6. května 2021

Čokoládová kokosová péče Saloos

Pandemie se na nás bohužel nehezky podepsala nejen psychicky, ale i fyzicky. Mnoho z nás je vystresovaných už jenom z toho, že jsme nabrali pár kil. Měli jsme málo pohybu, rádi jsme na uklidnění sahali po čokoládě, a to se pak na nás podepsalo covidovým pasem. Teď nemyslím pas od Evropské unie, který nám umožní cestovat po Evropě, ale ten tukový na břiše. Co takhle ale zkusit čokoládovou aromaterapii úplně bez výčitek?
Na dokonalé vůně je specialista značka Saloos, která nabízí nepřeberné množství olejíčků. Já mám hodně ráda kokos a gurmánské vůně, proto mi nemohla uniknout kokosová péče s čokoládou. V minulosti jsem už vyzkoušela kávovou, která byla neméně bombová. 



Pokud patříte mezi čokoládomily, sladká vůně spolu s exotickým kokosem vás dostane do kolen. Čokoládovější vůni pravděpodobně v kosmetice nenajdete. Kokosová péče je multifunkční produkt, který oceníte místo tělového mléka, na obličej, masáže, regeneraci vlasů, zkrátka a dobře na péči od hlavy až k patě. Obzvláště na ty masáže mohu vřele doporučit. Pokud potřebujete rozmasírovat jelita na zádech nebo vás často bolí krční páteř od sezení u počítače a máte po ruce šikovného maséra, pak není co řešit. 
S kokosovým olejem si třeba ráda čistím i zuby, šetrně a účinně je dokáže vybělit. Není to sice ze dne na den, ale po čase je vybělení skutečně znát. Tato péče je sice spíše tělovou záležitostí, ovšem nevidím důvod, proč by neměl zastat i funkci zubní pasty, protože i skvěle chutná. Ještě jsem to teda nezkoušela, ale určitě se na to chystám. Člověk má zkusit všechno...

Složení: Bio Cocos Nucifera Oil (Bio kokosový rostlinný olej), Theobroma Cacao Extract (Kakaový extrakt), Tocopherol (Vitamin E), Ascorbyl Palmitate (Askorbyl palmitát), Ascorbic Acid (Kyselina askorbová - vitamin C).

Docela mě překvapilo, že jsem ve složení našla kyselinu askorbovou, starý dobře známý vitamin C. Toho není dost po celý rok a já se s ním dopuji nejen v zimě, ale i v létě ve formě prášku v nápoji. Úplně mi to připomíná dětství, kdy jsem ráda cumlala Celaskon, po kterém se mi křivila pusa. Nejen na imunitu je skvělý i na únavu a vyčerpání a pomáhá od svalového napětí. Něco na tom je, protože právě na masáže je tato péče skvělá.

Kokosová péče je tuhá, ale v teple úplně roztaje, stejně tak v teple dlaní. Pokud ho tedy budete skladovat v koupelně, kde je teplo, bude neustále tekutý. 


Čokoládovou kokosovou péči můžete zakoupit buď online přímo na stránkách Saloos, nebo na jiných e-shopech a v kamenných drogeriích. Je docela dobře dostupná a jistě nebude problém ji sehnat. 

Zkoušeli jste už nějakou kokosovou péči? 

11 komentářů:

  1. Já popravdě čokoládu v kosmetice moc nemusím, nějak mi jako vůně nevoní. Ovšem jako kokino, toho bych se užrala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já to mám úplně naopak. Mám v kosmetice ráda gurmánské vůně, ale že bych se dobrovolně zakousla do čokošky, tak to ne :-D

      Vymazat
  2. Čokoládu jsem měla a byla jsem naprosto spokojená. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím, že tenhle produkt nutně potřebuju. Používám jen kokosový olej, ale čokoládě bych se vůbec nebránila.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, tak tato kombinace vypadá úžasně. Rozhodně mě produkt oslovil. ☺♥ Díky moc za tip!!!
    Krásný sváteční den a i víkend přeji!!

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to musí být naprosto dokonalá vůně! :))

    OdpovědětVymazat
  6. Hmm to zní opravdu lákavě, mám ráda sladké vůně, a čokoládu,taky a mooc :D Takže se dá krém použít třeba i na tělové masáže? A zajímalo by mě jestli by se dal použít třeba i na takové trochu víc intimní masáže, poslední dobou doma docela experimentujeme. A myslím že takový krém by byl i ideální dárek.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!