1. prosince 2018

Sladké spaní od Saloos

Na každém ročním období se snažím najít něco pěkného. Na zimě se mi líbí to, že se dřív stmívá a když je venku pochmurno, mám více času na sebe, relax a tak nějak mě to více táhne pod teplou deku s čajem v ruce. Dnes navíc začala astronomická zima a to doslova. U nás na Vysočině hezky sněží, takže když Martin nepřijel na bílém koni, o slovo se zima přihlásila tak, jak se patří.
Nedávno jsem objevila jednoho malého pomocníka, který mi večer pomáhá usnout po náročném dni a navodí mi klidné sny.



Mým novým antistresovým pomocníkem je malinkatý aroma roll-on Sladké spaní od české značky Saloos, který pomáhá uvolnit po náročném a stresujícím dni v práci nebo klidně i ve škole, pokud ještě pravidelně usedáte do školních lavic. Já patřím k té první skupince a jestli si myslíte, že ve škole na vás padají všechny starosti světa, počkejte, až začnete pracovat, budete mít vlastní domácnost nebo třeba budete řešit hypotéku. To pak budete mít pocit, že vám nepomůže ani tisíc roll-onů a Ibalginů!

Ale zpět k přípravku. Je to malá, 9 ml skleněná lahvička, která obsahuje kuličkový aplikátor. Díky němu se nanáší na pulzní body na zápěstí, spánky nebo krk. Já mám lahvičku položenou na nočním stolku a před spaním si s ním přejíždím po spáncích a i pod nosem, abych tu krásnou vůni měla co nejblíže čichovým vjemům.
Při problémech s nespavostí do sebe hned nemusíte cpát prášky na spaní, stačí se jen uvolnit, zklidnit mysl a dopřát si malou masáž. Někdy je těžké nemyslet na to, co musíte všechno zítra v práci stihnout a jen tak vypnout. Pomáhá také odložit mobil a před spaním neotevírat sociální sítě. To vás pak ještě více nabudí a usínání bude o to horší. Já už po mobilu sahám maximálně u televize a jakmile ulehnu, telefon odložím a mám ho v ložnici jenom kvůli budíku. Mobil by totiž neměl při spaní být hodně blízko u hlavy a měl by se dokonce vypínat nebo alespoň v leteckém režimu.
V dnešní době to je těžké a já se snažím ho nemít na nočním stolku, ale alespoň na zemi u postele. Měl by být teda dál, ale mám ho tak, abych na něj dosáhla ráno při buzení...


Vůně  roll-onuje lehce levandulová, i sladká po vanilce. Nanášet se může podle potřeby, klidně několikrát denně. A nemusíte ho mít zrovna v ložnici, ale klidně ho můžete nosit v kabelce, kterou vám rozhodně nezatíží, vozit v autě nebo přibalit na cesty.

Složení: bio jojobový olej, extrakt z vanilky, esenciální olej z levandule nebo bergamotu.

Více informací naleznete na stránkách Saloos.cz, kde také všechna místa, kde roll-on seženete. A Sladké snění samozřejmě není jediný roll-on, můžete vybírat třeba Antistres, Tea Tree, Na cesty nebo Divokou růži.

Čím si navozujete sladké sny a co vám pomáhá s usínáním po náročném dni?

16 komentářů:

  1. Teda, jsi asi první člověk, od kterého slyším, že má rád na zimě tu tmu. :) Jinak produkty od Saloos mám moc ráda. :)
    Woodnote

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nojo je to tak :-) ale jenom skrz to, že je delší večer a mám více času pro sebe a na vegetění doma po práci :-)

      Vymazat
  2. Ahoj Pavli, já mám taky právě ráda tu tmu v zimě. Na jaře už se vždy těším na podzim :) Jinak tedy ten voňavý roll on musí být moc fajn!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé aspoň někdo :-) podzim teda až tak v lásce nemám, ale zimu jo hlavně díky horám, na které se těším už od jara :-)

      Vymazat
  3. fuuu tak ja teda tú skorú tmu nemam rada, ale tá vodička vyzerá super už som ju v drogérii pozerala, ale teraz nejak nemám problém zaspať vďaka bohu :)
    leekralovaa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teď také usnu ještě ani nemám druhou nohu na posteli, ale to usínání s roll-onem je lepší, když to zrovna nejde :-)

      Vymazat
  4. Levanduli mám na noc také ráda, působí na mě uklidňujícím dojmem, moc ráda mám levandulový krém od BeButter , mažu si s ním na noc ruce, ale kolikrát si promažu i spánky, a holky mají v polštářích pytlíčky s levandulí, tohle vypadá také skvěle.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krém od Bebutter jsem měla před pár měsíci taky, roll-on ale voní mnohem intenzivněji a déle :-)

      Vymazat
  5. Tohle je dost zajímavý výrobek :) Hned jsem si vzpomněla na levandulový sprej od Bath&Body Works, který se měl před spaním nastříkat na polštář. Milovala jsem ho a to vůbec nepřeháním! :D
    Elle about everything

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle je vyloženě na tělo, je to olejíček. Kdyby měl Saloos ale něco podobného ve spreji na polštář, už bych ho měla doma :-)

      Vymazat
  6. Měla jsem možnost vyzkoušet a je to pro mě takovej malej, milej relax před spaním :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Přesně o téhle roll-on na spaní jsem přemýšlela, ale nakonec jsem od ní upustila, protože mi to přišlo zbytečné. Ale teď asi po přečtení tvé recenze opět měním názor a asi si jí tedy nakonec i já pořídím :-)

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!