4. listopadu 2019

Pleťové masky 7th Heaven

Pleťové masky jsou stále oblíbenější, tím pádem je v obchodech větší a větší výběr. Konkurence je tedy veliká, jenže jak se v celé nabídce vyznat a vybrat si tu nejvhodnější pro naši pleť? Nejdůležitější je samozřejmě výsledný slibovaný efekt, složení a mnohdy se rozhodujeme i podle ceny. 
Pak je tu rozhodující i to, jaká maska je - plátýnková, krémová, slupovací, peelingová nebo jílová, kterou si musíte nejdříve umíchat a vyrobit. Když je ale jílová namíchaná už v pytlíku, vůbec nic proti tomu nenamítám!
Já jsem hodně pohodlný člověk, takže dávám přednost těm jednorázovým plátýnkovým. Ty jsou ale po sundání občas lepkavé a už jsem jich vyzkoušela tolik, že občas raději sáhnu i po nějaké krémové bahenní. Zkrátka občas to chce změnu...



Pleťové masky mají výhodu v tom, že působí takřka okamžitě po jejím sundání nebo smytí. Záleží, co zrovna potřebujete se svojí pletí provést - zda hydratovat, vyčistit, rozjasnit nebo vyzmizíkovat nějaké vrásky. Je fajn si alespoň jednou nebo dvakrát týdně najít pár minut nebo klidně i hodinku na maskovací rituál. U mě patří mezi tyto beauty chvilky neděle odpoledne nebo klidně i v době vaření. Obzvláště teď na podzim, kdy už je venku chladněji, brzy se stmívá a je čas na horkou vanu právě s nějakou výživnou maskou. 

Pokud také nechcete mít s maskování hodně práce, jednorázové pro vás budou to nejlepší. A pokud vám není lhostejné ani složení, pojďme společně prozkoumat masky 7th Heaven. Značka už je na trhu neuvěřitelných 30 let a veškerou svoji sílu dává právě do pleťových masek, proto mohu s klidným svědomím potvrdit, že jsou skvělé. 
Receptura masek 7th Heaven spočívá vždy v prověřené kombinaci tří klíčových přírodních ingrediencí. V portfoliu najdete masky pro všechny věkové kategorie, od mladých dívek po zralé ženy. Značka nabízí několik řad masek, od základní až po Superfood.
Charakteristické jsou také hodně pestré obaly, které jsou v regálech nepřehlédnutelné.

Borůvková rozjasňující bahenní maska slibuje po použití hydratovanou, hladkou a šťastnou pleť, za což se mohu podepsat. Co mě nejvíc bavilo, byla vůně borůvkového jogurtu. Ačkoliv nemám u masek výraznou parfemaci ráda, nejde o nic umělého, ale opravdovou šťavnatou vůni ovoce.
Nejdůležitější je asi fakt, že maska opravdu funguje. Obsahuje rozjasňující částečky odrážející světlo, takže pleť je skutečně rozzářená.


Peelingové slupovací masky jsou fajn v tom, že z vás vytáhnou všechny nečistoty a ještě pleť vyživí. A nemusíte se rozhodně bát depilace obličeje, masky jdou dolů dobře.


Z černých masek s aktivním uhlím mohu doporučit bublinkovou masku. Je to fakt sranda a to malé šimrání po bublinkách vás bude bavit.



Ze "zlaté" řady mohu doporučit hydrogelovou masku, ta je na pleti hodně příjemná. Kdysi jsem jednu měla z drogerie a než jsem si stihla několik kousků nasyslit do zásoby, přestala se vyrábět.


Pokud patříte mezi čokoholičky, vaší pleti bude chutnat tato čokoládová bahenní chuťovka. Hloubkově čistí póry a díky kakaovému a bambuckému máslu hydratuje. Opravdu krásně a intenzivně voní po kakau a nejraději byste ji měli na obličeji několik hodin. Užijete si úžasný čokoládový zážitek bez výčitek.
Balení je sice jednorázové, ale s přehledem vydrží na dvě použití. Určitě doporučuji dávat ve slabší vrstvě, protože maska je opravdu hodně hutná a hůře se pak smývá.



Masky jsou dostupné v drogeriích Rossmann, Teta nebo na e-shopu Pre-wo.cz. Cenově vyjdou v průměru kolem 40,- Kč, takže i v tomto ohledu stojí určitě za to. 

Jaké masky jsou vašemu srdci a pleti nejbližší?

6 komentářů:

  1. Jej, tak teď mám chuť si nějakou masku udělat! :D já mám nejradši smývací krémové :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To věřím :-D krémových masek je od 7th Heaven většina, takže je z čeho vybírat :-)

      Vymazat
  2. Jeee ta borůvková <3 Podle mě by byly skvělým dárkem k Vánocům pro kamarádky:))) Asi je jdu rovnou objednat:D nebo mrknu po práci do drogerie:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maska potěší každou kámošku. Jsou vážně moc fajn a když jsou barevné a voní, baví mě o to víc :-)

      Vymazat
  3. Já tuhle značku znám přímo z Anglie a je docela fajn :)) Masky jsou teda hodně lákavé :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!