4. září 2019

Smývatelné barvy na vlasy COLORISTA

Dnešní ranní teploty připomínají, že podzim už je za rohem. To ale neznamená, že musí být nudný. I podzim může být pěkně barevný a veselý, podobně jako postupně smývatelné barvy na vlasy Colorista Washout od L´Oréal Paris.
Přiznám se, že tento trend mě dlouhou dobu míjel. Ne z toho důvodu, že bych se bála trošku odvázat, ale už jsem si na to připadala tak nějak stará. Ale říkám si, proč ne. Věk je přece jenom číslo a vůbec nic to neznamená... člověk se totiž i ve třiceti může cítit na dvacet a jak tak pozoruji u některých ve svém okolí, klidně i na mnohem méně...


U nových smývatelných barev Colorista Washout je možné vybírat celkem z osmi odstínů a barvy vydrží postupně několik umytí, podle typu Washoutu. Třeba pastelkově modrá barva vydrží 5-10 umytí, DIRTYPINKHAIR 2-5 umytí, BURGUNDYHAIR klidně i 30 umytí. Záleží také na typu vlasů, ovšem i tak si můžete na několik týdnů nebo dní připomenout prázdninový festivalový look ve vlasech.

Zleva: #BURGUNDYHAIR, #TURQUOISEHAIR, #DIRTYPINKHAIR, #PINKHAIR, #PURPLEHAIR,
#REDHAIR, #BLUEHAIR

Balení obsahuje 1 tubu s barvou, pár rukavic a samozřejmě návod k použití. Na zadní straně krabičky také najdete přibližný barevný výsledek, jak barva chytne na blond nebo tmavší hnědé vlasy. Postup je velmi jednoduchý a zvládnete to v pohodě sami na sobě bez cizí pomoci.
Barvu můžete použít jen jednu nebo jich libovolně zkombinovat víc. Ve fantazii se meze nekladou...
Já mám tmavé hnědé vlasy, takže výsledek není tak výrazný a přece jenom do kanceláře si nemohu dovolit přeliv celých vlasů. Nejvíce se mi líbí tyrkysová barva a myslím si, že právě tyrkysová barva jde skvěle s hnědými vlasy. Pak mám ještě v plánu zkusit tmavší růžovou a věřím, že budu s výsledkem také spokojená. 
Na velmi tmavé až černé vlasy je nejprve třeba použít zesvětlovač Colorista Brunette Bleach a pro rychlejší vymytí zbylých pigmentů Colorista Remower. Ten slouží hlavně v případech, pokud chcete rychleji střídat různé barvy a chcete se tak vyhnout efektu duhy ve vlasech.

Jednotlivé barvy nestojí ani dvě stovky. Velikost tuby s barvou je 80 ml, což vydrží akorát na přeliv nebo pramínky dlouhých vlasů. Já je mám jemné, takže mi ještě zbylo, ale pokud máte hodně husté vlasy a chcete barevných proužků víc, doporučuji klidně i balení dvě.

V drogeriích už barvy seženete ve všech odstínech a v drogerii Teta jsem je teď viděla v akci za 130,- Kč za kousek.
A určitě sledujte můj Instagram, brzy na pár barevných kousků vyhlásím soutěž, tak pozorně vyhlížejte.


Tak co, zkusili byste tyto pestré barvy na vlasy? A která vás nejvíce zaujala?

14 komentářů:

  1. Já sice na takhle odvážné barvičky moc nejsem, ale věřím, že jsou super, pro někoho, kdo rád experimentuje - slyšela jsem na ně kladné recenze :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě to není na každodenní nošení, ale jednou za čas na zpestření je to fajn :-)

      Vymazat
  2. Já jsem tyto barvy nosila ještě v době, kdy nebyly v drogériích, takže už tuto éru mám za sebou :D teď jsem ráda, že jsem se vrátila k přirozenějším barvám :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  3. Určitě je to super, hlavně když jsou festivaly a tak, ale na moje černé vlasy žádná taková barvička nechytne:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U tmavých vlasů je právě potřeba použít nejdřív zesvětlovač :-)

      Vymazat
  4. Mala som obdobie, kedy ma veľmi lákali farebné vlasy a dokonca som mala tak jemne fialové. ale teraz som už spokojná s mojou blond.
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu a z blonďatých to jde pak hůře dolů, přece jenom na tmavých se barva trošku ztratí :-)

      Vymazat
  5. Ja som mala už všelijaké farby na hlave ale tieto som ešte neskúšala. Ale čo som videla blogerky tak to na mňa chytilo veľmi slabučko :D ja som zvyknutá na také silné a krikľavé vlasy :D

    CHUDOBNÍ, BOHATÍ, ROZDIEL MEDZI VRSTVAMI UŽ OD ŠKOLKY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych zase do těch hodně výrazných asi nešla, zase tak odvážná nejsem :-D

      Vymazat
  6. aktualne mam na vlasoch vymyvajucu sa ruzovu, ale od Schwarzkopf a nie tuto od L'oreal. od nich som tusim vymyvacie este nemala, ale permanentne Colorista uz hej. celkovo dost rada experimentujem s farbou aj dlzkou svojich vlasov, akurat teda nie je to ani tak experimentovanie ako skor vecna nespokojnost s mojim zivotom, ktoru si vybijam na svojich chudencoch vlasoch :D

    OdpovědětVymazat
  7. Škoda, že jsi nepřidala fotku, jak jsi něco zkusila. :) Jinak mě už barvičky moc nelákají, dříve jsem více experimentovala, nyní jdu od odstínu tmavé hnědé po světle a naopak, mým největším extrémem je barva chycená do červena, či lehce zrzava, větší odvaz už pro mě není.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já mám už snad deset let stejnou barvu a teď jsme po dlouhé době o odstín zesvětlila, černá mi přišla hodně tvrdá :-) když jsem byla ale mladší, měla jsem na hlavě taky kde co, třeba šílený blonďatý melír a do toho už bych nikdy nešla, to radši tu růžovou nebo modrou :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!