12. ledna 2021

Růžová zubní pasta My White Secret

Když jsme poprvé uviděla růžovou pastu My White Secret, hned se mi vybavila dětská pasta. Jako malá jsem ji milovala, protože mi moc chutnala a tehdy jsem ústní hygienu zrovna dvakrát neřešila. Nedávno jsem si ji z nostalgie koupila a jako tehdy jsem nadšená nebyla vůbec. Nejenže mi zuby nevyčistila do hladka, což u pasty vyžaduji, ale ani mi nijak zvlášť nechutnala. Vyhledávám teď spíše pasty se svěží mátovou příchutí.
Od doby, co pravidelně navštěvuji dentální hygienistku, z mého čištění zubů se stal malý rituál. Nejdříve zuby vyčistím narychlo manuálním kartáčkem, pak mezizubní prostory s nití a mezizubními kartáčky a nakonec znovu vyčistím kartáčkem elektrickým. Těsně před spaním ještě zuby vypláchnu ústní vodou a mám tak pocit z dokonale odvedené práce.
Před pár týdny jsemnavíc na internetu objevila růžové tabletky, které se rozkoušou a ukážou vám, zda jsou zuby zbavené od zubního plaku a na 100% vyčištěné. Používá je i moje hygienistka a když jsem je viděla v časopise, hned jsem je musela objednat. Přítel zuby řeší snad ještě více než já, tak si v koupelně oba dost vyhrajeme. 


No a aby toho hraní nebylo málo a čištění zubů nebyla nuda, klasickou bílou zubní pastu můžete vyměnit za rozkošnou růžovou od značky My White Secret! 
Jde o remineralizující bělící zubní pastu s hydroxyapatitem pro citlivé zoubky, což je minerál obsažený v zubní sklovině. Je tedy tělu přirozený a přezdívá se mu tekutá zubní sklovina. 
Minerál funguje tak, že na zubech vytváří ochrannou vrstvu, zaceluje drobná poškození a obnovuje strukturu skloviny.


Jak už jsem nastínila, pasta má princeznovsky růžovou pastu. Mě neskutečně baví a i chuťově je hodně povedená. K mému štěstí nechutná sladce jako dětská Perlička, ale je příjemně mátová a dech osvěží.
Pasta by se také mohla líbit dětem, které si nechtějí čistit zuby a barva by je k tomu mohla donutit. Jen pozor, je určena až těm starším nad 12 let! 
Složení je zcela bez parabenů, SLS a fluorid je nahrazen xylitolem. Pasta pění hodně jemně, přesto trochu ano. S hodně pěnivými pastami mám občas problém, kdy mi pasta steče do krku a já se pak začnu dávit. Má to i moje mamka, ovšem ta je extrém a někdy musí běžet na záchod. Občas jsou tyto pasty bez zbytečné chemie lepší nejen pro naše zdraví, ale hlavně pro komfortní pocit při čištění zubů.
Pasta je tedy skvělá, jen je o něco tužší než klasické pasty z drogerie. Musí se tak menší silou vymačkávat z tuby, ale není to nic hrozného. Jinak jí nemám absolutně co vytknout a pokud také potřebujete změnu od klasické bílé, neváhejte a sáhněte po ní.


Máte také z čištění zubů malý rituál? A jak se vám líbí tato růžová pasta?

26 komentářů:

  1. Tak ta je boží! Také jsem si teď uplně vzpomněla na tu maličkou ružovou dětskou pastu. Měla jsem ji moc ráda. Teď miluju ty nejvíce svěží. :) A tahle růžová by se mi teda taky moc líbila! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na ty hodně svěží až pálivé právě nejsem. Tato je jemná a vyhovuje mi :-)

      Vymazat
  2. Já bych si ji vzala už jen kvůli té barvičce. :-D
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Od této značky jsem nic nezkoušela. Já používám klasickou od Signal nebo Colgate, občas sáhnu i po nějaké dražší. Já používala dříve jen manuální kartáček, teď od Vánoc mám elektrický, tak čistím jenom tím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My White Secret nabízí skvělé pasty, už jsem jich pár měla :-) já mám také nový elektrický a střídám to s manuálním. Je ale fakt, že elektrický vyčistí zuby o mnohem lépe :-)

      Vymazat
  4. Tak to je mega hezká pasta! Od této značky znám právě tu černou a bílou, netušila jsem, že vyšla tahle novinka:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je nová někdy ke konci loňského roku, takže se o ní asi ještě moc neví :-)

      Vymazat
  5. To je super. Růžová pasta! Vypadá božsky, jdu objednat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dřív hodně frčela černá, teď to vypadá, že bude v kurzu růžová :-)

      Vymazat
  6. Už na Instagrame ma hneď zaujala krásnou farbou a určite popremýšľam nad jej kúpu, keď čítam, aká skvelá je :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem dřív hodně používala mezizubní kartáčky, ale pak přišla diplomka a já nad ní seděla do pozdního večera, takže jsem pak čištění odflákla jen normálním kartáčkem, ale teď se k tomu už musím vrátit! :)
    jinak máš moc hezké fotky :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :-) já se to snažím neflákat, ale někdy to taky nevyjde :-)

      Vymazat
  8. Ta vypadá krásně, koupila bych si ji snad už jen díky tomu, jaký má design. :D

    OdpovědětVymazat
  9. Růžovou pastu jsem zatím viděla asi jen u dětí ☺️možná je čas začít s ní též

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vypadá trošku dětsky, ale já růžovou miluju a i dospělí si ji zamilují :-)

      Vymazat
  10. Mne stačí vidieť ružovú a už ju hneď beriem! Ešte som o nej nepočula, ale vyzerá dobre :-) ❤

    Blog de la Licorne *

    OdpovědětVymazat
  11. Růžová pasta se mi líbí a hlavně mě zaujalo, že jsi první blogerka, u které o této pastě čtu. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee tak to jsem ráda :-) já ji zatím také u nikoho neviděla :-)

      Vymazat
  12. Ježiš, tahle pasta je roztomilá. Já miluju růžovou. :D Ta dětská mi ale nikdy nechutnala. Nemám ani ráda takové ty dětské žvýkačky, vlastně vůbec žvýkačky s příchutí. :D
    Musím se přiznat, že na dentální hygieně jsem ještě nebyla, ale měla bych to napravit!! Nemám úplně zuby podle svých představ..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dentální hygienu bych nepodceňovala. Zubní kámen může zubům a hlavně dásním hodně uškodit a může z toho být až paradentóza!

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!