12. září 2019

Novinky a oblíbenci od Bell cosmetics

Mám doma hodně make-upů od různých značek, ale ta, ke které se opakovaně a ráda vracím, je Bell cosmetics. Po návratu z dovolené jsem ale zjistila, že ta hromada make-upů ze stávajících zásob je pro mě nepoužitelná, protože mám všechny moc světlé odstíny a teď bych potřebovala naopak ten nejtmavší, protože jsem se na dovči hodně opálila. Nikdy se neopaluji cíleně, ale jsem od přírody tmavý typ a bronzová barva se na mě chytá snad i v hotelovém pokoji. A samozřejmě jsem kromě make-upu potřebovala i pár dalších kousků, znáte to...



Make-upy od Bell cosmetics jsem měla už téměř všechny, nezkoušela jsem pouze Full Coverage Face Foundation, který pleť chrání před modrým světlem. V práci trávím většinu času před počítačem, který škodlivé modré světlo vyzařuje ostošest. A nejde pouze o modré světlo z obrazovky počítače, ale třeba i z televizoru, mobilního telefonu nebo některé domácí spotřebiče a některá LED osvětlení.
Textura make-upu je jemná, přesto dostatečně kryje a sjednocuje tón pleti. Intenzita krytí je vyšší střední a poradí si tedy i s většími nedokonalostmi pleti. Za posledních pár let mi vždycky po opalování vyskočí na čele a pod očima pigmentové flíčky, které mi moje babička vždycky komentuje jako špínu. No to fakt chcete... no a i s pigmentovými skvrnami si hravě poradí.
Make-up je také odolný proti otěru, takže nesleze, ani když si budete sahat neustále do tváře. Tady ale podotýkám, že by se to dělat nemělo. Můžete si do pleti zanést spoustu nečistot a mohou se vám pak tvořit pupínky, Ale nebojte, nejste v tom sami, já to dělám občas taky...


Na nanášení používám nejraději beauty blender. Dřív jsem byla spíš pro štětce, ale jakmile jsem zkusila aplikaci houbičkou, nikdy bych ji už za nic jiného nevyměnila. Vždy si ho raději objednávám po dvou kusech, protože si ho brzy propíchnu od nehtů a tak chci mít hned ještě jeden do zásoby.
Tento je trošku pórovitější než originální beauty blender, ale nevidím v tom žádné minus a při líčení to ani nepoznáte. Rozhodně kvůli tomu nespotřebujete větší množství make-upu, takže není třeba si z toho dělat vrásky.

Tubička make-upu vyjde na 149,- Kč, což je skvělá cena za tak super kousek a vybírat je možné ze čtyř odstínů. Já zvolila ten nejtmavší - 04 Golden Honey. Růžová houbička stojí 99,- Kč. Oba kousky jsou perfektní a mohu je doporučit všemi deseti.

A jak jistě víte, od Bel cosmetics nedám dopustit na řasenky. Nejlepší ze všech je hypoalergenní řasenka Long&Volume. Udělá vše, co od dobré řasenky očekávám. Řasy prodlouží, zhustí, neslepuje, nedrolí se během dne a stojí jen 179,- Kč. A má klasický štětinový kartáček, který je u mě také oblíbenější a myslím, že to tak má většina z vás.
Nemám jí zkrátka co vytknout a už jsem přestala počítat, kolik se mi jich doma vystřídalo.
Novinkou je hypoalergenní řasenka Strong, která má umělý kartáček, který je na konci hodně zúžený a díky tomu si poradí i s těmi nejtitěrnějšími řasami v koutcích oka. Jak už je poznat z názvu, řasenka by měla podporovat regeneraci řas a udržovat je silné.


Co nového se ještě v sortimentu objevilo, jsou nové hydratační rtěnky v tužce. Vybírat je možné z celkem 6 odstínů, já mám 001 Soft Cream a 005 Raspberry. 
Rtěnka je hezky krémová, takže rty nevysušuje jako to umí některé matné rtěnky. Rtěnka totiž vypadá na první pohled matně, ale je hodně krémová, přesto se moc neleskne. Rtěnka vůbec nelepí a na rtech vydrží nějaké 4 hodinky za předpokladu, že nebudu moc jíst nebo mluvit. Svými vlastnostmi i designově mi hodně připomínají Super Stay Ink Crayon od Maybelline, jen jsou tedy podstatně levnější.


Jestli nemáte se značkou vůbec žádné zkušenosti, rozhodně doporučuji zkusit jejich řasenky a make-upy. S těmi rozhodně nešlápnete vedle. A zrovna včera jsem koukala na e-shop a připravují se na naskladnění spousty lákavých novinek, takže asi brzy opět neodolám.

Co vy používáte nejraději na nanášení make-upu, štětec nebo houbičku?

24 komentářů:

  1. Tyjo tu značku vůbec neznám :O ale rtěnky v tužce mě zaujaly moc!!

    OdpovědětVymazat
  2. Značka se docela rozrůstá a to je dobře. :) Zaujaly mě hydratační tužky na rty :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to mi povídej, ale jak píšeš, je to jedině dobře :-)

      Vymazat
  3. Řasenka vypadá hodně dobře a cena je taky super, možná ji dám šanci :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě řasenky jsou hodně oblíbené a já už je používám roky. Prakticky od doby, co se u nás začala značka prodávat :-)

      Vymazat
  4. S Bell žádné zkušenosti nemám, ale budu to muset napravit!:D Super článek:)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten Full Fundation Cover s ochranou pred modrým svetlom znie zaujímavo. Popravde o kozmetike s takouto funkciou počujem prvýkrát. A článok je skvelý, čítal sa veľmi príjemne. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) od žádné jiné značky jsme se s takovouto ochranou u make-upu také nesetkala...

      Vymazat
  6. Přesně ten stejný problém .. přijela jsem po měsíci od moře a zjistila jsem, že mi nesedí jediný makeup :D měla jsem jenom pár dní něco sehnat, tak jsem musela v Drogerce dost improvizovat a vzít víceméně to, kde byl nejtmavší odstín. Takže díky moc za tip, jdu se na to hned mrknout :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na to nemám nervy to zkoušet v drogerii. Je tam tolik značek, že člověk neví, co vybrat dřív. U Bell jsem se nikdy s odstínem nesekla, i když je vybíráš jen tak od oka přes e-shop :-)

      Vymazat
  7. Od Bell jsem nic nezkoušela, kometika vypadá super :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  8. Značku Bell slyším teda prvně, ale musím říct, že ta řasenka mě zaujala.

    Jinak makeup si raději nanáším houbičkou. :)

    Michaela Cheetah

    OdpovědětVymazat
  9. Ako je možné, že ma táto značka úplne minula a doteraz som ju vôbec neregistrovala! Tak ďakujem za info :D ❤
    SIMPLY BERENICAFacebook PageREAD ABOUT "INSPIRED ME #02"

    OdpovědětVymazat
  10. Říkala jsem si, že značku Bell zkusím, ale furt na mě působí takovým tím laciným dojmem :(

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě ani nepřijde a hlavně mi na obalech až tak nezáleží. Hlavně, že funguje :-)

      Vymazat
  11. Ja si od Bell neviem vynachváliť ich Illumi make-up a mám v pláne vyskúšať aj ďalšie ich produkty :) Špirála vyzerá super :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten jsem také měla, ale tento a pak matující jsou ještě mnohem lepší, to mi věř :-)

      Vymazat
  12. Tahle značka je pro mě nová, nejsem totiž žádný kosmetický maniak. :) Ale řasenku bych vyzkoušela.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono jak není značka dostupná ve stojanech v drogeriích, tak o ní spousta lidí ani neví, což je velká škoda :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!