31. května 2021

Novinky z dekorativky Maybelline

Dekorativní kosmetiku už jsme tu neměli docela dlouho. Když se ale přikloním k aktuální situaci a porozhlédnu zpět, pandemie nám ani moc příležitostí, kam se nalíčit, nedávala. Já sice do práce chodila bez omezení a celkově se mě situace až tak nedotkla, sama jsem si takový líčící detox kvůli respirátoru naordinovala. Vždy jsem ráno použila jen řasenku, oční stíny a na pleť nanesla pleťový krém. To bylo veškeré moje denní snažení udělat ze sebe člověka. Na jednu stranu jsem tím ušetřila spoustu času, ovšem už mi docela chybělo si s malovátky pohrát. Chyběly mi hlavně rtěnky a sjednocující make-upy, které se mi doma nakupily a neměla jsem je kam vynosit. Vytáhla jsem je maximálně na venčení psa, ale to není zrovna situace, kde se potřebuju cítit sebejistě a někdo by to ocenil. Do práce mi přišlo zbytečné se líčit, protože pod respirátorem se stejně všechno schová a v kanceláři sedím sama, takže by to bylo jen zbytečné plýtvání make-upem.


Teď jsem ráda, že se situace zlepšila a je opět možnost se někam zkrášlit. V květnu do našich drogerií a e-shopů zavítaly novinky od Maybelline. Vždy jsem byla nejvíce nadšená z řasenek, tentokrát to ale byly make-upy, pudry a rtěnky, které jsem teď dlouhé měsíce odkládala. Když už jsme ale u těch řasenek, i ty má Maybelline lehce vylepšené!

Pudry Fit Me! Matte + Poreless jsou skvělé a už ve starších obalech jsem je dřív používala. Hezky pleť zmatní po celý den, ale nezvýrazňuje suchá místa a skvěle se hodí i na cesty, protože balení obsahuje jak aplikační houbičku, tak zrcátko. Doma na pudr používám hlavně štětec, ale právě do kabelky nebo zavazadla je toto provedení nejlepší.
K dostání je hned několik odstínů a všechny mi přijdou spíše světlejší, přesto nezanechávají na pleti bílý povlak a nijak nezesvětlují make-up, jen ho hezky zafixují a zbaví nežádoucího lesku.


Novinkou jsou podkladové báze pod make-up. K dostání jsou dvě varianty - rozjasňují a zmatňující. Záleží tedy na vás, po jaké variantě sáhnete. Na léto určitě doporučuji rozjasňující, protože třpytky a lesk k létu zkrátka patří. 


Řasenky nejsou až takovou novinkou, přesto se dočkaly menšího vylepšení. The Colossal 36h řasenka je nyní dostupná ve voděodolné verzi a moje oblíbená a prodlužující a zhušťující řasenka The Falsies Lash Lift je v provedení Extra Black. Já si oblíbila i původní "klasickou" verzi, která dělá opravdu moc hezké řasy. Nijak neslepuje, nedrolí se a hezky řasy prodlouží a zahustí. Psala jsem o ní o několik příspěvků zpátky a přidávala jsem i fotku, jak vypadá na řasách, tak kdyžtak zalistujte zpátky a mrkněte se na výsledek. 


A jak už jsem nastínila v úvodu, konečně současná doba trošku přeje rtěnkám. Značka Maybelline proto nijak nezahálí a nově má několik odstínů dlouhotrvající rtěnky Color Sensational Ultimatte Slim
Rtěnka je matná, neskutečně pigmentovaná a je to velký držák. Designově se povedly i obaly a tyto kousky určitě stojí za vyzkouešní.




Pokud rádi používáte linky, můžete mrknout i na černou linku Tatoo Liner. Já se přiznám, že po linkách nesahám vůbec, ale moc se mi líbí na ostatních. Vždycky obdivuji, jak hezky ji někdo dokáže vykreslit rovně a ještě s ocáskem, který je na obou stranách stejný. Chce to samozřejmě kvalitní produkt, se kterým to pak jde samo. Na výběr není pouze klasická černá, ale i barevné, které budou vypadat hezky v létě.
Pro rychlou úpravu obočí je nově praktická tužka na obočí Tatoo Brow 36h. K dostání je ve třech odstínech a krom tužky obsahuje i z druhého konce praktický kartáček na pročísnutí. 


Zaujaly vás květnové novinky? 

10 komentářů:

  1. Ja by som potrebovala nejaký nový púder a korektor, takže ďakujem za tipy 💐

    Soaphoria 🧼💇
    Youtube

    OdpovědětVymazat
  2. Z novinek mě nejvíce zaujaly rtěnky. Ale odstínově bych je volila spíše na podzim :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou tmavší, ale určitě se dají nosit celoročně :-)

      Vymazat
  3. Já se líčila i během pandemie, stačilo jít s košem před barák :D nebo někam... měla jsem ze sebe lepší pocit, přitom teď pokud jdu ven s kámošema, nebo před dům se nemaluji, ale zase je x jiných příležitostí než před tím, kam líčení vytáhnu. :)
    Pěkný balíček. Líbí se mi rtěnky.

    Somemthingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já líčení hodně zredukovala, ale už se těším, až to zase trošku doplním o make-up, bronzer, rozjasňovač a další kousky :-)

      Vymazat
  4. Řada Super stay mi vždy vyhovovala, stejně tak jako komplet Maybelline značka, takže nějaký z produktů určitě ráda vyzkouším. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to skvělá značka, hlavně jejich řasenky jsou bezkonkurenční :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!