27. září 2021

Elseve od L’Oréal Paris nyní v EKO náhradních náplních!

Značka Elseve od L´Oréal Paris nedávno přišla s něčím, co tu ještě rozhodně nebylo. Jsou to eko náhradní náplně šamponů, které zastanou až dvě běžná balení o velikosti 250 ml. Tím se ušetří až 80% plastů. Jsou to stejná balení, jaké známe třeba u tekutých mýdel z drogerie. V tomto ekologičtějším balení jsou k dostání dvě vlasové řady, a to Elseve Color Vive pro barvené vlasy a s UV filtrem proti vyblednutí barvy a Elseve Dream Long pro záchranu posledních 3 cm dlouhovlásek. 

Balení je praktické nejen na domácí použití, ale hlavně na cestování. Pokud se chystáte někam třeba jenom na pár dní s batohem a nechcete sebou tahat velká balení, odlijete si šampony do cestovních miniaturek a ušetří vám to spoustu místa. Já to takto praktikuji už dlouho a je to fajn vychytávka. Na dovolenou u moře sebou vozím vždy velké balení sprchových gelů a šamponů, někdy dokonce i dvakrát. To jsou totiž produkty, které vypotřebuji celé. U moře se většinou od soli a písku sprchuji i několikrát denně, proto spotřeba je vyšší. Na víkendové pobyty mi ale stačí minimum všeho a každé místo v malém zavazadle se proto počítá. Toto mi přijde jako skvělá alternativa. Jen si musíte lahvičky popsat, protože produkty pak vypadají v lahvičce bez etikety všechny stejně a může se vám pak stát, že si vlasy umyjete sprchovým gelem a šampon použijete místo intimního gelu, což se zrovna nemusí vyplatit.


Zatím jsou to tyto dva druhy šamponů, ale já věřím, že nabídka se bude postupně rozšiřovat i do dalších variant a třeba i značek.

Co říkáte na tento nápad? A také si na kratší dovolené odléváte do miniaturek nebo sebou vozíte plnohodnotná balení?

11 komentářů:

  1. Za mě proč ne. Tekutá mýdla také dokupujeme a doplňujeme, nebo používáme i tuhá mýdla. Toto mi přijde jako dobrá alternativa a hlavně tleskám za ekologické myšlení.

    OdpovědětVymazat
  2. Jéééé vůbec jsem netušila, že tato značka už jde také tímto směrem. Mám tuto značku ráda a určitě jí podpořím.

    OdpovědětVymazat
  3. These are great options for travel! Thanks for sharing!
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělá vychytávka, určitě se tenhle nápad hodí a zrovna já ho určitě využiju. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!