14. února 2021

Srdíčková limitka L’Oréal Paris Valentine´s Day

Nikdy jsem nebyla vyloženě srdíčkový typ, který by týden před Valentýnem podléhal šílenství a kupoval všechno v červené nebo růžové barvě. Celkově mi všechno kolem Valentýna přijde přehnané. Svátek zamilovaných neslavíme, ale u ostatních ho nezavrhuji. Neříkám, že od přítele kytku nedostanu, to ano. Ale spíše si uděláme hezký večer, dáme si doma něco dobrého k jídlu a koukneme spolu na nějaký oblíbený film. Letos se bohužel nemohlo nikam do restaurace, takže jsem musela spoléhat na domácí zásoby, ale i to je fajn.
Když jsem uviděla limitovanou kolekci rtěnek a řasenky L’Oréal Paris Valentine´s day, udělala jsem na dění kolem Valentýna malou výjimku. Obaly jsou krásné, ovšem co se ukrývá uvnitř, to mě naprosto odrovnalo. 



Řasenka Lash Paradise už je na trhu poměrně dlouho, já ji avšak do této doby nezkoušela. Ačkoliv je hodně vychvalovaná, dostala se ke mě až v podobě této limitky. 
Má klasický štětinový kartáček a je poměrně široký a přesně takové jsou u řasenek, které dodávají objem nejosvědčenější. Musím potvrdit a souhlasit se všemi, kteří tuto řasenku milují. Dodá neskutečný objem a délku, bez jakéhokoliv slepování. Pokud tedy také ještě stále váháte, tak rozhodně nemusíte a teď ji můžete mít rovnou ještě ve vylepšeném roztomilém obale.


Se rtěnkami Color Riche už samozřejmě nějaké zkušenosti mám. Těch už mi prošlo rukama nepočítaně, ať už mi v drogerii skončily v košíku nebo jsem je zkusila jen tak v testeru přímo u stojanu. 
Typy rtěnek docela střídám a mám to po obdobích. Někdy sahám vyloženě po matných, jindy zase po třpytivějších. V každém případě ale musí být hydratační a na rtech komfortní. A přesně takové rtěnky Color Riche jsou. Vůbec nevysušují, jsou příjemně krémové a nějakou tu hodinku také bez újmy vydrží. 
No a nemám vůbec slov k designu. Krásný obal je jedna věc, ale ta mini srdíčka přímo na rtěnkách, to je něco dokonalého! Podle mě nejde u těchto nádherných kousků ani tak o jejich funkčnost, jako o ten design, co říkáte?



Odstíny jsou na výběr celkem tři, od rudé, přes nude béžovou až po krásně růžovou. Na první červenou nemám stále odvahu, protože si myslím, že mi nesluší. Ty další dvě jsou ale hodně povedené a až na ně někde narazíte, vyzkoušejte je.

Odstíny zleva: 125 Maison Marais, 235 Nude, 303 Rose Tendre

Slavili jste Valentýna nebo jde tento svátek mimo vás? A co říkáte na tuto limitku?

12 komentářů:

  1. Och, tak toto je roztomilé. Moc krásne. Kúpila by som si ich len kvôli tomu obalu.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj,
    musím říci, že ty obaly jsou fakt kouzelné, moc se mi líbí:-) Já nosím červenou rtěnku moc ráda, naopak nevyhledávám nude barvy, nesluší mi. Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já jsem přesný opak a závidím, že ti červená sluší. Já si v ní pořád připadám nejistě :-)

      Vymazat
  3. Valentýna neslavíme, ale tahle limitka se mi líbí. Hlavně teda ta řasenka.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Limitka se jim opravdu povedla, ty rtěnky jsou nádherné. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neměla jsem slov, když jsem rtěnky poprvé uviděla :-)

      Vymazat
  5. Ty rtěnky vypadají naprosto božsky. Už jsem je obdivovala na instagramu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu se povedly a momentálně je používám prakticky denně :-)

      Vymazat
  6. To je nádherná řada, už jen její design je dokonalý! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, vůbec bych se nezlobila, kdyby byla takto k dostání po celý rok :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!