1. dubna 2019

Elseve Rapid Reviver na okamžité oživení vlasů

Někdy se o vlasy můžeme starat jak chceme, přesto s nimi nebudeme nikdy spokojené. Používáme desítky různých přípravků, přitom někdy stačí jen jeden, aby nám dal vlasy zase zpátky do formy. Většinou čekáme výsledky okamžitě a ale najít ty správné produkty může být i několikaměsíční nebo dokonce i roční záležitost.
Já se mnohdy obejdu jen s šamponem a kondicionéry téměř nepoužívám. Kondicionéry vyřeší problém krátkodobě, je to zpravidla jen o dobrém rozčesávání, ale nedodají vám potřebnou hloubkovou výživu. Proto si raději jednou týdně dopřávám intenzivnější kůru, aby se vlasy vyživily, zacelila se struktura a získaly větší lesk.



Značka L´Oréal Paris nedávno uvedla novou vlasovou řadu a poskytla mi na vyzkoušení intenzivní balzámy Rapid Reviver. Balzámy jsou spojením kondicionéru a masky. Mohou se používat každý den, tedy jako kondicionér a tím se také liší od klasické masky, kterou stačí aplikovat jednou týdně.
Balzám je k dostání ve třech variantách - pro poškozené, suché či barvené vlasy. Vlasům dodá okamžité oživení, výživu, posílí je a budou se pak více lesknout. A právě lesk je známkou zdravých a silných vlasů.


Tajemství balzámů je pečující sérum tvořené aminokyselinou pro rychlé splynutí s vlasy a tím i rychlé vyřešení vašeho problému s vlasy. Balzámy jsou fakt skvělé, hlavně zlatá varianta na suché vlasy. Vlasy jsou krásně narovnané, hladké a jemné na dotek, ale vůbec ne zatížené. Já je používám před mytím šamponem ne po mytí, jako to dělá většina. Už jsem si na to za ty roky zvykla a vyhovuje mi to mnohem více.   

Vlasová péče Rapid Reviver je k dostání od letošního března ve všech drogeriích.

Co používáte jako rychlou záchranu na vlasy?

14 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Oleje jsou fajn, ale nesmí se to s nimi přehánět :-)

      Vymazat
  2. Nevypadají vůbec špatně, momentálně sháním nové produkty na vlasy, tak se po nich poohlédnu :)
    One Loving Girl

    OdpovědětVymazat
  3. Já jeden kondicionér od této značky doma mám a jsem s ním velmi spokojená. Navíc i hezky voní.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. mám pocit, že mojim vlasom vyhovuje minimum produktov. Väčšinou sú moc slabé alebo potom moc silné a zbytočne ich zaťažujú. Takže je ťažké pre mňa nájsť niečo dokonalé.
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také se je snažím zbytečně nezatěžovat. Šampony používám výhradně bez silikonů a párkrát do týdne je vyživím maskou nebo balzámem. Nepoužívám kondicionéry, tak je to znát a vlasy jsou občas trošku rozlítané :-)

      Vymazat
  5. Elseve mi veľmi nevyhovuje, mám po ňom mastné vlasy už na druhý deň. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi jak který produkt. To já nemohu posoudit, protože si většinou myji vlasy obden a druhý den si dělám culík. Mám ale hodně jemné vlasy, takže nemýt si je tři dny je pro mě naprosté tabu :-)

      Vymazat
  6. Používám olejíček, Elseve mám moc ráda, ale tyhle balzámy jsem ještě nezkoušela, to musím napravit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To určitě naprav :-) mě nejvíc sedí ta zlatá varianta, ale už jsme četla i opačné reakce. Každá jsme jiná a každé sedí hold něco jiného, je potřeba to vyzkoušet :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!