5. listopadu 2020

Motivační diář a svíčka Dotek anděla od Albi

Ten čas tak rychle letí... nejvíce si to uvědomím ve chvíli, když v rádiu slyším slova písničky od Leoše Mareše a Karla Gota Být stále mlád: teprve včera jsme spolu česali ovoce, tak proč venku sněží, proč jsou zítra Vánoce? Nechci tady nikoho strašit, do Vánoc zbývá ještě nějaký ten čas, ale nebude to dlouho trvat a svátky tu budou coby dup. Já už dárky povětšinou mám a letos jsem to řešila jen drobnostmi. Kdo ví, jaká bude koronavirová situace během svátků. Kamenné prodejny se možná do té doby ani neotevřou a ty fronty mě děsí každoročně i bez covidu. Co tedy jde, snažím se řešit online. A abych si mohla vše hezky naplánovat a sepsat, pořídila jsem si na příští rok motivační diář od Albi. 



Dřív jsem zapisování do diáře moc neřešila, ale poslední dobou si tam zapisuji nejen záležitosti ohledně blogování a práce, ale ráda si v něm i maluji nebo vylepuji samolepky. Dnes už je hodně možností a i když už dávno nejsem školou povinná, na podobné hrátky mě pořád užije. Nikdy jsem nebyla na plánovače v kalendáři. Jsem všude samý lísteček a papírek, zkrátka zapisování ručně stručně mě baví. Diář tak nosím v kabelce a mám ho vždy po ruce, když ho potřebuji. Počítač sebou nikdy nenosím, doma mám notebook, v práci stolní, tak by to bylo i zbytečné. 


Motivační diář má hezký barevný design a je rozdělen na jednotlivé týdny. Nemám ráda diáře, které mají obyčejné bílé stránky s černým písmem. Přednost dávám těm barevným, které mi zlepší náladu.
Existují i denní diáře, ale ty bych nevyužila, protože toho každý den nezažiji tolik, abych si musela plánovat každou hodinu dne. Jak chodíte do práce, dny jsou většinou hodně podobné.
Na každý týden v diáři také najdete motivační citát, což se také určitě hodí, když zrovna nemáme svůj den nebo na nás leze prokrastinace. Součástí je praktická tkanička pro snadnější orientaci
Rozměry diáře jsou 19x14x1,5cm, což zhruba odpovídá formátu A5. 
Pokud ještě nemáte nový diář nebo kalendář na příští rok, právě teď je nejvyšší čas si nějaký hezký pořídit. Na Albi najdete spoustu motivů a velikostí, takže věřím, že si vyberete ten svůj. 







Kromě diářů a jiných dárků Albi prodává i svíčky ze sojového vosku Heart & Home. Mě na první pohled zaujala velká svíčka Dotek anděla. Hledala jsem jemnou čistou vůni, a přesně taková tato růžová kráska je. Svíčka má netradiční vůni bílé pačuli, bergamotu a sladkého pižma. Ze svíčky nejsou na první přičichnutí cítit konkrétní vůně, jako třeba u kokosu, skořice nebo levandule. V kombinaci výše zmíněného je to ale moc příjemná vůně a rozhodně vyvolá tu útulnou atmosféru podzimního večera. 
Vůně mi hodně připomíná nějaký parfém, takže kdyby se dala přenést do flakonku, byla by to pecka.
Svíčky jsou od podzimu do jara moje každodenní nejoblíbenější záležitost. Jakmile se setmí, hned si nějakou zapálím a pak už jen užívám chvíle pohody a krásné vůně.

Svíčka Dotek anděla je k dostání na e-shopu Eshop.albi.cz a na motivační diář můžete mrknout tady. Doufám, že příští rok rok bude provázen dotekem anděla a bude se nám ve všem dařit.
Oba produkty jsem dostala v rámci spolupráce s Albi a moc za tuto možnost děkuji.

Už máte svůj diář na příští rok?

20 komentářů:

  1. Oba skvosty sladěné do růžové, to je přímo pastva pro oči! :D Moc se mi líbí diář i svíčka - ta musí nádherně vonět. :))

    OdpovědětVymazat
  2. Diáře vedu každý rok, s telefonem apod si v tomto nerozumím a preferuji starou školu :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já taky, stejně jako u knížek a nikdy bych nechtěla čtečku :-)

      Vymazat
  3. Ta svíčka musí vonět dokonale. Diář vypadá krásně, já už jsem druhým rokem věrná Doller, vyhovuje mi nejvíc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám ráda diáře barevné, s citáty a podobně, takže mi tento vyhovuje :-)

      Vymazat
  4. Dost mě lákají tyto svíčky :) Tak snad si aspoň jednu pořídím na Vánoce.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si nějakou vybereš. Já už jich měla několik a všechny voněly úžasně :-)

      Vymazat
  5. Ten diář se mi líbí, je opravdu přehledný :)

    OdpovědětVymazat
  6. Výborně, diář už mám v košíku, objednám a už chci aby byl doma! Krása růžová
    Blog - Monica's life

    OdpovědětVymazat
  7. Ten diár vyzerá vážne krásne! Keby nemám ten svoj, hneď po ňom siahnem
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  8. Ten diář je moc hezký, i svíčka :)

    OdpovědětVymazat
  9. Svíčky od Albi mám ráda, přijde mi, že voní fakt hezky a i když se zapálí :) A tahle musí vonět dokonale! ♥

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  10. Diář vypadá krásně! Já jsem si letos napsala Ježíškovi o diář od holek z A Cup of Style :) Už jsem ho jednou měla a letos se mi taky strašně zalíbil!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla od holek diář po dva roky zpátky, tak letos zkouším zase jiný :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!