17. prosince 2018

Regenerační medový superbalzám Nuxe

Zima, mráz a větrné počasí umí být někdy kruté, a to nejen k pleti, ale hlavně ke rtům. Ty pak mohou být suché, popraskané a bolavé, což může být hodně nepříjemné.
Poslední dobou si s námi počasí docela zahrává. Jeden den hustě sněží, pak mrzne, další dny je obleva a teploměr ukazuje něco málo nad nulou. Takovéto teplotní výkyvy nejsou pro naši pleť úplně ideální...
Francouzská značka Nuxe nabízí výživný superbalzám s medem s novou recepturou. Pojďme se mu teď společně podívat na zoubek. Využít se dá prakticky na cokoliv a kdekoliv, takže oceníte zejména jeho multifunkčnost.



Medový superbalzám intenzivně vyživuje a hojí suchá a popraskaná místa a napraví na nich škody způsobené nepříznivým počasím. A dá se použít i preventivně jako ochrana rtů, pokud víte, že se chystáte ven, třeba na hory. 

Složení je z 97% přírodního původu a je zcela bez parabenů. Použití je, jak jsem již zmínila v úvodu, velmi multifunkční - dá se použít na jakékoliv suché místečko celého těla, rty, kolem nosu nebo na omrzlé kotníky na rukou. Jak si můžete přečíst níže, složení je z většiny řada olejíčků, takže o pořádnou dávku výživy je postaráno znamenitě.

Složení: Squalane, Decyl Oleate, Oleic/Linoleic/Linolenic Polyglycerides, Cera Alba/Beeswax, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Tribehenin Lauroyl Lysine, Mica, Octyldodecanol, Hydrogenated Castor Oil, Hydrogenated Coco-Glycerides, Persea Gratissima (Avocado( Oil, Borago Officinalis Seed Oil, Parfum/Fragrance, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopherol, Glycerylcaprylate, Mel/Honey, Ribesnigrum (Black Currant) Seed Oil, Disteardimonium Hectorite, Mauritia Flexuosa Fruit Oil, Propylene Carbonate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil Unsaponifiables, Healianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, Cardiospermum Halicacabum Flower/Leaf/Vine Extract, Solanium Lycopersicium (Tomato) Fruit Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Citric Acid (N3102/A).



Konzistence balzámku je hutná a pokud ho budete mít v chladu, bude tuhý. Při kontaktu s teplou pokožkou ale roztaje a hezky se roztírá. Voní sladce a opravdově po medu, takže hlavně na rtech i výborně chutná! Vůně není ale nijak obtěžující, ale spíše jemná.
Toto je asi moje třetí zkušenost se značkou Nuxe a ani tentokrát nezklamala. Produkty jsou sice dražší, ale zato kvalitní a skutečně pomáhají. Mezi svátky se chystám na hory, takže už teď je jasné, jakého pomocníka si přibalím.

Medový balzámek v 40 ml šroubovací plechovce můžete omrknout na e-shopu Lekarna.czV zavazadle nebo kabelce nezabere téměř žádné místo, službu ale udělá více než velkou.

Po novém roce nezapomeňte sledovat můj Instagram, kde pro vás vyhlásím soutěž právě o tento všestranný medový balzámek. 

Co používáte na vy na pleť a pokožku ve velkých mrazech?

14 komentářů:

  1. Tento balzámek vypadá velmi příjemně. Med celkově moc nemusím, ale v kosmetice ho mám ráda. Jen by mi asi nevoněl.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta vůně je hodně jemná, ale znát je. pokud tedy nemusíš med, asi byste kamarádi nebyli :-)

      Vymazat
  2. Takové multifunkční produkty mám moc ráda, obzvláště na cestování se vždycky hodí!

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, už se těším, až spolu vycestujeme po Vánocích na hory :-)

      Vymazat
  3. Balzám vypadá krásně, na zimu mám ráda přesně takové :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  4. Vždy jsem říkala, že med nikdy ochutnávat nebudu, ale když jsem byla nemocná pila jsem čaj s citronem a medem. :) Balzámek fakt vypadá skvěle.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To znám. Mě babička vždycky nutila chleba s máslem a medem a čaj a dneska mi to vůbec nevadí :-) ještě si k tomu přidávám do čaje zázvor a je to fakt dobrá kombinace :-)

      Vymazat
  5. Je skvělý, já ho patlám na sebe i na holky a dost by mě tedy ten jejich klasický balzám na rty a jejich svíčka, ta musí luxusně vonět, jo a taky ten olej :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten suchý olej mě taky hodně láká, je to jejich legenda, tak musí být skvělý :-)

      Vymazat
  6. To jsem netušila, že Nuxe má v nabídce takový balzámek :-)

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já původně taky ne, znala jsem jen multifunkční suchý olej :-)

      Vymazat
  7. Tento balzam okamžite potrebujem! Nuxe ma teraz veľmi pekné produkty. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!