9. června 2020

Micelární voda pro dospělé i děti? Mixa Very Pure!

Micelární voda od Mixy patřila před lety mezi moje první micelární vody vůbec. Tehdy, když micelárky začínaly, jsem ji registrovala v drogerii jako první a moje první volba na ni padla hlavně díky praktickému pumpičkovému balení. Od té doby micelární vody nabízelo stále více značek a dnes už se ani ničím jiným neodličujeme. 
Nedávno jsme ale musela vzhledem ke zhoršujícímu se stavu pleti micelární vody omezit a používám je jenom výjimečně nebo když jsem někde na cestách. 
Nedávno Mixa uvedla zajímavou novinku, která obsahuje 99,6% ingrediencí přírodního původu, bez alkoholu a jakékoliv parfemace. Troufám si říci, že podobnou micelárku, která by zvládla odlíčit i dvě vrstvy řasenky bez drhnutí a ještě s šetrným složením, byste asi jen těžko v drogerii hledali.


Micelární voda Very Pure od Mixy je podle složení vhodná na i citlivou pleť. Pokud vás tedy trápí pupínky a máte pocit, že se vám pleť zhoršuje i z obyčejné vody, mohla by pro vás být micelární voda Very Pure zajímavá.
Poradí si i s výrazným líčením očí, včetně mých oblíbených dvou vrstev řasenky, které mi většinou jedním tahem stáhne jen odličovač na bázi oleje. Vše je bez pandích očí, jakéhokoliv štípání v očích a jiného podráždění obličeje.
Většina z nás používá micelárky právě na dočištění pleti po odlíčení, abychom měli pocit 100% čisté pleti. Pak už jen nanášíme pleťový krém a jdeme spát nebo při ranním čištění nanášíme make-up.
Micelární vody se ale prý nemají používat dlouhodobě a měly by se používat jako první krok při odlíčení a následně je ještě omýt mycím gelem nebo pěnou. To se ovšem týká klasických micelárek, s touto bez alkoholu a parfemace je to něco zcela jiného a věřím, že to pleti nijak neuškodí. 


A teď přijde asi to nejzajímavější - micelární voda je vhodná i pro malé děti a miminka! Podle složení je to pochopitelné, ale jelikož nemám zkušenosti s dětmi, netušila jsem, že i dětská pleť se čistí pleťovými vodami. Pro mě to znamená jediné, a sice když je micelární voda vhodná i na nejcitlivější dětskou pleť, neuškodí ani té problematické nebo citlivé pleti dospěláků. 


Micelární voda Very Pure stojí necelé dvě stovky a ocení ji určitě celá rodina, včetně těch nejmenších. Tímto jí tak dávám šanci a na micelární vody nezanevřu. Jen je třeba při tom velkém množství sledovat etikety a vybírat si i podle složení. 

Zaujala vás tato novinka? A používáte na odličování micelární vody?

16 komentářů:

  1. Zaujala mě dost! Já se tedy přiznám, že micelární vody už moc nepoužívám. Ale tahle se mi hodně líbí :-)
    Michaela Blog

    OdpovědětVymazat
  2. Zloženie sa zdá byť fakt fajn :) Ja sa však Mixe vyhýbam odkedy sa mi z gélu na citlivú pleť vyhodila alergia ktorej som sa zbavovala pol roka :D
    xoxo | Monica from https://lipstickverse.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Líbí se mi její složení a klidně bych ji taky vyzkoušela.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. S Mixou jsem moc spokojená, vyhovuje mi jejich čistící gel na pleť a tuto micelárku určitě také ráda vyzkouším. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě moc těší :-) čistící gely ještě nemám odzkoušené, takže díky za tip :-)

      Vymazat
  5. Ja som ešte od Mixi nemala nič, používam veci od Nuskin a som veľmi spokojná.

    WESTERN STYLE IN THE CITY

    OdpovědětVymazat
  6. Od Mixi jsem měla krém a byl super, teď mám duo krémy na den a noc a ty už mě nesedí tolik jak ten předtím, ale voda vypadá zajímavě, akorát nic pro mě, já micelárky nepoužívám :)

    https://lifebynikys.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj,
    docela dost jsi mě nalákala. Já miluji micelárky do Mixy, vyhovují mi, nedráždí mi citlivé oči a ani pleť. Doma mám do zásoby ještě dvě lahvičky, takže mi to chvilku vydrží, ale pak si budu muset pořídit tuto novinku:-) Díky za tip! U mě na blogu právě probíhá soutěž, tak když budeš mít chuť a čas, můžeš se zúčastnit:-) Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rádo se stalo :-) až spotřebuješ zásoby, mrkni po ní a třeba tě osloví :-)

      Vymazat
  8. Byl jsem bez herpetické choroby pomocí bylinné medicíny Dr. Sacre, která ji vyléčila, šel jsem na lékařský test, doktor mi potvrdil, že jsem bez herpetické choroby, funguje to jako kouzlo a bylinná medicína je nejlepší, tady je číslo Dr. Sacre WhatsApp +2349076034359 nebo e-mailová adresa doctorsacrehealing@gmail.com,
    Kontaktujte ho, pokud máte jakýkoli problém nebo chorobu, kterou potřebujete, je kontaktovat ho, pomůže vám vyléčit tuto dlouhodobou nemoc ve vašem systému pomocí bylinného léčiva

    Mary

    OdpovědětVymazat
  9. Super díky za recenzi, já dost často používám růžovou vodu, myslím že bude dost podobná jako ta micelární. A u dětí je třeba na co taková voda? Já jsem pro malého kupovala kosmetiku tady nějaké to mýdlo,šampon a sudocrem používám dost často na opruzeniny ale hodí se i u dospělých na odřeniny a opary třeba :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!