17. května 2019

Závěrečný event BEAUTYblog roku 2019

Ve středu 15. května se v Praze konal závěrečný event soutěže BEAUTYblog roku 2019, kam jsem byla pozvaná. Všechno to začalo už v dubnu, kdy jsem byla nominovaná pořadateli soutěže, dále probíhalo několikatýdenní hlasování a výběr TOP 20 blogerek, které se tohoto eventu zúčastnily. To ale pro mě rozhodně neskončilo, protože jsem se k mému velkému překvapení umístila i do první pětky! Tímto eventem a vlastně celou soutěží jsme si splnila svůj sen a vůbec by mě nikdy nenapadlo, že bych mohla blogováním dosáhnout takového úspěchu. Ale teď už pěkně popořádku...

Na event jsem se vydala společně se svojí dlouholetou kamarádkou Lenkou, která je stejně jako já blázen do kosmetiky. Byla mi tam velkou oporou a super parťačkou, za což i jí patří velký dík. Jen ona se totiž obětovala a vyrazila se mnou autem do hlavního města, protože kdybych měla jet vlakem po vlastní ose, určitě bych tam bloudila dodnes.




Pro všechny blogerky byly připraveny dárečky od sponzorů, jako je Mary Kay, Liftea, Neostrata, Trend It Up, kterou všichni znáte z DM drogerie, Samsonite, Blue Style a dalších.


I občerstvení bylo parádní a oku lahodící, propletené různou dekorativní i pečující kosmetikou, kterou jsme si mohly vyzkoušet a poté odnést domů. To se mi líbilo, protože i holky, které se neumístily v první pětce, tak neodešly s prázdnou a mohly si pro sebe něco vybrat...
Vtipné bylo to, jak bylo vše hezky naaranžované, moderátoři nás museli pořád vyzývat, ať se do občerstvení pustíme a nic tam nesmí zůstat. Jen upozornili, abychom neodnesli i stoly a židle. Nejdříve jsme si samozřejmě všechno zdokumentovali a i na ochutnávky se nakonec dostalo.











Celým večerem nás provázela tato sympatická a zábavná dvojice z jednoho pražského rádia.




Moje maličkost na 5. místě se sympatickou pořadatelkou Míšou. Jsem moc ráda, že jsem tuto osůbku mohla poznat. Starala se o nás opravdu znamenitě a celý večer mezi námi všemi proplouvala a povídala si s námi. 
Kromě zajímavé kosmetiky jednotlivým výherkyním nechyběla ani krásná kytička hortenzií od Lucie Oplatkové. 





4. místo obsadila Gabča z blogu Beauty Gabu.



Na třetím místě se umístila Rendy z Ordinary Life, která vyhrála relax v Chateau Havel. Druhé místo obsadila Petra, kterou více než z blogu možná znáte z Youtube Petra Lovely Hair. Bohužel se ale nemohla eventu zúčastnit a omlouvala se. Za mě určitě škoda, protože to byl skutečně fajn večer a ráda bych Petru potkala osobně. 



Když řeknete holkám, kde je kosmetika, kterou si můžete rozebrat... no asi tušíte, jak to vypadalo. Kolem stolů jsme se seběhly jako kobylky a nic po nás nezůstalo.


A první místo čekalo zaslouženě na Lucku z blogu eL Beauty Blog. Ta kromě kosmetiky vyhrála i zájezd do Maroka, takže plány na prázdniny jsou u ní určitě jasné.



A tady už jsme všechny pozvané blogerky hezky pohromadě. Bohužel jsme se nesešly všechny pozvané, i tak to byl ale moc fajn večer.


Nemohla samozřejmě chybět skvělá Eliška z blogu Shelf Of Beauty a Mirka, která svoje recenze a poznatky z kosmetického světa publikuje na stránkách Frangipani.


A nakonec se slavnostně krájel tento nádherný dort. Byla až škoda ho nakrojit...


Pokud byste chtěli, můžete omrknout více fotografií, které najdete tady. Je jich spousta a rozhodně je na co koukat. Nic vám ale nenahradí osobní zážitek a ještě dlouho na to budu v hezkém vzpomínat.
Na závěr bych chtěla všem svým fanouškům moc poděkovat za podporu i hlasy v této anketě. Bez vás bych nebyla tam kde jsem a také bych se nemohla tohoto úžasného večera zúčastnit. 
A samozřejmě velké poděkování a obdiv patří pořadatelce akce Míše, která má toto vše na svědomí. Já jsme si tento večer užila na sto procent a už teď se těším na další ročník.

18 komentářů:

  1. Wow, vyzerá to ako skvelý zážitok. :) Hrozne sa mi páči hlavne to občerstvenie. :D

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bylo fakt skvělé i chuťově, že jsme si museli odnést pár kousků domů :-)

      Vymazat
  2. Jéé, tak to moc gratuluju k tak skvělému umístění, zasloužíš si to! ♥

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, to je hezké! Taková příjemná komorní atmosféra :) Moc gratuluju, jsi šikulka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se mi přesně líbilo, žádné židle v řadě, bylo to takové přátelské :-) a moc děkuji!

      Vymazat
  4. Ty dobroty vypadají krásně! Musel to být moc hezký večer, pohodový :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byl to skvělý zážitek, ještě dlouho ho budu mít v živé paměti :-)

      Vymazat
  5. To jídlo vypadá dokonale. Gratuluji k umístění.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  6. Strašně moc mě mrzí, že jsem se do Prahy na ten den nedostala :( nicméně moc a moc ti gratuluji <3

    OdpovědětVymazat
  7. Pavli moc Ti gratuluji ke krásnému umístění! Krásné fotky :)

    OdpovědětVymazat
  8. Odpovědi
    1. Jsou od profesionálního fotografa, ale podařily se, to musím uznat :-)

      Vymazat
  9. Veľmi ti to prajem, gratulujem, tvoj blog je skvelý. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!