21. května 2021

Intenzivní péče o pleť a klouby s kyselinou hyaluronovou od Vitage

Na trhu existuje mnoho kosmetických přípravků s kyselinou hyaluronovou. Já sama je používám ráda už pár let, protože na účinky kyseliny hyaluronové nedám dopustit a hlavně na ně věřím. Nejlepší jsou pro pleť koncentrovaná séra, díky kterým lze zpozorovat vyhlazení linek a vrásek za poměrně krátkou dobu a pouhým pohledem do zrcadla. Pro lepší účinky je dobré si k tomu naordinovat i omlazující kůru ve formě tobolek zevnitř. Já vyzkoušela tabletky Vitage a i když je nepoužívám až tak dlouho, něco na nich bude. 


Kyselina hyaluronová se v lidském těle vyskytuje přirozeně, ovšem po 30 roku věku její produkce v těle začíná klesat. To se pak může projevovat výskytem vrásek, dehydratací pleti, ale také bolestmi a křupáním kloubů. Pokud navíc patříte mezi vegetariány nebo vegany, musíte se na výživu zevnitř a stravu celkově zaměřit ještě mnohem více. Mě už třicet bylo, mám suchou pleť a maso také nejím, takže se musím o svoji pleť i výživu starat o to víc.

Jako prevenci pravidelně užívám kolagenový prášek, který si přimíchávám do jogurtu a jednou za čas si dopřeji intenzivnější kůru ve formě tobolek. Momentálně užívám ty od Vitage. Užívají se dvě tabletky denně a jedno balení vyjde zhruba na měsíc. Já mám celkem čtyři balení, takže jsem dobře zásobená a budu zobat i následující měsíce.

Nemám ráda velké tablety, protože mám pak problém při polykání a musím se tak do toho spíš nutit. Tyto tabletky jsou malé a polykají se velmi snadno.


Pravidelné užívání tablet a kolagenu mi pomáhá nejen na klouby, ale zlepšil se mi i stav pleti. Dřív jsem měla hodně problém s tvorbou pupínků, čemuž neprospělo hlavně nošení respirátorů. Už je to pár týdnů, kdy jsem s pletí přestala bojovat.  Za měsíc se mi vytvoří jeden, maximálně dva a to ještě vlivem hormonů v období menstruace. Zaznamenala jsem i to, že mám pleť na dotek o hodně hladší a není taková mdlá na pohled. Sice je pořád suchá, což pozoruji hlavně večer po vyčištění a koupeli, ale o to už se zase postará kosmetika. 
Musím to tedy zaklepat, pleť se mi daří držet na uzdě hlavně díky vyvážené stravě a správné kosmetice a také díky těmto tabletkám. 
Ono mazání krémy je jedna věc, ovšem většina problémů se na naší pleti projevuje hlavně zevnitř. Během dne na nás působí řada faktorů - stres, znečištěné ovzduší a celkově dnešní uspěchaná doba  nám moc klidu nepřidá.

Péči v tabletkách je možné zakoupit na stránkách Vitage.cz. Rozhodně mi tato kůra pomohla s problematickou pletí a pokud i vás trápí nadměrná tvorba pupínků, zkuste tobolky také zobat a uvidíte ten rozdíl.


Používáte kosmetiku nebo potravinové doplňky s kyselinou hyaluronovou?

8 komentářů:

  1. Já používám kolagen od Collallocu a jsem s ním spokojená, zlepšil mi vlasy, takže věžím, že i tento bude fajn :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  2. Kolagenové tabletky mám v plánu už hodně dlouho vyzkoušet, ale zatím jsem potřebovala výdaje směřovat jiným směrem. Snad se dočkám v příštích měsících - značka ale vypadá skvěle. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, zařizuješ si bydlení. Až budeš mít hotovo, bude to příjemnější a můžeš si dělat radost jinak :-)

      Vymazat
  3. Kyselinu hyaluronovou v kosmetice naprosto miluju. Moje nejoblíbenější je hyaluronové sérum od Renovality :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem měla a je pravda, že je to jedno z nejlepších, co jsem vyzkoušela, vůbec nelepkalo :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!