12. května 2020

Švestkové šlehané máslo Saloos

Dnes mám pro vás něco speciálního a troufnu si říci, že jde o novinku roku od značky Saloos. Ne, že by jiné kousky, které značka uvádí na trh, nebyly geniální, ale na toto jsem zírala doslova s otevřenou pusou. Jistě jste zaznamenali úžasně vonící švestkový pleťový olej. Pro jeho fanoušky mám další chuťovku v podobě šlehaného tělového másla. Dnes tedy nebudu šetřit superlativy, tak se do toho pojďme směle pustit.



Švestkové bio máslo je kombinací bio bambuckého másla a mého oblíbeného bio švestkového oleje. To především pro jeho úžasnou sladkou vůni marcipánu a nahořklých mandlí. Kromě toho obsahuje vysoký podíl kyseliny olejové, beta karotenu a řady vitamínů, které pokožku chrání před volnými radikály a pečují o ni do hloubky.


Složení: Butyrospermum Parkii Butter, Prunus Domestica Seed Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Sesamum Indicum Seed Oil, Squalene, Humulus Lupulus Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Beta-sitosterol, Ethyl Ferulate.

Ta konzistence polárkového dortu mě neskutečně baví. Je jemné, ale vlastnostmi zároveň i hutné. Při kontaktu s teplou pokožkou rychle taje, takže nebude problém s roztíráním. Pokožku dokonale hydratuje a nezanechá ji příliš mastnou. Dá se použít i na obličej místo pleťového krému, ať máte tu vůni přímo u nosu.


Pokud máte velmi suchou pokožku, rychle si švestkové máslo zamilujete. Troufám si ale říci, že nejvíce vás dostane svojí vůní. Za mě jiný kousek pro vyživenou a provoněnou pokožku nebudete potřebovat a vlastně ani chtít!
Vůně švestkového másla je dokonalá a snad ještě lepší než u švestkového oleje od Saloos. Když máslo otevřela moje mamka, hned jsem jí uviděla ty jiskřičky v očích malého dítěte a vypadlo z ní jen: "Mozartovy koule". Sladký marcipán a zároveň hořké mandle, vážně chcete ještě další důvod?
Mamka mi chtěla máslo hned zabavit, to jsem nedopustila a hned jsem raději pár kousků objednala. Jeden pro babičku, protože ta vždycky chce to stejné, co s mamkou objevíme a jsme z toho úplně hotové. A z tohoto másla jsme si obě sedly doslova na zadek.

Balení je tentokrát pro Saloos trošku netypické. Nejde o sklo nebo plastové šroubovací balení u bambuckých máslíček, ale o plechovku. To je mi popravdě milejší než plast a lépe to i vypadá.

Švestkové šlehané máslo můžete omrknout na stránkách Saloos.cz a seženete ho online na na oficiálním e-shopu tady. Jde o jarní novinku, ale koukala jsem, že je již skladem na většině e-shopů, takže neotálejte, určitě bude rychle mizet ze skladových zásob. A narazila jsem na ně i v DM drogerii, takže se můžete mrknout i osobně.
Na výběr je ještě varianta arganové máslo, růžové máslo a dvě měsíčková pro děti či kojence.

Zaujalo vás máslo a co na ně říkáte?

14 komentářů:

  1. Momentálne mám snáď najviac suchú pokožku, akú som kedy mala, takže toto maslo by sa mi určite hodilo :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To věřím, já jsem na to teď díky roušce také hodně bídně :-)

      Vymazat
  2. Másla vypadají super, určitě bych ráda nějaké zkusila.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá skvěle. Měla bych se tento týden dostat do dmka, tak se po něm podívám.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě je tam najdeš, zrovna včera jsme koukala a mají všechny varianty :-)

      Vymazat
  4. Nové balení se mi hodně líbí. :) Máslo je lákavé a hlavně vůně :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Tělové máslo jsem zkoušela zatím jen od Purity Vision, ale i toto vypadá skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už jich také měla pár od jiných značek, ale na toto žádné nemá :-)

      Vymazat
  6. Och, tak tá vôňa ma dostala. Určite sa na toto masielko v dmke pozriem.
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!