9. července 2019

Nové pěny Nivea Intimo

Přípravky na intimní hygienu používám už od základní školy a když jsem to tak počítala, zhrozila jsem se, že už to bude nějakých dvacet let. Je to stejná doba, kdy jsem se začínala líčit, řešit módu a celkově o sebe dbát. Moje návyky se ovšem za tu dobu hodně změnily. Dřív jsem moc neřešila péči o pleť a více se líčila. Teď je to naopak. Maluji se tak, aby to vypadalo co nejpřirozeněji, někdy vůbec. Na druhou stranu hodně dbám na odličování a čištění pleti a samozřejmě i intimní hygienu. Gely na intimní hygienu používám denně a beru to jako samozřejmost. Také používám přípravky k tomu určené a jen párkrát v životě jsem musela sáhnout po obyčejném sprchovém gelu, protože jsem neměla nic speciálního po ruce. Doma jsem ale nekompromisní.

Intimo Aqua Nivea

Když jsem si vybírala nové produkty na intimní hygienu, do oka mi padly nové pěny od Nivey. Je léto a tak jsem si řekla, že tyto lehounké pěny zkusím. Na výběr jsou dvě varianty - hydratační s aloe vera a výtažky z magnólie a zklidňující Sensitive s termální vodou a panthenolem. Vzala jsme si rovnou obojí, protože se vždycky hodí mít jeden kousek do zásoby. 
Pěny mají přirozené pH, takže nedráždí pokožku, jsou gynekologicky testované a lze je využít i jako intimní holící pěnu. Já jsem roky používala jen Lactacyd a bála jsem se experimentovat, protože jsem docela citlivá. Zkoušela jsme ale i Ziaju, klasickou krémovou Niveu a jiné gely a vše jsem obstála bez jakékoliv újmy. I tyto pěny mě neštípaly, nepálily a necítila jsem žádné podráždění.

Balení je se speciální pumpičkou, která vytváří pěnu. Přípravek je tedy tekutý a pěna se z něj vytvoří po zmáčknutí pumpičky. Funguje na stejném principu, jako třeba čistící pěny na obličej. Je to tedy zase něco nového a oproti gelům příjemná změna. Navíc pěna prokáže úplně stejnou službu, takže nemusíte mít pocit z nedostatečné hygieny.
Pěně ani balení nemám co vytknout, jen to víčko na pumpičce jsem hned vyhodila, protože by mě obtěžovalo před každým použitím sundávat víčko. Takhle jen zmáčknu na vaně pumpičku a je to.

Intimní pěny Nivea se speciální pumpičkou

Hydratační pěnu na intimní hygienu pořídíte na e-shopu Notino.cz za 149,- Kč. Stejně tak růžovou zklidňující variantu Intimo Aqua.

A ještě pro vás mám lákavou nabídku na letní slevovou akci. Ve dnech 8. - 14. července na Notinu probíhá SUMMER BLACK FRIDAY, kdy nakoupíte kosmetiku mnoha značek s výraznou slevou.

Jaké přípravky máte na intimní hygienu nejraději?

14 komentářů:

  1. Já momentálně používám produkty od Oriflame a za mě spokojenost. O těchto slyším poprvé a vypadají dobře.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tu katalogovou kosmetiku moc nemusím, ale spoustě holek vyhovuje :-)

      Vymazat
  2. Já používám léta Ziaju, nerada experimentuji, jelikož mi skoro nic nesedí, ale Nivea vypadá dobře.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ziaju také ráda používám, hlavně tu růžovou variantu :-)

      Vymazat
  3. Ja nedám dopustiť na Lactacyd, ale túto novinku som tiež zaregistrovala a plánujem si zakúpiť tú ružovú! Ďakujem za recenziu! :) ✿

    Blog de la Licorne * Instagram * We♥It

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lactacyd je také fajn, na tom jsem začínala jako náctiletá. Pěnu jsem ale chtěla vyzkoušet ze zajímavosti a dobře jsem udělala :-)

      Vymazat
  4. Ty vypadají skvěle! Já používám obyč intimní gel z DM, tu jejich značku a jsem spokojená, ale musím říct, že tyhle obaly s pumpičkou vypadají mnohem lépe a praktičtěji. Ten gel, co používám, samozřejmě pumpičku nemá a kolikrát mi ho vyteče mnohem víc, než bych potřebovala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš úplnou pravdu a je to tak s veškerou kosmetikou, která nemá pumpičku a je tak tím pádem rychleji pryč :-)

      Vymazat
  5. Vyzerajú super, už som ich postrehla :) Pumpička je určite v tomto prípade veľmi praktická

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadají super, pumpička je výhoda! Nivea má poslední dobou samé skvělé novinky :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  7. Tieto peny sú pre mňa novinka, vyzerajú dobre. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!