12. března 2021

Péče o pleť na míru se Skin Genius

Možná jste to už sami zaznamenali, ale pokud ne, tak bych se s vámi chtěla podělit o jednu aplikaci, kterou nedávno uvedla značka L’Oréal Paris. Když už jsou chytré telefony, televizory nebo celé domácnosti, proč by nemohla být o krok vpřed i péče o pleť. Dnes je na výběr tak velké množství produktů, že někdy sami tápeme, která péče bude pro nás ta pravá. Pomocí nástroje Skin Genius je to hračka. Analyzuje totiž pleť pomocí 5 klíčových vlastností pleti, a to jsou linky a vrásky, jas, pevnost, kvalita pórů a tón pleti. Aplikace vám navíc prozradí, na jaký věk vaše pleť vypadá. Mě naštěstí pár let ubrala, ale je dost možná, že vám v tom horším případě i přidá. Proto vám sestaví produkty na míru, pro které už pak stačí skočit do drogerie a začít používat.

Posouzení pleti si můžete sami udělat prostřednictvím odkazu na Lorealparis.cz. Budete k tomu potřebovat jen vaši fotografii z mobilního telefonu nebo počítače s neutrálním výrazem a s vlasy, aby nezasahovaly do obličeje. Předem se omlouvám za svůj výraz, který je možná neutrální až moc, tak snad se mě v této podobě neleknete.

Dnes tedy nepůjde o recenzi jako obvykle, jako spíše o obrázkové výstupy z aplikace, které mi vyšly po zadání několika jednoduchých údajů. Aplikace vám tedy prozradí virtuální věk a pak výsledky jednotlivých vlastností pleti, na které je třeba se v péči více zaměřit. Já bych se měla více zaměřit na jas a pevnost, což je vzhledem k mému věku zcela pochopitelné. Anti-age produkty s kyselinou hyaluronovou jsou tedy pro mě nezbytností.










Aplikace mi zvolila na míru tuto péči a musím říct, že z většiny jsou to pro mě zcela nové produkty. Zkušenost mám jen s Hydra Genius, takže jsem ráda, že mohu odzkoušet zase něco nepoznaného a nového. 


Také jste si aplikaci Skin Genius vyzkoušeli? A pomohla vám najít tu správnou péči o vaši pleť?

8 komentářů:

  1. Tyjoooo ta analýza pleti vypadá opravdu zajímavě :) rozhodně je důležité vědět, jakou má člověk pleť aby dle toho mohl volit další péči!

    OdpovědětVymazat
  2. Ani jsem netušila, že taková analýza existuje, ale je to skvělý tip! Určitě vyzkouším a jsem zvědavá, jak dopadnu. :D :)

    OdpovědětVymazat
  3. To vypadá na skvělou aplikaci. Určitě vyzkouším.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj a pěkný večer přeji. Super příspěvek. ♥♥♥ Já to snad ani zkoušet nebudu, jelikož vím = cítím, jakou pleť mám, v jaké kondici a že hlavně potřebuje hydrataci, dostatek spánku a zdravější živ. styl. ☺

    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!