7. října 2019

Podzimní novinky Bell cosmetics

V drogeriích dnes najdete tolik značek, že je někdy těžké se v nabídce vyznat a vybrat si tu svoji oblíbenou. V televizi na ně běží hezké reklamy, když si ale koupíte třeba řasenku, díky které má modelka řasy až k nebesům (většinou je to díky nalepeným umělým řasám), realita je mnohdy jiná...
Pak jsou tu ale i značky, které v drogeriích neseženete, nenajdete na ně žádnou předraženou kampaň a svou kvalitou vás ohromí. Jednou takovou je třeba Bell cosmetics, která je k dostání pouze online na e-shopu a v drogeriích ji prodávají myslím jen na Slovensku. Já doufám, že se ale jednou dostanou i k nám a bude dostupnější i v kamenných drogeriích.



Jak jistě víte, od Bell cosmetics nedám dopustit na řasenky a make-upy. Za ty roky, co se u nás značka prodává, jsem postupně vyzkoušela všechny a ani o jednom nemohu tvrdit, že by nějak propadly. Zkrátka ať už sáhnete po řasence objemové nebo prodlužující, s plastovým nebo štětinovým kartáčkem, budete nadšení. A díky Bell jsem se ze štětinových přeorientovala na kartáčky silikonové a našla mezi nimi své oblíbence, které si objednávám stále dokola. 

I tento podzim si značka připravila spoustu novinek a k mému štěstí to bylo i pár řasenek. A ne jedna, ale hned několik. Z těch stávajících je moje TOPka řasenka Long Long, z těch nových můžete vybírat třeba XXLashes LONG&VOLUME Mascara, Bell SO LONG Never Ending Lashes Mascara nebo Black Show Mascara.
Všechny řasenky jsou dostupné na e-shopu Bell-cosmetics.cz.



Tyto zmíněné řasenky mají silikonový kartáček a moc dobře se s ním pracuje. Je ohebný, velikostně tak akorát, takže za mě paráda.


Řasenku při líčení bezesporu doplňují oční stíny. Bell má nově paletku Colour Enjoy Eyeshadow Palette. Paletka je rozdělena na dvě části, z nichž jedna je laděna do cihlové barvy, druhá obsahuje odstíny hnědé, zlaté a zelené. Všechny jsou hezky sladěné a takové typicky podzimní.
Paletka vyjde na 159,- Kč, což je sympatická cena vzhledem k docela velkému počtu stínů.


Pigmentace paletky rozhodně není k zahození. Jak matné, tak třpytivé odstíny jsou hezky syté, při líčení neopadávají pod oko a vydrží i bez báze po celý den.


Make-upy, BBčka a tónovací krémy jsou moje další srdeční záležitostí od této značky. I když objednávám vždy online, vždy jsem se trefila do odstínu. V zimě používám střídavě 1 a 2, v létě sahám klidně i po 4, záleží na typu make-upu a nabízené škále odstínů. Některé kousky mají pouze 4 odstíny, některé klidně 10, takže tomu pak musíte přizpůsobit i svůj výběr.
Make-upy zakryjí vše, co je potřeba a neudělají nevzhlednou masku. Skvělý je matující v černé tubě a teď zrovna ráda používám s ochranou proti modrému světlu, který vyzařují počítače nebo mobilní telefony.
Nově je teď v nabídce Creamy Touch Correcting Make Up. Je matující a zároveň hydratační a vybírat můžete ze 4 odstínů. 
Dále můžete vybírat z 6 odstínů make-upu Ultra Cover Mat Make Upu. Přirovnala bych ho právě k matujícímu v černé tubičce a už k němu nebudete potřebovat žádný pudr, protože pleť zmatní a vypadá hezky i bez něj.


Kdo si potrpíte na bázi nebo potřebujete před make-upem pleť vyhladit, můžete sáhnout po bázi Stop Pore&Shine Make Up Base. Je určena na minimalizaci rozšířených póru a ať čtu složení stále dokola, nenašla jsem silikony, takže vás báze neucpe a pleť bude dýchat.

Na zafixování make-upu je fajn pudr. Na výběr je pouze jeden odstín a je hodně světlý, ale na pleti se chová podobně jako transparentní, takže neovlivní výsledný tón make-upu a nezanechává bílou vrstvu.
Pudr je skvělý na zmatnění pleti na několik hodin a prodlouží výdrž make-upu, takže se nebude během dne pomalu ztrácet. Mě s přehledem vydrží celý den v práci. A abych nezapomněla, úžasně sladce voní po bonbonech!

A na závěr bych se zmínila o rtěnkách. Která žena by je nemilovala, ať už ty klasické nebo tekuté. Já jsem hlavně na ty klasické a třpytivé nebo matné, ale musí aspoň trošku odrážet světlo. A samozřejmě v nude odstínu, žádná divočina.
Podzimní jemné barvičky do fialkova jsou třeba u rtěnky v jumbo tužce #My Everyday Lipstick v odstínu 03 Wednesday, dále tekutá rtěnka Ultra Mat Liquid Lipstick 01 Taupe Nude nebo klasická vysunovací Color Lipstick 08 Mauve, která má teď nový kabátek a vybírat můžete z 12 odstínů. A poslední zmíněná rtěnka také příjemně voní po nějakém ovoci. Voňavé rtěnky vítám, aspoň nejsou cítit jako vosk jako některé kousky, není to pak moc příjemné.
Za mě je favorit právě jumbo rtěnka v tužce, která má úžasně jemnou texturu a na rtech je příjemná, jako když použijete hydratační balzám na rty.



Tak co říkáte na novinky a jaké vás oslovily? Máte také od Bell cosmetics nějaké své oblíbence?

14 komentářů:

  1. Zaujaly mě řasenky a ty nádherné rtěnky, budu se muset po novinkách také mrknout :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě do obchodu nakoukni, věřím, že tě něco zaujme :-)

      Vymazat
  2. Super novinky, najviac sa mi zapáčil make-up, pretože jeden od nich mám a nedám naňho dopustiť, takže snáď bude rovnako skvelý :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Make-upy jsou skvělé opravdu všechny, zatím mě žádný nezklamal :-)

      Vymazat
  3. Moc krásné novinky. U nás, na Slovensku, jsem tuhle značku v drogerii ještě neviděla. Tak ji zkusím trochu více pohledat.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hodně jsem četla, že by se u vás prodávat měla, ale bohužel nevím v jakých drogeriích :-)

      Vymazat
  4. Tie novinky vyzerajú skvelo a tá paletka je tak nádherná ♥ mne už dochádza od nich podkladová báza a budem musieť si po ňu znova skočiť do drogerky lebo lepšiu som ešte nikdy nemala :)

    ZABUDNUTÉ DETSTVO

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mě báze zaujala hlavně proto, že jsem v ní nenašla silikony :-)

      Vymazat
  5. Bell mám moc ráda, z novinek jsem si oblíbila třeba makeup correcting, rtěnky mat a taky paletku sweet romance, ta je fakt nádherná :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím říct, že Bell novinky jsou stále lepší a povedenější :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!