26. května 2020

Řada Hyaluronic Aloe od Garnier

Citlivá a dehydratovaná pleť potřebuje kvalitní péči a neznám vhodnější rostlinku, než je aloe vera. Výtažky z aloe pleť zklidní, hydratují a dodají ji celkový komfort. Aloe Vera většinou obsahuje přírodní kosmetika, o to větším překvapením je, že ji najdete i v nové řadě Hyaluronic Aloe od Garnier. A jak už název napovídá, aloe doplňuje i kyselina hyaluronová, která je na hydrataci jedničkou na trhu a ještě po ní omládnete. Sama s ní mám ty nejlepší zkušenosti, protože přináší skutečně pozitivní výsledky za  poměrně krátkou dobu, což se o většině anti-age přípravcích říct nedá ani po dlouhodobém používání.
Řada sestávající z hydratačního krému, gel krému a čistícího pleťového gelu obsahuje 96% složek přírodního původu. Většina novinek, které Garnier uvedla v posledních měsících, má z většiny přírodní složení, což je určitě fajn.



I problematická a mastná pleť může projevovat známky dehydratace a pro tyto případy je skvělý lehký hydratační krém s gelovou texturou Hyaluronic Aloe Gel. Gel se do pleti rychle vstřebá a nezanechává mastný pocit. Má typicky gelovou průhlednou texturu a na pleti příjemně chladí. Je to tedy ideální péče na léto, kdy vás skvěle osvěží a pleť nijak nezatíží vrstvou hutného krému. Nezanechává lepkavý pocit, ale pro hodně suchou pleť doporučuji na gel ještě nanést malinko pleťového krému nebo oleje, protože by nemusel být dostatečný.
Skvělý je třeba jako lehká báze pod make-up, které mají většinou také průhlednou gelovou texturu. Jen jsou většinou plné silikonů na vyplnění nerovností a toto mi přijde jako příjemná alternativa. 

Pro větší sušenky je určen Hyaluronic Aloe krém, který má klasickou krémovou texturu a pleti přináší okamžitou úlevu. Já ho používala každý den jako noční krém a maximálně mé suché pleti vyhovoval. 



Hydrataci si většinou dopřáváme s pleťovými krémy nebo séry, ovšem jde to už při čištění pleti. Čistící gel pleť efektivně vyčistí, hydratuje a není pak nepříjemně napnutá.
Na první odlíčení většinou používám hydrofilní oleje a mycí gely používám jako druhý krok na dočištění. Jedině s použitím gelu mám pocit 100% čisté pleti a i když se odličuji výhradně přírodními bio oleji, mám to tak už naučené a nebyla bych s výsledkem spokojená. 
Gel je příjemný, smyje zbytky nečistot po odlíčení a připraví pleť na nanesení pleťového krému nebo séra.



Co říkáte na novou řadu s aloe vera?

13 komentářů:

  1. Nedávno jsem na řadu koukala v drogerii, akorát nemám úplně příjemnou zkušenost s pleťovou kosmetikou od Garnier, tak z toho mám strach, i když ten gelový hydratační krém mě obrovsky zaujal :) Krásný článek :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) to mě mrzí, že ti to nesedlo. Já si vybírám podle složení a tyto krémy mi sedí. Hodně teď používám i vlasovou kosmetiku od Garnier, která má 98% přírodních složek :-)

      Vymazat
  2. so nice post :) I follow you #349 , follow back?

    https://insandfashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Mě bohužel nikdy moc kosmetika Garnier nesedla, ale tato řada vypadá moc hezky.
    Já jsem nyní hrozně spokojená s pečující kosmetikou od firmy Lush a The Ordinary :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezkoušela jsme ani jedno, ale párkrát jsem už do Lushe nakoukla. Od The Ordinary určitě něco plánuji, ale musím se k tomu nejdřív pročíst, co by mi sedlo :-)

      Vymazat
  4. Mám ráda vlasovou péči od Garnier. Dříve jsem používala i jejich pleťové krémy a byly super. Tahle řada vypadá příjemně. Nejvíce mě zaujal čistící gel. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já krémy používám až teď, co vylepšili složení. A vlasovka je super, hlavně jejich mléčné masky používám pořád dokola :-)

      Vymazat
  5. Tahle řada mě docela zaujala, pomalu mi dochází krém tak se bude hodit nějaký do zásoby. Ale nejvíce mě zaujal gel.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  6. Gélový krémik doma mám a som s ním moc spokojná. Na moju mastnú pleť je priam dokonalý. Ešte si brúsim zúbky na práve tento čistiaci gél. Mimochodom krásne fotky!
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) gel je také super, takže ti určitě sedne :-)

      Vymazat
  7. Krásne fotky! :) Túto radu som ešte neskúšala, ale celkovo mám značku Garnier veľmi rada a zväčša mi ich produkty sadnú :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) souhlasím, poslední dobou má Garnier opravdu skvělé kousky :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!