11. února 2020

Lancôme Idôle

Jaký je ideální dárek na Valentýna, který by potěšil každou ženu? Bezesporu parfém. Já sama parfémy a vůně dostávám moc ráda a i když mám doma hodně flakonků, nový kousek vždy s otevřenou náručí přivítám. A vůně naopak ráda i dávám. Když dávám parfém svému příteli, tak si popravdě vybírám vůni, která voní především mě samotné a docela si to vždycky v parfumerii užívám.
Dnes bychom si představili jednu vůni, která se v mé kosmetické sbírce ohřívá teprve chvíli a může být tipem na vůni, který si přát třeba na Valentýna.

Parfémovaná voda Idôle
Značka Lancôme má skvělé parfémy a faktem je, že od této značky jsem jich měla asi nejvíc. Začínala jsem na La Vie Est Belle, kterou už jsem měla i opakovaně a tak mohu s klidným svědomím říct, že moje osobnost podtrhují vůně právě od této značky a tak nějak mi za ty roky přirostla k srdci. Nová vůně Idôle, která je na trhu teprve krátce, proto mému hledáčku neunikla a momentálně ji používám nejraději a také nejčastěji.  

Tváří parfému je Zendaya, která je sice o spoustu let mladší než já, přesto jsem si ji zamilovala ze seriálu Euforia, který jsme doma shlédli na jeden zátah. Výběr této mladé a nadějné herečky je určitě skvělý tah, jak propagovat novou vůni, protože i já sama se přiznám, že přispěla k výběru této konkrétní vůně. 

Složení vůně:
Hlava: bergamot
Srdce: růže, jasmín, růžová voda
Základ: cedr, vanilka, pačuli

Idôle je krásná květinová, typicky ženská sladší vůně. Je hodně svěží, ne těžká, takže se hodí spíše na den a s klidem ji můžete vzít do práce nebo do školy, aniž byste obtěžovali okolí. 

Jedinou nevýhodu vidím ve flakonku, který je sice nejtenčí na světě, ale stát vám rozhodně nebude. Buď ho budete muset mít na poličce na ležato nebo ho postavíte do nějakého košíku.
Díky tomu, že je flakonek úzký, vám také bude připadat, že o hodně rychleji parfém mizí. Já mám vůni v 50 ml balení a i když ji používám jen krátce, ubývá opravdu mnohem rychleji než její buclatější kolegyně. Sice jsem flakon označila jako nevýhodu, není to tak ale úplně pravda. Na druhou stranu dává vůni svoji jedinečnost a unikátnost a je fajn, že se v moři všech vůní na trhu neztratí.

Flakonek vůně Idôle

Parfémovaná voda Idôle  je k dostání ve třech velikostech - 25ml, 50 ml a 75 ml a koupit ji můžete na e-shopu Notino.cz

Na Notinu najdete spoustu tipů na dárky k Valentýnu a k nákupu nad 1.200,- Kč získáte zdarma dárkové balení s kódem VALENTYN. A nebojte, svátek zamilovaných je sice už v pátek, ale určitě ještě stíháte. Balíčky chodí vždy bleskurychle ž druhý den, takže není třeba se obávat.

Dostáváte také rádi vůně? A jaká je vaše nej?

8 komentářů:

  1. Lancome vůně mám obecně moc ráda, patří k mým nejoblíbenějším! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo :-) já už měla asi čtyři a všechny byly nádherné :-)

      Vymazat
  2. Souhlasím, taky mám vůně od Lancome ráda. :-) Tahle jistě nebude výjimkou. :-)

    Lucka z Seriouszone

    OdpovědětVymazat
  3. Sice je flakónek nepraktický, ale i tak se mi líbí. Většinou je stejně nosím sebou v kabelce. Vůně nedostávám ráda, protože se už dopředu bojím, že by se netrefili do vůně, která by se mi líbila.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je fakt, lepší je si vůni vybrat a pak aspoň víš, co dostaneš. Jen už to nebude překvapení :-)

      Vymazat
  4. Měla jsem ho ve vzorečku a je to opravdu nádherná vůně. :) Líbí se mi i flakonek. Rozhodně bych si pořídila plné balení.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I já začínala se vzorečkem a nad plným balením jsem nemusela dlouho váhat :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!