11. března 2020

Heřmánkový koupelový olej Saloos

Heřmánek patří mezi moje nejoblíbenější bylinky. Miluji jeho nasládlou chuť v čaji a nejinak je tomu i co se týče vůně. Má pro mě příjemný uklidňující účinek, proto jsem byla zvědavá, jestli to bude i s koupelovým olejem láska už po prvním seznámení. 
U spousty holek jsem četla, že heřmánek milují, ale třeba heřmánková voda jim vadila natolik, že ji musely poslat dál. S koupelovým olejem Heřmánek od české značky Saloos se nic podobného naštěstí nedělo a kdybych jej měla dát z ruky, asi bych se jen horko těžko loučila.



Jak jsem již lehce nastínila v úvodu, heřmánek má uklidňující a uvolňující účinky. Proto pomáhá od stresu po náročném dni, podobně jako třeba levandule. 
Díky olejovému základu pečuje o pokožku už při samotné koupeli, ovšem nezamastí ji. Pokud se tedy neradi mažete tělovými mléky jako já, olej za vás udělá skvělou službu. 

Složení: rostlinné oleje lisované za studena: bio slunečnicový, bio sezamový, mandlový, esenciální olej: heřmánek, PEG-40 sorbitan peroleate, laureth-4, lecitin, vitamíny A, E, F.

Oleje stačí nalít malé množství do proudu vody a pokud byste chtěli docílit i pěny, stačí ho přidat více, ovšem tím pádem počítejte i s větší mastnotou. No a pokud to přeženete, voda bude plná mastných ok a budete se připadat, že se koupete v nějaké poctivé polévce.
Já jsem si připadala jako pytlík heřmánkového čaje, který se louhuje ve vaně plné horké vody. Ta vůně je tak autentická a nasládlá po heřmánku, že se snad už ani více čaji přiblížit nemůže. Je prostě dokonalá a jako milovnici heřánkového čaje řadím tento olej mezi opravdu povedený kousek.
Příteli olej moc nevoní, ale který chlap je na čajíčky a sladké vůně... no alespoň mi do vody nevleze a nebude mi brát moji relaxační chvilku, na kterou se těším po celém dni v práci.


Více informací o heřmánkovém oleji najdete na stránkách Saloos.cz, kde si ho můžete teď nově i objednat online v několika dostupných velikostech. Koupelových olejů od Saloos už jsem vyzkoušela nepočítaně. V nabídce jich je ještě fůra, takže mám i tak pořád co dohánět.

Máte také rádi vůni heřmánku? A který koupelový olej od Saloos už jste vyzkoušeli?

6 komentářů:

  1. Saloos mám veľmi rada, snáď sa konečne čoskoro dostanem aj k ich olejom :D
    xoxo | https://lipstickverse.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Od Saloos som už niečo vyskúšala, ale kúpeľový olej ešte nie :) Vyzerá super :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oleje jsou jedny z mých nejoblíbenějších produktů od Saloos, určitě je vyzkoušej :-)

      Vymazat
  3. Tento jsem neměla, ale oleje celkově mám od nich velmi ráda. :) Koupelový olej jsem zkoušela jen jinou vůni.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!