19. května 2019

Moje svaté grály od Bell Cosmetics

Kdo mě sledujete pravidelně, jistě vám neuniklo, že nedám dopustit na dekorativku Bell cosmetics. Těmi nejlepšími kousky jsou bezesporu matující make-up v tubě a řasenky. Bell řasenky už jsem vyzkoušela všechny, kromě těch voděodolných. Voděodolné řasenky nepoužívám vůbec, protože jdou špatně dolů a tak je zkrátka nevyhledávám. Do bazénu nechodím a ani u těch nevoděodolných se mi nestalo, že by se mi třeba slzami nebo při malém deštíku roztekly kolem oka. 
Co tedy mohu od značky doporučit bez mrknutí oka, jsou řasenky a nyní se pojďme společně podívat na malou ochutnávku čtyř kousků.



Co se týče dekorativky, vždy jsem zvyklá mít od každého kousku ještě něco v zásobě, abych nebyla překvapená, až mi něco dojde. Když vám dojde řasenka, ještě se z ní v případě nouze dá něco dostat a řasy vám obarví. Když ale dojde make-up, nic už z něho nevymáčknete. Když máte po čem sáhnout, nic vás nemůže překvapit. Vím, že to není zrovna dobrý příklad, ale mám to tak i třeba s nákupem jídla. Jakmile něco dochází, kupuji to raději hned dvakrát do spížky. 

Ale zpět ke kosmetice. Kdybych měla vyjmenovat jediný kousek z líčení, bez kterého se neobejdu, byla by to právě řasenka. Jsme zvyklá si dávat dvě vrstvy, aby řasy hodně vynikly. I když bych tedy nenanesla žádný make-up, rtěnku nebo stíny, řasenku bych nikdy nezapomněla. Když ale nemusím do práce, nelíčím se doma vůbec, aby si pleť odpočla.
Řasy jsou něco jako moje poznávací znamení a líčení řas mě baví. V šuplíku jsme sice ještě jednu řasenku měla, ale kosmetiku ráda syslím, tak jsme si objednala rovnou tři nové kousky. O některých jsem vám už v článcích psala, ale tady jsou hezky pohromadě.

Bell cosmetics má hned několik řasenek a ať už vyzkoušíte kteroukoliv, určitě nešlápnete vedle. Obecně mi sedí všechny, protože mám od přírody dlouhé řasy. Nevím tedy, jak se chovají na kratších řasách, ale od spousty holek vím, že i jim řasenky vyhovují a to zrovna nemají brvy až k nebesům.

Většinou mi vyhovují spíše klasické štětinové kartáčky, od Bell mi ale paradoxně sedí více ty silikonové, jako má varianta Long Long. Řasy udělá parádně dlouhé a je hodně zajímavá, protože obsahuje malinkatá vlákna, která se jakoby nalepí na řasy a tím jsou pak delší. Během dne ale z řas nic neopadává. Neptejte se mě, co je to za technologie, hlavně že funguje.
Tento kousek je tedy z těchto čtyř nejlepší a i nejlevnější, vyjde na 119,- Kč. Ostatně ale všechny řasenky jsou poměrně levné, nejdražší se pohybuje kolem 179,- Kč. Když to tedy srovnám s Maybellinkami, které jsem používala před objevením této značky, jsou na tom ty od Bell mnohem lépe a také nevysychají tak rychle.
Řasenku Long Long tedy dávám na 1. místo.


Většina řasenek je hypoalergenních, takže neudělají paseku v oku, nebudou pálit či slzet. A ani při odličování je nebudete muset příliš dřít. Jdou dolů hodně snadno, a to i když nepoužíváte micelárky.
Tato má klasický štětinový kartáček, na konci hodně zúžený a je perfektní, stejně jako předchozí. Obě dvě si kupuji stále dokola a zatím jsem na lepší kousky nenarazila.
Na 2. místo pasuji prodlužující a objemovou řasenku, která má uzounký štětinový kartáček, takže by mohla vyhovovat zejména majitelkám krátkých řas.


Bronzovou medaili dávám řasence Bold Up! a nemám jí též co vytknout a vřele ji doporučuji. Má štětinový kartáček, se kterým se snadno pracuje.


Poslední čtvrtou příčku obsadila tato hypoalergenní Amazing Lash mascara. Není ve své podstatě špatná, ale zklamala mě z jednoho jediného důvodu. Na kartáček se nabalí zbytečně moc hmoty, kterou je třeba otírat a tak má tendenci řasy trošku slepovat. Je to ale jen ze začátku používání, později už je to v pohodě, jakmile se občas trošku spotřebuje.

Všechny řasenky od Bell cosmetics můžete zakoupit na e-shopu Bell-cosmetics.cz. Vybírat je možné z variant na prodloužení i natočení řas a samozřejmě i voděodolné kousky.

Za všechny řasenky mohu dát ruku do ohně a doporučuji je všemi deseti. Pokud jste ještě značku neobjevili, doporučuji začít právě řasenkami, věřím, že vás dostanou.

Co máte rádi od Bell cosmetics vy? A které řasenky jsou vaše nej?

18 komentářů:

  1. Od Bell cosmetics jest asi ještě nic nezkoušela, ale tebou zmiňované řasenky vypadají fajn:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě doporučuji nějakou vyzkoušet, jsou fakt bezvadné :-)

      Vymazat
  2. Od této značky jsem ještě nic neměla. Já velmi ráda používám řasenky od Maybeline. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maybellinky jsem používala také roky, ty žluté, ale teď už jsem neměla dlouho žádnou :-)

      Vymazat
  3. Značku nepoznám, ale vyzerá skvelo! :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak není značka v drogeriích, tak není tak známá. Na Slovensku je mají, ale bohužel nevím, jak široký sortiment :-)

      Vymazat
  4. Skvelý článok! :) Mnoho ľudí si teraz Bell veľmi chváli, najmä ich špirály, tak sa už neviem dočkať, kedy niektorú vyskúšam :) Ja mám momentálne najradšej riasenky od Maybelline :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  5. Ještě jsem nic neměla a docela mě i zaujaly :) Škoda, že jsi nenafotila i fotky jak vypadají na řasách. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nafotit řasy už jsem jednou zkoušela, ale většinou jdu rovnou do dvou vrstev a na fotkách to pak vypadá hodně podobně :-)

      Vymazat
  6. Já na Bell koukala párkrát v Polsku, ale tak nějak jsem nevěděla, co od nich čekat, protože mi přišly skrz své obaly spíš něco jako Essence a Miss Sporty. Jenže teď o ní čtu v poslední době hodně pozitivních článků, a tak bych měla nejspíš něco vyzkoušet i já :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že obaly vypadají levně a kosmetika levná sama o sobě je. Ale kvalitou a výdrží se vyrovná i dražším produktům, takže doporučuji vyzkoušet :-)

      Vymazat
  7. Někdy i levná kosmetika může být kvalitní. Proč by tomu tak nemělo být? Některé značky si nechají platit jen za to, že jsou to zkrátka známé značky. Jinak já teď soutěžím o kosmetiku zdarma tady https://www.brasty.cz/soutez tak mi můžete dát hlas :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím. Raději si koupím tři řasenky za 400,- Kč než jednu za tisíc a pak s ní ani nebudu spokojená a ještě mě budou mrzet zbytečně vyhozené peníze :-)

      Vymazat
  8. Já jsme kdysi dávno od téhle značky zkoušela odlakovací tamponky, takové ty napuštěné. Ani si už nepamatuji, jaké byly, ale nic jiného jsem nezkoušela.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty tamponky možná nebyly od této značky ale Bel s jedním L :-) pokud vím, tak Bell nic takového ani nemá, ale možná se pletu a dřív je prodávali :-)

      Vymazat
  9. Špirálky majú skvelé, jednoznačne odporúčam. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!