4. ledna 2021

Air Volume Mega Mascara od L'Oréal Paris

V dnešním článku si představíme řasenku Air Volume Mega Mascara od L'Oréal Paris, která se objevila v drogeriích ke konci loňského roku. Přiznám se, že od L'Oréal Paris jsem vyzkoušela jen pár řasenek a většinou šlo o skvělé kousky. Stejně jako řasenky od Maybelline mě nikdy nezklamaly. 
Cenově patří někam do středu, protože vás nezruinují, ale ani nestojí pod sto korun. Takovým řasenkám se většinou v drogeriích vyhýbám, protože jim nevěřím. Nejenže mi nic neudělají ani po nanesení několika vrstev, ale během dne se pak obtiskávají a zkrátka není to ono. Řasenka patří mezi můj nejoblíbenější kousek z dekorativky, za který se nebojím připlatit. 



Řasenka Air Volume Mega Mascara má speciální "AIR" technologii, která zajistí řasám díky vzduchem našlehanému krémovému složení maximální objem bez jakéhokoliv zatížení. Řasy i prodlouží, takže oči jako mrkací panenka jsou zaručeny.
Nová není nejenom nadýchaná textura, ale i kartáček a stejně tak balení, které tuto texturu udržuje bez vysychání. 



Štětinový kartáček není nijak kroucený ani jinak zvláštně tvarovaný a vlastně vypadá zcela obyčejně. Je rovný, jen ke konci se lehce zužuje, takže i v tomto ohledu bylo myšleno na krátké řasy v koutcích oka. 
Při aplikaci se kartáček docela dost obalí barvou, přesto řasy nijak neslepuje a nezatěžuje. Už se mi to takto s pár řasenkami stalo a tak bylo lepší, nechat ji pár týdnů zaschnout. Co ale potom s řasenkou, kterou musíte odložit a můžete ji používat až po několika týdnech. U této jsem tento problém neměla a mohla jsem se z ní tedy radovat hned od samého začátku. U řasenek to tak ale většinou je, buď napoprvé sedne nebo ne. U šamponu nebo pleťového krému se někdy účinků nedočkáme ani za měsíc, tady je to ale buď a nebo. 
Spíš jsem se obávala, zda řasenka vydrží na oku celý den a nebude se chtít během dne drolit, ale vydržela se mnou v pohodě i dvanáctku v kanceláři, včetně pochůzek po venku po práci.

Docela zajímavé mi přišlo to, že když běžně nanesu dvě tři vrstvy, řasy mám pak tvrdé a tu vrstvu na omak prsty prostě chtě nechtě cítíte. Když jsem si na ně sáhla s touto řasenkou a nalíčila se ve více vrstvách jak jsem zvyklá, na omak působily měkce, přirozeně, jako bych ani žádnou řasenku neměla. I při mrkání jsme neměla pocit "těžkých" řas. Výsledek ale samozřejmě viditelný byl. Je to tedy zvláštní, ale něco na té lehké textuře skutečně je...


Řasenka tedy splnila moje očekávání a mohu ji přidat na svůj seznam oblíbenců. K úplně novým neodzkoušeným kouskům jsme někdy skeptická, protože nevím, co čekat. Tato řasenka mě přesvědčila hned na první dobrou a mohu ji vřele doporučit. 

Která řasenka je vaše nej?

13 komentářů:

  1. Krásne fotky, už na tvojom Instagrame ma veľmi zaujali :) Túto špirálu som ešte neskúšala, ale vyzerá dobre :) Ja celkovo obľubujem špirály od Maybelline :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) tak to máme podobně, Maybellinky jsou i mě velmi oblíbené :-)

      Vymazat
  2. Najviac ma zaujal ten obal. Je krásny. Ja mám síce radšej riasenky s plastovou kefkou ale mám chuť ju vyskúšať len kvôli tomu obalu.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obal je plastový, i když vypadá na první pohled kovově :-)

      Vymazat
  3. Ahoj, řasenka vypadá zajímavě, její nová našlehaná textura mě zaujala, obal méně, ale o něm to není. Určitě se příště ráda podívám, zatím mám v zásobě právě Maybelline, Essence Princess (ta je naprosto skvělá) a pak novou Too Faced. Krásný den přeji. ☺♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, že obal není až tak důležitý, ale někdy také dělá hodně :-)

      Vymazat
  4. Zrovna jsem ji obdivovala na Instagramu, vypadá hodně dobře a věřím, že řasy udělá také krásné! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano. Já mám řasy dlouhé, takže mi jde spíš o ten objem. Některé holky ale psaly, že s kratšími řasami měly problém. To ale bohužel nemohu posoudit, mě sedla skvěle :-)

      Vymazat
  5. Řasenka vypadá teda zajímavě a řasy budou určitě moc pěkné, akorát mi tady chybí fotka řas :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když já se tak nerada fotím :-D ale dělá řasy moc hezké a hlavně jsou lehounké, vůbec je nezatíží :-)

      Vymazat
  6. Vyzerá celkom dobre, aj kefka by mi vyhovovala ❤

    Blog de la Licorne *

    OdpovědětVymazat
  7. Byl jsem bez herpetické choroby pomocí bylinné medicíny Dr. Sacre, která ji vyléčila, šel jsem na lékařský test, doktor mi potvrdil, že jsem bez herpetické choroby, funguje to jako kouzlo a bylinná medicína je nejlepší, tady je číslo Dr. Sacre WhatsApp +2349076034359 nebo e-mailová adresa doctorsacrehealing@gmail.com,
    Kontaktujte ho, pokud máte jakýkoli problém nebo chorobu, kterou potřebujete, je kontaktovat ho, pomůže vám vyléčit tuto dlouhodobou nemoc ve vašem systému pomocí bylinného léčiva

    Mary

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!