8. května 2019

Tyčinky? YES!

Určitě znáte ten pocit, kdy už od oběda uběhla nějaká doba, do večeře je ještě daleko a dali byste si něco dobrého? V takovém případě je dobré mít v kapse nebo v kabelce malou sváču v podobě zdravé tyčinky. Já takhle "mlsám" hlavně v práci a tak mě nemůže nic zaskočit. Vždycky mám v šuplíku zásobu a je pokaždé po čem sáhnout. Samozřejmě je pro mě prioritou složení a chuť, ne nic přeslazeného a nezdravého. Když se cítíte unavení, dobrá tyčinka vám dodá energii a zvedne i náladu.



Tyčinky YES! se dají jíst ve kteroukoliv denní dobu a kdekoliv, ať už jste v práci, ve škole nebo třeba na výletě. Zaženou malý hlad, chuť na sladké a zároveň nemusíte mít žádné výčitky, že jste si smlsli na něčem nezdravém. 
Na výběr je hned několik variant - oříškové a ovocně-zeleninové. Oříškové tyčinky mají méně než 5g cukru a ovocné se zeleninou už nejsou navíc doslazované cukrem. Svoji sladkost mají pouze z obsaženého ovoce. A co příroda osladí, to také obarví. Tyčinky jsou barveny pouze přírodou, neobsahují tedy žádná chemická barviva a jsou vhodné i pro vegany.


Já jsem velká milovnice oříšků a všeho křupavého, takže mi oříškové varianty chutnaly více. Navíc jsem ocenila, že kromě nasekaných kousků tyčinka obsahuje i celé ořechy, takže ten křupavý zážitek byl ještě intenzivnější.
Zato ty ovocné se zeleninou jsou zajímavější svými neobvyklými kombinacemi surovin. Ono jablko s červenou řepou nejdou na první dobrou úplně k sobě, chuťově to ale není vůbec špatné.
Ani oříšková varianta s čokoládou a solí není tak docela běžná. Pražené oříšky slané bývají, ale do toho sladká čokoláda? Jak říkám, co může na první pohled odradit, ve výsledku může i chutnat. Na první ochutnání pro mě byla slaná příchuť hodně výrazná a trošku mě zarazila. Po pár soustech jsem si ale zvykla a tuto kombinaci jsem si docela oblíbila. Dokonce až natolik, že jsem si hned musela vyhledat, kde se dají zakoupit. Možná se dají sehnat i na jiných místech, já našla ale pouze Rohlik.cz a Kosik.cz.
Pokud tedy máte rádi nahořklou chuť čokolády s vysokým podílem kakaa, bude vám jistě chutnat.


Více informací o tyčinkách YES! si můžete přečíst na stránkách Yessnacks.cz.

Co vy rádi mlsáte v práci k svačině nebo třeba po tréninku ve fitku? A jaké příchuti jsou vaše nejoblíbenější?

16 komentářů:

  1. Na tyhle tyčinky jsem slyšela celkem chválu, každopádně jsem je ještě nezkoušela. Vypadají ale hezky. Já celkově tyčinky moc nejím, ale občas si dám proteinovku a teď nově jsem si zamilovala RAW tyčinky, které vyrábí cukrář v cukrárně, kde dělám - ty jsou fakt luxusní:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. RAW tyčky jsou moc dobré, ale moc nemusím ty s datlovou pastou. Jsou sladké i tak a já ty přeslazené moc nemusím :-) tyto jsou tak akorát :-)

      Vymazat
  2. Jeste jsem je nezkousela ani nikde bkhuzel nevidela.... www.libenanovakova.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V obchodech jsem je také neviděla, jen na zmíněných e-shopech, ale věřím, že se postupem času rozšíří :-)

      Vymazat
  3. Samozrejme, že rada mlsám! :) O týchto tyčinkách som už počula, ale ešte som ich neskúšala. Musím to napraviť :))

    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdo by rád nemlsal :-) a když to jde i zdravěji, je to fajn :-) tyčinky typu Mars mě rozhodně vůbec nelákají, trnou mi z toho zuby, jak jsou přeslazené :-(

      Vymazat
  4. Nezkoušela jsem, ale už jsem o nich něco četla a docela mě lákají. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejvyšší čas je vyzkoušet, ty oříškové jsou fakt geniální :-)

      Vymazat
  5. Tyhle tyčinky jsem nezkoušela, ale mám ráda takové na podobný způsob, je to dobrá svačinka :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  6. Takové tyčinky mám ráda. Je to mlsání bez výčitek. Tyhle jsem v obchodě ještě neviděla, ale zaujala mě ta neobvyklá kombibace, jablko a červená řepa.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  7. Ja si kupujem také tyčinky ale tie také probiotické a teraz idem testovať od Nuskin tak som zvedavá čo to bude :) Ale tieto vyzerajú lahodne ♥

    AKO SA MÔŽEŠ OPÁLIŤ U SEBA DOMA?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Značka Nuskin mi něco říká, není to spíš kosmetika? Jestli jo, tak ani nevím, že mají nějaké tyčinky :-)

      Vymazat
  8. Oříškové já můžu, tak to by mi taky určitě moc chutnalo :-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!