20. září 2021

L’Oréal Paris slaví 50 let podpory ženského sebevědomí!

Určitě jste v televizi nebo na internetu někdy zaznamenali slogan "Protože vy za to stojíte". Stojí za ním značka L’Oréal Paris a hlavním posláním je podpora ženského sebevědomí.
Je to až k nevíře, ale tento slogan vznikl už v roce 1971 a letos slaví úctyhodných 50 let! Za tu dobu byl přeložen do více než 40-ti světových jazyků. Značka se tak za tu dobu snažila o to, aby si ženy uvědomily, jak skvělé je být ženou se zdravým sebevědomím. A nejde vůbec o to, kolik vám je, jaké jste národnosti nebo barvy pleti.
Já se vždycky cítím sebevědomě, když se nalíčím, hezky obleču a zkrátka se cítím dobře. Existuje spoustu návodů, jak si zvýšit sebevědomí, ať už na internetu nebo v odborných knihách. Vždy je to ale o nás, abychom se měly rády třeba i s nedokonalostmi nebo pár kily navíc. Protože dámy, my za to přece stojíme!



Upřímně, já jsem vděčná za to, že jsem žena a s muži bych neměnila ani za nic. Možná na jeden den, abych pochopila jejich myšlení, protože to mi občas nejde úplně do hlavy. Oni to určitě zase říkají o nás, ale protiklady se přitahují a proto nám to tak skvěle funguje.

Značka L’Oréal Paris nám ženám pomáhá vnímat naši krásu svojí kosmetikou, která podtrhne naši přirozenou krásu. K tomu už se pak stačí jen usmát a výsledek zaručen. 


Korunou krásy jsou naše vlasy. Nikdo je nechce mít suché, konečky roztřepené a celkově vypadající jako sláma. Často si tedy ordinuji různé hydratační masky a na konečky vlasový olej. Vlasy pěkně uhladí, avšak neslepí a hezky se pak lesknou. Tím pádem vypadají zdravě a upraveně.


Bez čeho se každý den před odchodem do práce neobejdu, je lak na vlasy. Ne, že bych si na hlavě vytvářela nějaké složité kreace, naopak. Vlasy si myji večer, nechám je volně uschnout a ráno už je jen pročešu a právě lakem uhladím, aby mi na bocích nepoletovaly baby vlásky. Účes tak vypadá celkově upraveně a já mám celý den klid, že mi vlasy nikde netrčí a neodstávají.
Elnett je taková klasika a navíc moc hezky voní. Používala ho už moje mamka a sahám po něm ráda i já.


Kvalitní pleťová péče je pro mě po třicítce nutností. Po důkladném odlíčení a vyčištění pleti nanáším pleťový krém spolu se sérem, většinou s obsahem, kyseliny hyaluronové. Na její kouzlo věřím už nějaký ten pátek a mohu se pod ně podepsat krví, že opravdu na vyhlazení jemných linek funguje. 
Vrásky obecně jsou spíše otázkou prevence, takže čím dříve začneme, tím spíše jim předejdeme. Kolem 25 roku věku je tedy dobré zařadit omlazující séra do denní rutiny a máme vystaráno.


Co se týče líčení, základem je pro mě bez výjimky řasenka. Mohu si nanést kompletní make-up, oční stíny, rtěnku, tvářenku, rozjasňovač a podobně, ale bez řasenky to pořád nebude to pravé ořechové. A naopak když nepoužiji žádný make-up a pouze a jen řasenku, připadám si hezky nalíčená a to mi často ke štěstí stačí. Vždy si dávám i dvě vrstvy a více, aby oči hezky vynikly. Řasenka zkrátka dokáže velké zázraky a dokáže s naším výrazem udělat divy. Volume Million Lashes je dokonalý kousek, který řasy zvýrazní a prodlouží až do nebes. Je to léty osvědčený kousek a oblíbenec řady z nás. 
Co je pro mě řasenka, pro někoho může být zase rtěnka. Za sebevědomím mnohdy stojí výrazná rudá rtěnka. Mě bohužel nesluší, ale vždy ji obdivuji na ostatních ženách. Sama nosím spíše nude nevýrazné barvičky, které vynosím běžně každý den do práce nebo na nákup.


Jak pracujete se svým sebevědomím vy? 

6 komentářů:

  1. L'oreal je má oblíbená značka, jejich produkty mě snad nikdy nezklamaly. :) A 50 let, pane to už je doba! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda jo, je to dlouhá doba a souhlasím s tebou, že je L´Oréal skvělá značka :-)

      Vymazat
  2. Taky je pro mě nejdůležitější řasenka, kolikrát je to jediná věc kterou na obličeji mám

    OdpovědětVymazat
  3. Taky se mi na sobě nelíbí rudé a červené rtěnky. Dávám přednost nude nebo růžovým, těch mám doma také dost. Já toho od L'Oreal moc neměla, ale věřím, že mají fajn produkty :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!