6. Ten odstín 805 je nádherný. Dekorativku od Revlonu jsem ještě nezkoušela. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zkoušela jenom tyto rtěnky, nic jiného jsem také nezkoušela :-) po dobrých zkušenostech se ale asi po jiných kouscích poohlédnu :-)

      Vymazat
  7. Ty odstíny jsou nádherné, nejvíc se mi líbí 460:D.
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten je na rtech parádní a trošku výraznější , ale super :-)

      Vymazat
  8. Ta 740 je naprosto dokonalá! Jinak já nosím rtěnku skoro každý den, takže už se to stalo takovým mým poznávacím znamením :)

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to i já, jen střídám mat a lesk a doma si na to musí trošku zvykat. Doteď jsem používala jen bezbarvé balzámy na rty, takže je to asi trošku změna :-)

      Vymazat
  9. Krabička rtěnek si myslím, že vypadá fakt hodně dobře a navíc je tady spoustu druhů odstínů :P

    OdpovědětVymazat
  10. To je krása, keby mi chlap takéto niečo daroval na sviatok, asi by som odpadla. :-D rôzne farby, na rôzne príležitosti, super. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Moc pěkný článek. Líbí se mi, jak jsi rtěnky Pavli nafotila :-) Já s rtěnkami od Revlonu zkušenosti nemám. Celkově s touhle značkou mám malé zkušenosti, vyzkoušela jsem zatím jen make-up a ten používám denně a je super. Takže dalším produktům od téhle značky se určitě nebráním :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) já mám také se značku jedinou zkušenost, a to právě s těmito rtěnkami. Ale četla jsem třeba chválu na řasenky, tak budu muset také nějakou vyzkoušet, jestli je tak skvělá, jako rtěnky :-)

      Vymazat
  12. Taky poslední dobou sahám každý den po rtěnce, ale teď ulítávám na těch matných. Každopádně tahle krabička je super. Takovou od někoho dostat, tak se taky rozzářím jako malé dítě když vidí hračku. Ta cena je pěkná. Jen se chci zeptat jak dlouho tak vydrží na rtech? Jsou to držáky nebo musíš po každém napití či jídle hned přemalovávat? :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Držáky to až tak nejsou, ale většina rtěnek co mám doma, jsou na tom podobně. Pití vydrží, ale nějaké to jídlo už ne. Nemám ale problém s tím během dne rty přemáznout. Záleží jak to máš ty :-) většina těch barev je použitelných, takže i díky průměrné výdrži bych do krabičky šla znovu :-)

      Vymazat
  13. Waw. rúže vyzerajú úžasne. Proste krása.

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!