26. června 2019

Novinky Maybelline

S příchodem horkého sluníčka si pro nás značka Maybelline připravila spoooustu novinek a tentokrát hezky vyladěných do barviček a také vůní. Já v létě hodně odlehčuji, spokojím se jen s řasenkou, lehkým make-upem, aby mohla pleť dýchat a jemnou rtěnkou. Důležitá je ale výdrž, aby líčení v třiceti stupňových vedrech neutrpělo větší újmu.



Nejvíce mě nadchly nové pastelky. Nebojte, nezbláznila jsem se a nepůjde o pastelky pro malé školáky, ale o barevné pastelky na rty. Rtěnky v tužce SuperStay Ink Crayon jsou krémové, vysoce pigmentované a i když jsou matné, rty nevysušují a nezvýrazňují jemné linky nebo vrásky. Já už nějaké ty drobné vrásečky na rtech mám, takže mám s některými matnými rtěnkami problémy, hlavně s těmi tekutými.


Jakmile se rtěnka po používání zase zakulatí, můžete si pastelky opět do špičky ořezat pomocí malého zabudovaného ořezávátka.


Bez jídla nebo pití rtěnka vydrží na rtech zhruba nějaké 4 hodiny, pak už začala kolem kontur rtů ztrácet na intenzitě. Pro větší výdrž tedy doporučuji použít konturku ve stejném odstínu. Ovšem nemám problém s přetřením rtů během dne, takže za mě jsou rtěnky moc fajn a léto si vyberete z mnoha hezkých barviček. Na výběr je celkem 8 barevných odstínů.
Mě nejvíce sedí první tři odstíny růžové, protože se držím, co se týče barev, hodně při zemi. Ty výraznější vínové ale zase krásně voní po ovoci.

Odstíny zleva: 13-Lead the Way, 25-Stay Exceptional, 30-Seek Adventre, 35-Treat Yourself, 40-Laught Louder, 45-Hustle in Heels, 55-Make it Happen, 65-Settle for More

A pomalu se dostáváme k voňavým kouskům. Pamatujete si ještě řasenku Total Tempation, co hezky voněla po vanilce? Tak teď potěším milovnice kokosu, protože můžete mít řasenku Total Tempation s vůní kokosu a navíc ve voděodolném provedení. Řasenka je k dostání i v hnědé barvě, což ocení zejména blondýnky, protože černá jim může působit docela tvrdě. Tento hnědý kousek voní po kakau. Nečekejte ovšem nějak přehnanou vůni, je tam cítit jen náznakem.
Řasenky od Maybelline stojí za to a používám je už snad od střední. Začínala jsem objemovými ve žlutých obalech, které si kupuji dodnes.

Zleva voděodolná varianta, hnědá řasenka pro blondýnky
A novinek se dočkaly i legendy od Maybelline, jako je třeba make-up Fit Me! v odstínu 107, který sedne téměř každému tónu pleti. Make-up je poměrně hodně tekutý a krytí je spíše lehčí, takže to bude ten pravý make-up na léto, když chcete, aby pleť mohla dýchat a také ho oceníte, pokud nemáte příliš problematickou pleť. pokud ale nějaký ten pupínek máte, stačí lehce navrstvit a poťupkat beauty blenderem a pupínek schováte i bez korektoru.
Na výběr už je tedy pořádná škála odstínů, takže věřím, že si vyberete ten svůj. Já už jsem lehce opálená, takže používám právě 107 a po dovolené se vrhnu na tmavší 108. Make-upy nedělají masku, takže i když se zrovna moc netrefíte do odstínu, make-up se přizpůsobí.
Make-up po zapudrování vydrží celý den matný, neoxiduje a nezačne vám stékat po tvářích. Já nejsem potící typ, takže mi naprosto vyhovuje.
Pokud jste tedy ještě nebyli na obhlídce v drogerii, určitě tam zajděte a řadu novinek v dekorativce omrkněte.



K létu samozřejmě patří i bronzový vzhled, takže můžeme začít vytahovat bronzery nebo rovnou omrknout nové. Nové bronzery City Bronzer a konturovací pudry jsou také gurmánské a stejně jako u řasenky jsou cítit po kakau, protože obsahují skutečné kakaové máslo a díky tomu jsou sametově hebké. Bronzer prostě k létu patří a konturování tváří jsem propadla teprve nedávno a líčení už si bez něj nedovedu představit.
Z novinek rozhodně doporučuji make-up a rtěnky, které obstály i v těchto vedrech.

Co říkáte na novinky Maybelline? A jakou dekorativku používáte přes léto?

12 komentářů:

  1. Nejvíc mě zaujaly tradičně rtěnky :-D musím uznat , že vypadají báječně :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to je mi jasný a určitě by jsi brala tu tmavší půlku :-D

      Vymazat
  2. Tie ruže vyzerajú skvelé. Na maskaru som už pozerala, ale zatiaľ som si ju ešte nekúpila. Cez leto sa moc nelíčim, ale keď sa nalíčim, tak použijem make up, maskaru, rozjasňovač, konturu a niekedy aj rúž na pery.
    Môj blog: http://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se do práce líčím, ale doma nebo když nikam nemusím si dávám od make-upu oddech :-) v každém případě ale sázím na přirozenost.

      Vymazat
  3. Všetko vyzerá fakt skvele. :) Hlavne mi príde super riasenka pre blondínky. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo je to fajn možnost, nevypadá na očích tak tvrdě :-)

      Vymazat
  4. Líbí se mi právě ty rtěnky. :) Aspoň jeden odstín budu muset vyzkoušet. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě po nich mrkni a v drogerce nějaké vyzkoušej :-)

      Vymazat
  5. tie pastelky na pery vyzeraju fakt uzasne *.*

    OdpovědětVymazat
  6. Ty pastelky na rty vypadají zajímavě, jsou to krásné odstíny :)
    Jsem snad jediná, komu Fit Me Make up nesedl, hrozně rychle mi zasychá na pleti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, hodně lidem make-up sedí, ale nedá se zavděčit všem, každá máme jinou pleť :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!