16. prosince 2020

Poslední novinky Maybelline letošního roku

Když jsem se poohlédla zpátky, první novinky značka Maybelline letos uvedla někdy v únoru. Přijde mi to jako by to bylo před pár týdny a už tu máme zase konec roku a s ním samozřejmě i letošní poslední vlaštovky v podobě novinek z dekorativní kosmetiky.
Nebudu vás dlouho napínat, o jaké novinky jde, tak se na ně pojďme rovnou vrhnout. Jako první bych zmínila ikonickou objemovou řasenku Lash Sensational Roses, která není sice až tak nová, nový má ale rozhodně obal. A hodně se povedl, protože ho zdobí moje oblíbené růže.

Obal řasenky Lash Sensational Roses v odstínu 06 Burgundy Brown zdobí obrázek růže a designově vypadá hezky. Je to krásný hřejivý, tmavě hnědý odstín a třeba s hnědými nebo zlatavými očními stíny vypadá parádně. Samozřejmě je na výběr i klasická černá, ale tato netradiční barva je fajn hlavně pro jemné blondýnky, protože nepůsobí tak tvrdě, jako černá.
Řasenka má klasický silikonový kartáček zahnutého tvaru, se kterým se precizně pracuje i na těch nejtitěrnějších řasách v koutcích oka. 


Také matné rtěnky v tužce SuperStay Crayon se rozrostly o nové nude odstíny a jeden červený. Mě na červené a jiné výrazné odstíny neužije, takže pokud se držíte při zemi jako já, můžete v duchu jásat se mnou.
Tyto rtěnky mám moc ráda a mám jich doma už nespočet. Kromě skvělých sytých barev a výdrže mě na nich baví i vůně. Žádná chemická lojová vůně jako u některých rtěnek, ale třeba jemná vůně čokolády není u těchto rtěnek žádný problém.
Součástí balení je i praktické ořezávátko, to já ale nikdy nepoužilo a dá se se rtěnkou dobře líčit i když je do kulata. Popravdě na začátku jsem o ořezávátku neměla ani ponětí a když mi nescházelo doteď, obejdu se bez něj i nadále.



Odstíny zleva: 95 Talk The Talk, 100 Reach High, 105 On The Grind, 115 Know No Limits

I do třetice moje srdíčko plesá blahem, protože značka Maybelline letos stihla uvést i nové lesky na rty Lifter Gloss, jejichž součástí je moje tajná zbraň a letitá kámoška kyselina hyaluronová. Co si budeme povídat, třicet mi už bylo a kyselinu hyaluronovou si pravidelně dopřávám na pleť. Také na rtech se stárnutí bohužel hodně viditelně projevuje a linky na nich jsou s přibývajícím věkem viditelnější. Pokud o ně ale lze pečovat už při zkrášlování, tak je to paráda.

Odstíny zleva: 001 Pearl, 002 Ice, 003 Moon, 004 Silk, 005 Petal, 006 Reef, 008 Stone, 009 Topaz

Stíny mají poměrně velký pěnový aplikátor, ale manipuluje se s ním snadno. Většina odstínů je třpytivých, liší se jen barvou a velikostí třpytek a mnoho z nich má hezké metalické odlesky.


Co říkáte na tyto novinky? A který produkt od Maybelline hodnotíte za celý letošní rok jako nejpovedenější?

13 komentářů:

  1. Řasenku od Maybelline mám taky, ale tu obyčejnou řadu, bez růží. 🙂 Je super 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maybelline řasenky jsou skvělé. Já teď používám tu z kolekce Marvel a nemá chybu :-)

      Vymazat
  2. Je super, že mají další nové odstín crayon tužek na rty :) Mám jednu a ta je skvělá.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné novinky. Já mám od nich nejraději řasenky, právě tu Lash Sensational.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Ty lesky vypadají moc dobře, určo na ně mrknu :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  5. Z téhle řady jsou opravdu nádherné odstíny těch tekutých rtěnek. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já od Maybelline z dekorativky ještě nic nezkoušela, ovšem ty rtěnky vypadají skvěle. Líbí se mi i ty lesky, ale ty já moc nenosím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt jo? Já už se s ní líčím snad od základky, kdy jsme zjistila, k čemu ta všechna malovátka slouží :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!