23. září 2021

Nová vůně Esprit Essential

Zhruba před měsícem značka Esprit uvedla novou sympatickou vůni Essential. Byla vytvořena v duchu umění se radovat z každodenních maličkostí. Může to být sluníčko, které nás ráno tahá z postele, oblíbená písnička v rádiu nebo si koupíme něco hezkého na sebe. Teď už bohužel klepe na dveře podzim, takže si musíme toto období zpříjemňovat ještě více. V létě to šlo samo a měli jsme dobrou náladu tak nějak přirozeně. Já si chladné podzimní večery dělám hezké horkou vanou s esenciálními olejíčky a u televize si pak zalezu pod huňatou deku a zapálím nějakou voňavou svíčku. 
Není to ale jenom o našich radostech, ty můžeme udělat i někomu jinému. Mě vždycky zahřeje u srdíčka, když někoho potěším a nemusí jít vždy o hmotné věci.


I vůně jsou o radostech, protože nám dokáží zpříjemnit ráno před odchodem do práce. Já bez parfému nikdy neodcházím z bytu. Vybírám si lehčí ovocně-květinové vůně, které se hodí hlavně na denní nošení. Nová vůně Esprit Essential je jemná sladší vůně, která vám vždy zvedne náladu. 
Není to žádná těžká podzimní či zimní vůně, je lehká a svěží, a tak se dá krásně vynosit během celého roku.

Složení:

Hlava: granátové jablko, ledový rybíz
Srdce: pivoňka, magnólie, lotos
Základ: pižmo, cedrové dřevo, ambra


Flakonek je hodně malinkatý a úzký, takže se dá v pohodě nosit i v kabelce. Jde o parfémovanou vodu (EDP), proto je intenzita o něco vyšší než u toaletek a díky tomu i mnohem déle vydrží.


Vůni Essential od Espritu můžete zakoupit v DM drogeriích za cenu kolem čtyř stovek za 20 ml. K dostání je i v pánské verzi, takže pokud si chcete s partnerem udělat radost navzájem, i tato možnost se tu nabízí. Až tedy půjdete kolem DM drogerie, zastavte se u stojanu s parfémy a zkuste ji otestovat, třeba si vás tato novinka získá.

Znáte tuto vůni nebo jste ji už zkusili? A co dělá radost vám?

9 komentářů:

  1. Jeej, ten flakonek je pěkný, jak je maličký. Já taky z domu bez použití parfému nevycházím. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mě překvapilo, jak je malinký, ale do kabelky je ideální :-)

      Vymazat
  2. This fragrance sounds great, and the bottle looks travel friendly!
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    OdpovědětVymazat
  3. Tý jo do kabelky je ideální, líbí se mi. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Esprit má krásné vůně, tahle vypadá moc krásně a je super, že má i větší výdrž. :) Parfémované vody mám nejraději. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Už jsem na vůni koukala na instagramu a hned mě zaujala svým vzhledem. Každopádně od značky jsem žádný parfém neměla, ani nemám očucháno :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!