17. února 2021

Nová řasenka Sky High od Maybelline

Řasenky od Maybelline patří mezi moje nejoblíbenější. Na začátku nového roku jsem na zahraničním instagramovém účtu Maybelline uviděla nádhernou růžovou řasenku Sky High. V ten moment jsem si říkala, že by bylo skvělé, kdyby se brzy dostala i k nám. Někdy si na novinky musíme počkat i několik měsíců, než se začnou prodávat i v našich končinách a tentokrát neuběhlo ani pár týdnů a řasenku jsem držela v ruce. 


Řasenka Sky High od Maybelline slibuje objem a prodloužení řas, jak už název napovídá, až do nebes. Složení je obohaceno o bambusové extrakty a speciální vlákna pro silné a dlouhé řasy po celý den. 

Kartáček je silikonový, ke konci zúžený. Je také hodně flexibilní, protože se lehce ohýbá. Nemáte tak pocit klasicky tvrdého kartáčku. Nevím, zda je to úplně vlastnost, kterou bych u řasenky vyžadovala, nicméně v tomto případě to není ani plus, ani minus.


Z nějaké recenze jsem četla, že se kartáček při aplikaci zbytečně moc obalí barvou, ale to mi vůbec nepřijde. Je to standard, na který jsem u maybellinek zvyklá a naopak to mám ráda. Stejně si vždy dávám na řasy dvě až tři vrstvy a nemusím tak u zrcadla strávit mládí. Je to na druhou stranu lepší, ne jako když se kartáček neobalí vůbec jako třeba u některých přírodních řasenek. Ušetří vám to hlavně čas při nanášení více vrstev. V případě řasenky Sky High si totiž bohatě vystačíte s jednou jedinou vrstvou.


Vůbec jsem nepochybovala, že řasenka splní moje očekávání a bude skvělá. Ještě jsem neměla řasenku od Maybelline, která by mi nevyhovovala. Tato patří mezi ty nejlepší a určitě předčila i moje oblíbené žluté objemové. 
Řasenka Sky High je u nás k dostání od února, tak pokud máte cestu do drogerie, mrkněte se na ni a třeba také skončí ve vašem nákupním košíku.

Máte také rádi řasenky od Maybelline?

24 komentářů:

  1. Túto riasenku si musím ísť kúpiť. Už dlho hľadám niečo, čo by mi riasy hlavne predlížilo a táto vyzerá skvelo. A aj ten obal sa im moc podaril.

    xxAlexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, je fajn designově i tím, co umí. Ode dneška by snad měla být v akci v drogeriích Teta, včera jsme to zaslechla u prodavačky :-)

      Vymazat
  2. Na fotke máš s ňou krásne riasy. Ja používam už dlho riasenku od Catrice a som na ňu už zvyknutá, u mňa je to skôr o tom, že si na ňu musím zvyknúť a potom si s ňou viem urobiť riasy pekné dlhé. Ale mala som aj riasenku od Maybelline a tiež mi vyhovovala! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Musím říct, že mě tato řasenka fakt zaujala. Většinou mě novinky nechávají chladnou, ovšem v tomhle případě uvažuji nad její koupí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Musím uznat, že opravdu moc pěkné řasy udělá. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Tiež ju mám a milujem ju! :) Za mňa najlepšia riasenka doteraz :)

    OdpovědětVymazat
  6. Maybelline řasenky taky miluju, takže uvažuju o tom, že si ji pořídím, až mi dojde ta, kterou ted mám :)

    OdpovědětVymazat
  7. Musím se přiznat, že je s řasenkami bojuji stále hledám, která mi bude sedět, tak aspoň vyzkouším tento typ :) děkuji ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě Maybellinky a třeba od L´Oreal sedí snad všechny. Co mi nevyhovuje, tak jsou to levné typu Catrice nebo Miss Sporty. Zkrátka i ta cena je asi dobrý ukazatel toho, že řasenka k něčemu bude :-)

      Vymazat
  8. Taky ji mám a už jsem zkoušela, je fakt dokonalá, hodně mě nadchla. Jediný, co mi trochu vadí, je, že se dá fakt blbě odlíčit. Michaela Blog || Instagram

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to držák, tak se hůř odličuje. Olej na ni ale platí :-)

      Vymazat
  9. Ahojky,
    je mi jasné, že až se dostanu do drogérie, tak se po ní podívám a určitě ji vyzkouším. Znám se:-D
    Měj se krásně,
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Túto riasenku som si zamilovala <3 Je fakt super, mám ju aj dnes a cítim sa pekná :D
    Nicol z World of Nicol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je skvělé, že zvedá i sebevědomí :-) je vážně povedená!

      Vymazat
  11. Tuhle řasenku si plánuji koupit hned při příští návštěvě DM. :D :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!