10. března 2021

Revitalift Filler od L’Oréal Paris - krém na oční okolí i obličej

Kdo by neznal pleťové sérum Revitalift Filler s kyselinou hyaluronovou. Nově je tato řada rozšířena ještě o Revitalift Filler pleťový krém a oční krém v jednom, respektive o oční krém, který se dá namazat na celý obličej.  Je to na první pohled hodně zvláštní a netradiční produkt, který nemá ani pravděpodobně u jiných značek konkurenci. Nikdy jsem se zatím s podobným krémem nesetkala, takže si troufám říct, že by mohl mít úspěch. 



Na krém jsem četla hodně pozitivních recenzí a musím uznat, že je pro mě jako stvořený. Ráda totiž zapomínám na oční krémy a většinou i kolem očí použiji péči jako na zbytek obličeje. Jsem tedy ráda, že někdo vymyslel univerzální krém, který je jak na pleť, tak i na oči. Zabijete tak dvě mouchy jednou ranou a zapomínání očního krému se tak nemusí negativně na stavu očního okolí odrazit. 
Krém se jistě bude hodit lenochům jako jsem já nebo těm, kteří také často na speciální oční krém zapomínají. 

Krém obsahuje dva druhy kyseliny hyaluronové. První micro jemné vrásky vyhlazuje, druhá macro dopřává pleti výživu. Pokud je totiž pleť dehydratovaná, má větší tendenci k tvorbě vrásek. 
Kromě kyseliny hyaluronové v péči najdete ještě Vitamin C, E a Pro-Xylane a to už je pořádná porce výživných látek. Používám ho zatím jen pár týdnů ale jeví se velmi slibně. Kombinuji ho s pár kapkami pleťového séra na vyhlazení jemných vrásek, abych účinky ještě více umocnila. 


I balení krému je celkem netradiční. Jde o spojení tuby a pumpičky, což není obvyklé, ale vůbec ne nepraktické.
Konzistence krému je hodně jemná, takže na denní mazání pod make-up nebo jen tak samotný je moc fajn. Vstřebává se snadno a rychle, žádné zbytečné mazanice s ním mít nebudete. 


Jak bojujete proti vráskám? A zaujal vás tento oční/pleťový krém?

10 komentářů:

  1. Krém se mi líbí. Je skvělé, že se dá použít na celý obličej. Jen pak asi moc dlouho nevydrží. To balení na fotkách mi přijde moc malé, ale třeba se mýlím. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Krém jsem nezkoušela, ale L'Oreal mě nikdy nezklamal svými produkty - i tento bude určitě super! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krém teda vypadá hodně lákavě. :) Ikdyž to balení bude moc malé.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, krémík vypadá opravdu zajímavě, tedy hlavně díky tvé recenzi!! Balení s tímto dávkovačem, je víc než praktické a popis konzistence, mne pobavil. ☺♥ Krásný víkend a díky moc za super recenzi!!

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ten je taky přímo pro mě! Na oční okolí zapomínám, tak je fajn tento univerzál :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!