25. září 2019

Plátýnkové masky Kocostar

Pleťová maska je považována za něco extra ke klasické pleťové péči. Pleťový krém nebo olej si většinou s hydratací hravě poradí, ovšem není na škodu ji ještě více podpořit. Relax v podobě masek si dopřávám ráda především o víkendu, kdy mám na tento malý rituál krásy čas. Můžete si tak zpříjemnit třeba i vaření, koukání na film nebo úklid. A plátýnková maska se za takový malý relax považuje.
Je to už nějaký ten pátek, co jsem poprvé vyzkoušela korejskou plátýnkovou masku Kocostar. Maska byla výjimečná v tom, že se nejednalo o velké plátýnko na celý obličej, ale několik malých, které je třeba rozložit po obličeji. Nebylo to ale jediné lákadlo. Maska byla roztomilá svým motivem plátků kiwi a úžasně voněla po ovoci. I účinky mě překvapila, protože vůbec nelepila, jako to některé látkové masky napuštěné sérem umí. Proto jsem se rozhodla, že vyzkouším i jiné chuťovky, abych se přesvědčila, zda jsou stejně skvělé.

Pleťové masky Kocostar

Značka Kocostar už je vám všem jistě známá. Hlavně všude po Instagramu kolují fotografie holek, které mají na obličeji nalepené rajče, meloun, kiwi nebo lístky růží. A ve většině případů jde právě o tyto masky.

Z variant na rozjasnění pleti jsem vyzkoušela kiwi a jablko. Masku kiwi už jsem jednou v minulosti měla, ale bavila mě natolik, že jsem si ji ráda zopakovala.
Pro hydrataci a hloubkovou výživu pleti oceníte jahodu či banán a pro zpevnění ananas. Všechny masky úžasně voní po ovoci. I když je parfemace docela výrazná, maskování jsem si právě díky tomu užila, vůně nejsou vůbec umělé a obtěžující. Právě naopak!


Kocostar maska Kiwi

Jak už jsem naznačila v úvodu, nejde o typickou bílou celoobličejovou plátýnkovou masku, ale několik barevných plátků, které se dají "nalepit" libovolně po obličeji. Je na vás, jestli si jich dáte pět nebo třeba jen dvě. Ovšem abyste se dočkali nějakého účinku, určitě doporučuji použít všechny v balení. Sice budou místa, kde masku mít možná nebudete, ale po sundání zbylé sérum rozetřete po celém obličeji, takže se účinné látky dostanou všude ta, kam mají. Pokud máte užší obličej jako já, zalepíte obličej celý bez problémů.

Maska Kocostar Kiwi

Všechny masky jsou zároveň hydratační a velmi osvěžující. A pro ještě více svěžesti můžete dát masku před použitím do lednice, na pleti pak bude hezky chladit a jednotlivá kolečka nebudou takovým ledovým šokem, jako třeba celoobličejová maska vytažená z lednice.

Masky se dají použít na den i noc, jen nevím, co výrobce myslel tím na noc. Spíš je to asi myšleno večer před spaním, protože sbírat pak ráno kolečka z postele by nebylo nic pro mě.

Tyto plátýnkové mini masky mě nalákaly hlavně na vůni a design. Tentokrát tedy vyhrál obal nad účinky. Je ale fakt, že všechny jsou úžasně hydratační, takže je po nich pleť napapaná a službu vám určitě udělají. 

Jedna maska vyjde v průměru na 100,- Kč a různé druhy můžete pořídit na e-shopu Notino. Není to úplně málo, ale v porovnání s podstatně dražšími maskami si s ní vyhrajete a ještě vám dobře poslouží, protože plátýnkové masky skutečně fungují. 
Vybírat je možné z ovocných, zeleninových i květinových variant. Pokud ale chcete mít nějaký smyslový zážitek, co se vůní týče, určitě doporučuji sáhnout po těch ovocných.

Vyzkoušeli jste už také nějaké masky na pleť od Kocostar? A kdy nejčastěji po maskách saháte?

8 komentářů:

  1. Taky mám ráda plátýnkové masky, od Kocostar jsem ještě nezkoušela, ale mám to v plánu :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  2. Po Kocostar už pokukuju dlouho, jsou neuvěřitelně roztomilé, je pravda, že si to člověk hed víc užije! :D A jsem ráda, že jsi na ně udělala recenzi a že je pozitivní, nechtěla jsem za ně totiž vyhodit peníze zbytečně. Takto vím, že to nebude vyhození peněz:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak a chápu to, nejsou zrovna nejlevnější, ale zase ne nejdražší... mě tyto masky baví hodně :-)

      Vymazat
  3. Vypadají hrozně roztomile, tyhle ovocné už si vyzkoušet hrozně dlouho! :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli upřednostňuješ ovocnou vůni, tak tě budou masky hodně bavit :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!