30. května 2018

Tužící sprej Nobilis Tilia

Lak na vlasy používá téměř každá z nás. Ani já si bez něj nedokáži představit svoje ranní zkrášlování. Ne, že bych si ráno na hlavě kouzlila nějaké složité účesy. Je to spíš naopak. Vlasy jen ráno rozčešu, popřípadě upravím pomocí žehličky a jsem skoro připravena k odchodu. K dokonalosti mi už chybí jen vlasy u kořínků trošku uhladit a jak se říká připlácnout k hlavě, protože jemné nové "baby vlásky" ne a ne zkrotit a neustále mi poletují kolem hlavy.



K zafixování jemných poletujících vlasů používám už spoustu let běžný lak na vlasy a když jsem se ptala své kadeřnice, jestli existuje nějaký jiný přípravek, který by mi k tomuto účelu posloužil, ani ona mi nedokázala nic doporučit. Vím, že laky na vlasy z drogerie nejsou zrovna nejzdravější a pokožka hlavy mi z nich občas svědí, ale čím ho nahradit? A to ani nemluvím o tom, když to přeženu s množstvím, vlasy jsou pak slepené, musí se vyčesat a celý proces lakování se musí opakovat. 
Až při procházení obchůdku Heřmánková louka jsem narazila na tužící sprej od Nobilis Tilia, a to jsem si řekla, to musí být ono.


Tužící sprej s obsahem piva pomůže přírodní cestou dotvarovat účes a prodlouží tak jeho životnost. Pivo navíc zamezuje lámání vlasů, zpevňuje je a díky obsahu chmele podporuje jejich růst. Muži milují pivo pro jeho hořkou chuť, ženy si s ním zase krášlí vlasy. Už naše babičky věděly o jeho blahodárných účincích a babské rady přicházejí i v dnešní moderní době stále více na scénu a i současní výrobci kosmetiky se jimi nechávají rádi inspirovat.

Složení: Aqua (demineralizovaná voda), Alcohol (rozpouštědlo), Beer (pivo), Glucose (hydratační a tužící látka), Commiphora Myrrha Resin Extract (extrakt z myrhové pryskyřice), Sodium Lactate (mléčnan sodný, regulátor pH), Lactic Acid (kyselina mléčná, regulátor pH), Citrus Limon Peel Oil (éterický olej citronový), Citrus Grandis Peel Oil (éterický olej grapefruitový), Limonene.

Tužící sprej můžete pořídit na e-shopu Hermankovalouka.cz za 254,- Kč.
Tužící sprej je lehce až středně tužící a asi vám úplně nezafixuje složitý plesový nebo svatební účes, ale pro moje potřeby typu uhlazení jemných poletujících vlásků nebo uhlazení culíku je opravdu super. Vlasy nijak neslepuje, nemá obtěžující "vůni" jako běžné laky na vlasy a svůj účel tedy splní. Za mě naprostá spokojenost.

Věděli jste, že existuje i přírodní varianta laku na vlasy a vyměnili byste ho za ten svůj běžný z drogerie?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!