2. dubna 2021

Nové Aroma Shower sprchové krémy od Weledy

Co se týče sprchové kosmetiky, tak ty má Weleda v malíku. Jejich sprchové krémy jsou dokonalé, protože jsou mnohem jemnější a sametovější než sprchové gely, které mnohdy vysušují. Já nedám dopustit na svého letitého oblíbence - sprchový mandlový krém, který voní hořko sladce a ta kombinace vůní se mi nepřejedla ani po letech. Co je ale možná ještě lepší, jsou jejich limitky, které jsou ovšem bohužel k dostání jen několik měsíců a já vždy pak lituji, že jsem se více nezásobila. Pokud to máte podobně, mám pro vás dobrou zprávu. Loňská limitka Feel Good z léta a pak zimní Forest Harmony jsou k dostání nově i letos, jen dostaly nový kabátek. A nové nebudou pouze tyto dva kousky, ale rovnou čtyři!


Přírodní kosmetika je fajn v tom, že má vychytané nejen složení, ale hlavně vůně. Ty nejsou vyumělkované chemií a působí autenticky a pozitivně i na naše smysly. Samotná rutinní sprcha se tak může stát nevšedním aromaterapeutickým zážitkem a pomůže nám tak zapomenout na každodenní starosti. O krásné vůně se postarají éterické oleje z květů, listů, kůry a dalších částí rostlin nebo stromů z celého světa. Weleda si je všechny pečlivě vybírá a při tom spolupracuje s řadou aromaterapeutů a parfumérů. Proto mnohdy kombinuje zdánlivě nezkombinovatelné a ve výsledku vás vůně ohromí.

Začnu rovnou mým největším oblíbencem, a to je žlutý sprchový gel Energy. Je to hodně svěží citrusová vůně po citronelle, náznakem i sladká a přesto štiplavá po zázvoru. Je to dokonalá vůně, pokud potřebujete nakopnout po náročném dni. Vůně je totožná s loňskou limitkou jen se liší v tom, že tentokrát jde o sprchový gel a ne krém. 

Stejně tak sprchový gel Forest Harmony zkrátil svůj název na Hamony a sladil balení s ostatními z této čtyřky. Je z něj převážně cítit vůně jehličí jedličky, doplněné o levanduli. Úplně mi tato vůně připomněla Vánoce a vůni stromečku a nebo jarní procházky lesem mezi stromy. Už se těším, až zase porostou houby, protože loňský rok byl u nás hodně slabý a kromě pár babek jsme nic nenašli.


Další dva sprchové kousky zůstávají co do vůně totožné. Sprchový krém Love voní smyslně po růži damašské, a to úplně totožně jako celá růžová řada, včetně růžových pleťových krémů. 

Stejně tak u sprchového krému Relax nevidím kromě nového obalu žádný rozdíl. Je to krásná jemná vůně levandule a i když se změnil obal, uvnitř je vše nezměněno a to je dobře. 
Pokud jste napjatí a špatně se vám usíná, naordinujte si před spaním sprchu s tímto krémem a nebudete muset počítat stádo oveček.

Zkusili jste už nějakou limitku od Weledy? A která by vás zaujala nejvíce?

14 komentářů:

  1. Mají moc hezký design a určitě také krásně voní! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano a právě ty vůně jsou přivedené k dokonalosti :-)

      Vymazat
  2. Ahoj, už jen ty obaly vypadají skvěle, jarně a hravě, jen já se pořád tak trochu s toutou značkou tak trochu "peru", navíc bych nebyla ochotna a ani přesvědčena, dát takovou sumu za sprchový gel. Ale vůbec nehodnotím, jistě jsou skvělé, jen toto je prostě můj názor. Krásné Velikonoce přeji. :-))

    OdpovědětVymazat
  3. Četla jsem, že Weleda je teď dost oblíbená a recenze jsou na ní super. Že mají moc krásnou vůni tak já se taky na to budu muset podívat. Děkuji za tip ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli jsi ještě nic od Weledy neměla, tak určitě začni sprchovými gely nebo řadou Skin Food :-)

      Vymazat
  4. To je nádhera. Mě by se nejvíce líbil ten s citrusovou vůní. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Tohle je krása! :) Ty obaly jsou tak nádherné.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  6. Já doufám, že tento rok od Weledy už konečně něco vyzkouším! Sprcháče mají krásné obaly a už jen ty volají Kup si mě!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, určitě něco už vyzkoušej, věřím, že budeš spokojená :-)

      Vymazat
  7. Od weledy som skúšala jedine skin food a ten krém milujem. Z tejto rady ma moc zaujal práve sprcháč relax kvôli levanduli. To je asi jedna z mojich najobľúbenejších vôní.

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skin Food je legenda. Mám ráda i odlehčenou šlehanou verzi, je to parádní mazání na všechno :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!