24. června 2020

Novinky Yves Rocher

Když se v březnu díky pandemii prakticky zastavil celý svět, nebyl moc prostor na novinky. Všude  se objevovaly desinfekční gely na ruce a nic jiného nás ani nezajímalo. Tyto položky byly všude beznadějně vyprodané a kdo neměl zásoby z dřívějška, měl smůlu, musel sáhnout hodně do kapsy nebo si musel něco vyrobit sám. 
Když před nedávnem otevřely kamenné obchody, už jsem to nevydržela a musela jsem si koupit několik nových hadříků a samozřejmě i kosmetiky. Drogerie sice otevřené byly, ale s rouškou nešlo nic pořádně očichat a vybírat jen podle obalu není to pravé ořechové. 
I bez předem odzkoušené vůně je ale pro mě sázkou na jistotu značka Yves Rocher, protože jejich sprchové gely používám už roky a když přijdou s nějakou novinkou, vždycky stojí za to. 



Značka Yves Rocher si letošní jaro a léto nepřipravila zrovna málo novinek, ale rovnou pořádnou hromadu. K létu patří ovoce, svěží vůně a spousta barev a přesně v takovém duchu novinky jsou.

Pokud rádi chodíte očichávat nové sprchové gely jako já, určitě vám neunikla nová řada Hello Printemps s černým rybízem, citrusy a rebarborou. Je to jemná svěží ovocná vůně, která vám dodá energii a osvěží tělo i mysl. Kromě sprchového gelu můžete celou kolekci doplnit o toaletní vodu, sprej na tělo a vlasy a parfémovaný suchý tělový olej. Olej ve spreji je na aplikaci hodně praktický, krásně voní a hydratuje i bez mastné pokožky. 
Toaletka voní hodně jemně, takže je to ideální letní vůně. Intenzitou je téměř srovnatelná s tělovým sprejem, ale na léto preferuji lehké vůně, takže za mě paráda.



Voňavé sprchové gely od Yves Rocher miluju, ale mnohem více jsme si zamilovala nové "obrácené" mini masky na vlasy v 35g tubičce. Po absenci u kadeřnice během koronavirové krize moje vlasy dostaly hodně zabrat a masky u mě byly skoro na denním pořádku. Kondicionéry samozřejmě po mytí službu také udělají, ale maska je maska.


Masky jsou v praktickém malém balení vhodné nejen na cesty, ale klidně i jen tak na vyzkoušení, abyste si hned nemuseli kupovat velké balení. Dopředu nikdy nevíte, co vám sedne tak se mi to jeví jako skvělý nápad. 
Vybírat je možné z čistící s výtažkem z kopřivy pro mastné vlasy, regenerační 2v1 na poškozené vlasy a masky 2v1 na barvené vlasy s bobulemi acai. 
Masky se používají klasicky jako všechny ostatní po umytí šamponem, nechají se cca 10 minut působit a pak se opláchnout, takže žádná věda v tom není, jenom krásně hladké a hezké vlasy.

Zapomenout samozřejmě nesmím na detoxikační vlasový peeling, který funguje díky krystalkům soli. To jsem zjistila nejen z popisku, ale někdy mě kosmetika láká k ochutnání, tak jsem to musela jen tak na špičku jazyka zkusit....
Vlasy jsou po peelingu ultra jemné a i když je k dostání v tomto praktickém mini balení, kupuji si ho pravidelně nejen ve velkém balení, ale rovnou po dvou kusech do zásoby. Je to už taková moje vlasová stálice.

Co by to bylo za léto bez barevných laků na nehty! Laky na nehty Go Green jsou k dostání v 32 odstínech a věřím, že si z tohoto velkého množství barev vyberete. Laky mají organické složení a přísady z rostlin, jako je řepa, cukrová třtina, dřevo, kokosový olej nebo bambus.


Na své si přijdou i milovnice líčení, protože nově jsou v nabídce dva odstíny rozjasňovačů - odstín rose a dore v praktické vysouvací tyčince. Můžete tyčinku rozetřít přímo na tvářích a pak lehce rozetřít prsty nebo štětcem. 
Lesk jako blesk nečekejte, ale pokud preferujete přirozenější líčení, je to ta správná volba pro vás. Během nošení roušek jsem si skoro odvykla používat make-up, zaměřuji se jen na oči, lehce vykonturuji tváře a líčení je pro mě kompletní. Místo make-upu používám denní krém, který jsem teď v létě vyměnila na opalovací krém. Rozjasňovač ale chybět nemusí a tento v přirozeném odstínu léčení hezky podtrhne. 



Která z novinek vás nejvíce zaujala? A stihli jste už některou z novinek omrknout v prodejnách Yves Rocher?

19 komentářů:

  1. Limitka se strašně povedla, hlavně ten suchý olej je božský.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Jé super, já už jsem tam nebyla asi sto let, tak bych tam mohla mrknout :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky nebyla v prodejně asi půl roku, jak to teď nebylo možné. Ale při první příležitosti jsem tam hned naběhla a nestačila jsem se divit, co je zase nového :-)

      Vymazat
  3. Krásné novinky. Já bych ráda vyzkoušela ty laky na nehty.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Teda, super novinky. Nejvíce mě zaujaly masky na vlasy a ty rozjasňovače 😍

    OdpovědětVymazat
  5. Myslím, že se jim tato řada povedla, je dokonalá. :) Má i velmi krásné odstíny laků na nehty.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  6. V Yves Rocher jsem nebyla už roky... ale asi se tam budu muset stavit pro ten zelený lak na nehty, asi jsem se zamilovala (takovou barvu jsem na nehtech ještě neměla, ale musím zkusit)! A ty masky na vlasy by se taky mohly hodit, ta menší balení jsou boží... díky za super tipy :)

    www.lucyvillain.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, je taková vojenská :-) přesně takovou můžu třeba i na oblečení :-)

      Vymazat
    2. Já taky právě hrozně ráda oblečení v této barvě... aspoň budu moct nakombinovat :)

      www.lucyvillain.blogspot.com

      Vymazat
  7. Ten vlasový peeling bych tak hrozně ráda zkusila! Bohužel by mi to víc stáhlo červenou barvu ve vlasech a to nemůžu riskovat. Já miluju solný peeling po holení, sice to pálí, ale nezarůstají pak chloupky. Což je fakt super.

    Jinak mrknu na ty masky, a ty různý spreje. A možná i na ten olej? No aspoň bych to ráda očuchala. YR mám moc ráda, není to drahý a přitom fakt fajn.

    Verča ze Ztracena v Praze | KDYŽ SI ZAMILUJETE KABELKU A DŽÍNY... | OOTD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, za dobré peníze dostaneš hodně muziky a voňavých produktů :-) až budeš mít možnost, určitě očichej alespoň ten sprcháč :-)

      Vymazat
  8. Nad tým peelingom na vlasy už dlho rozmýšľam. Asi by som sa naň mohla pozrieť.
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  9. Jeee, tak ty mají teď naprosto dokonalý letní design produktů! Zaujaly mě ty laky na nehty, moc se mi líbí jejich odstíny. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, povedly se nejen obaly, ale i to, co je uvnitř :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!