18. listopadu 2019

Tipy na dárky (nejen na Vánoce): dárkové sady Collistar

Rozhodně vás nechci nějak stresovat nebo strašit s Vánocemi už takhle v listopadu, ale není nad to být připraveni. Nikdy jsem nebyla ta, co dárky sháněla na poslední chvíli pár dní před Štědrým dnem, ale vždy dárky začínám shánět už v říjnu, abych se pak vyhnula svátečními shonu a frontám u pokladen. Adventní čas si už nechávám pouze na zkrášlování a úklid bytu a vychutnávání si atmosféry pod dekou u pohádek a s voňavým čajem v ruce. Kdo je připraven, není ohrožen, tak proč se zbytečně stresovat.



Dárky často objednávám online. Nebaví mě jen tak bezhlavě bloudit mezi regály a přemýšlet, co by se komu mohlo líbit. Raději si vše vyberu v klidu domova, pak to objednám a většinou i ušetřím, protože ceny v e-shopech jsou mnohdy příznivější než v kamenných prodejnách. Osobně už pak nakupuji jen drobnosti k hlavním dárkům a nikdy také nesmím vynechat vánoční trhy, oblíbený trdelník a punč. 

Dřív jsme byla ráda za hranaté a těžké dárky, teď už jsem vděčná za "měkkouše" v podobě pyžam nebo teplých ponožek. Asi už hold stárnu. Na druhou stranu ale jako každá žena ráda rozbalím kosmetiku nebo nějakou praktickou dárkovou kazetku. 

Na Elnino.cz najdete spoustu tipů na dárkové kazety pro muže i ženy. Super je třeba tato praktická sada Collistar, která obsahuje řasenku, dvoufázový odličovač a ještě pěknou kosmetickou taštičku.
Za sebe mohu vřele doporučit právě řasenku Infinito, která dělá neskutečně dlouhé řasy a co jsem četla reakce na Instagramu od ostatních holek, mohu potvrdit, že je to vážně pecka. Řasy vůbec neslepuje a vypadají, jako byste si je prodloužili umělými. Navíc dodá i objem, takž zabijete dvě mouchy jednou ranou.
Řasenka má silikonový úzký kartáček, se kterým je snadná práce. Je to opravdu skvělá řasenka, která stojí za vyzkoušení.
Odličovač Gentle Two Phase Make-Up Remover si poradí i s voděodolnou řasenkou a díky malému 50 ml balení ho můžete přibalit s sebou na cesty. Sadu můžete vybírat ve 4 variantách podle barvy řasenky.


Z dalších sad od značky Collistar můžete mrknout třeba na sadu se sérem a plátýnkovou pleťovou maskou.
Pleťové sérum Pure Actives Hyaluronic Acid, jak už název napovídá, obsahuje kyselinu hyaluronovou, na kterou nedám dopustit. Jako s jedinou mám ty nejlepší zkušenosti v péči proti vráskám. Stačí používat zhruba týden až dva a jemné linky opravdu mizí před očima. Sérum je malinko lepkavé, ale to je úplně běžné a nic, co by nespravila kapka pleťového oleje nebo krému. Obecně beru každé sérum jako podklad pod noční péči, protože potřebuji mnohem větší hydrataci.
Pokud už tedy patříte do kategorie 30+, určitě byste měli podobná séra zařadit do své denní rutiny.



V sadě najdete i roztomilou puntíkatou pleťovou masku Micromagnetic Mask Hyaluronic Acid. Obsahuje speciální mikromagnety naplněné kyselinou hyaluronovou. Je to taková jednorázová a rychlá porce omlazení v jednom jednoduchém kroku.  
Plátýnkové masky jsou skvělé v tom, že jsou pohodlné, nemusíte nic pracně nanášet, následně smývat... jen na sebe plácnete kus hadříku a pak už si jen užíváte svoji půlhodinku.

Maska mě bavila nejen svým vzhledem dalmatina, ale díky mikropigmentům. Ty na plátýnku vystupovaly a po sundání jsem je měla na pleti lehce vytlačené. Jakoby se maska na pleť jejich prostřednictvím přisála. Po chvilce to ale zmizelo a nebylo to viditelné hodně, pouze pokud jsme se zkoumala u zrcadla blíže.


Obě sady mohu vřele doporučit. Vybere si každý podle toho, co právě hledáte a jestli jste víc na dekorativku nebo pleťovku.
A pokud přece jenom více preferujete nákup v kamenné prodejně, v Praze na Florenci je nově otevřená kamenná parfumerie, kde můžete nakoupit kosmetiku a parfémy na internetové ceny.

Kdy začínáte vy řešit dárečky pod stromeček? A objednáváte raději online nebo raději dárky vybíráte osobně?

8 komentářů:

  1. Řasenku Infinito mám taky ráda a sady jsou to moc pěkné! :)
    https://www.everythin-kate.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Já už mám dárky skoro pro všechny a taky nakupuji převážně přes internet. Sady vypadají hezky, více mě zaujala ta druhá.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsi také připravená, je to tak nejlepší, aspoň si člověk užije vánoční atmosféru :-)

      Vymazat
  3. Maska vypadá hodně zajímavě, byla by skvělým dárkem pro moji kamarádku, která masky přímo zbožňuje! :D :)

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji za tipy na dárky. Už mě to vůbec nebaví každý rok něco vymýšlet :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!