9. července 2021

Garnier Goodby Damage a Aloe Light v novém kabátku a s inovovaným složením

O tom, že Garnier vylepšuje celou řadu svých produktů, ví už skoro každý. Spousta z nich má složení z téměř 100 % přírodního původu. Mezi mé nejoblíbenější v současné době patří melounová řada na vlasy Hair Food, která se na trhu objevila nedávno. Z pleťové kosmetiky je to pak levandulový a nedávná novinka - šípkový krém z řady Garnier Bio. 


Nový kabátek, ale i vylepšené složení čeká v letošním roce i produkty Garnier Fructis. Nejvýznamnější inovací je asi 100 % recyklace obalů, čímž se dává plastům druhá šance a tím pádem se sníží jejich produkce až o 4 400 tun ročně. Plastů máme všude kolem více než dost a bohužel kolem sebe vidím spoustu lidí, kterým je třídění odpadů úplně cizí. Přitom je to to nejmenší, co pro sebe a svoji planetu můžeme udělat. My si doma cestu k třídícím kontejnerům spojujeme s procházkou s pejskem, takže vždy spojíme příjemné s užitečným.


Prvními vlaštovkami této myšlenky jsou řady Goodbye Damage a Aloe Light. Mě zaujala právě řada Aloe Light už kvůli tomu názvu. Light ve mě evokuje lehkost a přesně to od dobré vlasovky očekávám. Přesněji řečeno, aby byly vlasy po umytí lehké a nadýchané a neměla jsem je druhý den zplihlé a bez objemu.
Řada Aloe Light je hydratační, což oceníme především teď v létě, kdy vlasy trpí dvojnásob. Pobyt na sluníčku, mořská voda a celkově všechny letní radovánky se na nich podepisují spíše negativně.
Vůně je hodně jemná a příjemná a určitě doporučuji používat toto kombo současně a nestřídat s jinými značkami. To už mám vyzkoušené u spousty značek a výsledek je vždy lepší, než když používáte šampon a kondicionér různých značek. 



Skvělé je to, že třeba v šamponu jsem nenašla žádné silikony a myslím si, že tam předtím ve složení byly. Ať už to tak tedy je, i to je správný krok vpřed. 
Pokud silikony také ve složení hodně řešíte, takovou malou nápovědou může být to, že šampon neobsahující silikony je čirý. Pokud silikony má, většinou je šampon bílé krémové barvy a od takového dávám ruce pryč. Není to ale vždy podmínkou a je tedy lepší číst už v drogerii etikety, abyste ve složení nenašli složku s příponou -cone. 
Značce Garnier jako takové fandím už dlouho a zařadila jsem jejich produkty mezi své oblíbence. Používám ji prakticky denně a jsem ráda, že se vydává tou správnou cestou.

Zaznamenali jste u těchto řad vylepšení? A používáte produkty Garnier Fructis?

8 komentářů:

  1. Tak tu řadu s Aloe bych ráda vyzkoušela. Goodbye damage už jsem jednou měla a nebylo to vůbec špatné. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Už kdysi jsem tuto řadu měla a koupím i tuto. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jo, já tyhle šampony ještě nevyzkoušela. Já jsem přestala používat skoro všechny z drogérie a nechápu proč. Fakt nevim. Přitom šampony z drogérky jsou už podle mě dost dobrý :D. Musím se k nim zase vrátit. Já si teď teda koupila brutálně velkou lahev nějakého divného šamponu s arganovým olejem a je fakt super. Má pumpičku, což miluju :D. Je to snad něco z anglie, ale nikde jsem to neviděla než v tom daném obchodě na Českomoravský :D.

    FITNESS OBLEČENÍ, KTERÝ MILUJU | Verča ze Ztracena v Praze

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také už toho z drogerie na vlasy moc nepoužívám. Ale stále více značek vylepšuje složení, tak zase brzy vyrazím na obhlídku :-)

      Vymazat
  4. Garnier chrlí jednu novinku za druhou. Já nyní zkoušela fructis hair food a jsem fakt spoko :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme dvě. Mě naprosto uchvátila melounová řada, ta je TOP :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!