11. prosince 2020

Tipy na vánoční dárky od Ryoru

Letos bude pravděpodobně atmosféra kolem Vánoc úplně jiná, než tomu tak bylo v předešlých letech. Dárky jsem sháněla ve většině případů online, ale to vůbec neznamená, že to není osobní. Z domova si tak mohu dárky před objednáním mnohem více promyslet. V obchodě většinou vezmeme první věc, kolem které projdeme a pak doma váháme, zda obdarovaného vůbec potěší. 
Musím ovšem říct, že letos jsem na to vyzrála a dárky jsem měla už na začátku listopadu a dokonce i zabalené v taštičkách a uklizené ve skříni. Všechno špatné je tedy k něčemu dobré. 
Jednou z kategorií dárků, která je sázkou na jistotu, je bezesporu kosmetika. Ta potěší každou ženu i muže a obzvláště kolem vánoc je možné vybírat z mnoha krásných dárkových kazet. Několik lákavých si letos připravila i značka Ryor.


Pokud ovšem hledáte pouze nějaké drobnosti a chcete malým dárkem potěšit třeba kolegyni z práce či kamarádku, můžete jim pořídit nějaký univerzální kousek. Kosmetika nikdy nezklame, oproti třeba oblečení. Tam se nemusíte vždy trefit do vkusu barvou, materiálem nebo velikostí. Kosmetika ale většinou voní každému a když nedejbože ne, tak se vypotřebuje a nehodící se dárek je pryč a nebude překážet někde ve skříni. 
Když nevím co by, sprchový gel se hodí úplně každému bez rozdílu pohlaví či věku. Nic rozhodně nepokazíte, když ho povýšíte o stupínek výše a zkusíte podarovat něco netradičního, a to sprchový olej. Tento úžasně voní po levanduli, navíc pokud patříte jako já mezi lenochy a nebaví vás natírání tělovými mléky, tímto zabijete dvě mouchy jednou ranou. Nejenže se osprchujete, pokožku i hydratujete a provoníte. Olej vytvoří jemnou mléčnou emulzi, která vám nahradí pěnu. Mnoho lidí má totiž pěnivost spojenou s pocitem, že produkt myje. Stejně tak je to třeba u pasty na zuby. Rovnice pění = čistí nemusí být vždy pravdivá. Většinou jde spíš o chemii a věřte mi, že i nepěnivé kousky splní svůj účel a ještě s přírodním složením.
Olej je super i na holení, takže vám nahradí sprchový gel, tělové mléko, pěnu na holení, takže ušetří peníze i místo v koupelně.


Letos jsem se zapojila i do několika projektů na pomoc babičkám a dědečkům v domovech pro seniory. Většinou jde o opuštěné lidičky, kteří žádný dárek nečekají, protože nemají od koho. Naštěstí ale existují dobrovolníci, kteří jim díky sbírkám mohou udělat radost.
Dobrovolníky pro dobrou věc se můžete stát i vy. Stačí si na internetu vyhledat podobné iniciativy, prostřednictvím kterých se můžete zapojit nebo stačí zajít do domova ve vašem městě a zeptat se pracovníků, jak můžete pomoci. Většinou jsou vděční za sprchové gely, knížky, křížovky nebo i něco dobrého na zub. Mnohé z nich ale potěší i hezký obrázek nebo vzkaz od srdíčka.
Já neváhala ani vteřinu, nakoupila jsme křížovky, sušenky a přibalila i nějakou kosmetiku ze svých zásob. Ryor mi jako na zavolanou zaslal uvolňující mátový gel, takže jsem ho hned věnovala a věřím, že nějaké babičce pomůže na bolestivé svaly nebo záda. 

Gel můžete pořídit klidně i vaší babičce nebo dědečkovi a věřím, že mazání ocení. Krom tohoto by pro starší rodinné příslušníky mohla být fajn třeba i konopná řada.


Asi tím nejuniverzálnějším dárkem je pleťová mlha. Oceníte ho v létě na osvěžení, ale i v zimě pro hydrataci díky kyselině hyaluronové. Super je hlavně v kanceláři nebo doma, když jste ve vytopené místnosti a pleť tak ztrácí svoji vláhu. Je to tedy ideální dárek pro kolegyni nebo pro sebe do obýváku, až nás přes svátky přepadne lenivá nálada a nebudeme se chtít hnout z gauče od pohádek. Stačí jen sáhnout na stolek, stříknout na sebe mlhu a domácí pohoda může pokračovat dál. 


Dárkové kazetky můžete zakoupit online na e-shopu Eshop.ryor.cz nebo ve značkových prodejnách. Krom toho můžete pořídit i dárkové poukázky, když si zrovna nevíte rad, co koupit. Uplatit se dají buď na kamenných prodejnách nebo e-shopu, to už záleží na vás.

Máte také od Ryoru nějaké své oblíbence? A kupujete také jako dárky rádi kosmetiku?

8 komentářů:

  1. Tělové oleje jsou super. Také mě nebaví používání krémů po koupeli a tohle je skvělá alternativa, jak se tomu vyhnout. :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, je to vychytávka pro nás mazací lenochy :-)

      Vymazat
  2. Od této značky jsem ještě asi nic neměla, ale miluji sprchové oleje.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám ráda tělové peelingy, které obsahují různé oleje, ty taky skvěle pokožku promastí. Já loni takhle pomáhala útulku, že jsem jim na Vánoce nakoupila nějaké dobroty pro pejsky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je krásné gesto :-) je hezké pomáhat těm, co to opravdu potřebují. Člověk si pak uvědomí, že má všeho nadbytek a problémy, které řešíme jsou pak jen malichernosti :-)

      Vymazat
  4. Od ryoru jsem ještě nic nevyzkoušela, ale asi je na čase!:D Jinak krásné fotky, opakuju se už poněkolikáté, ale nedá mi to:D:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To určitě jo! A já už se zase opakuji s poděkováním, vážím si toho :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!