13. září 2021

Praní s novinkou Lenor Fresh Air

Jestli existuje nějaká domácí práce, kterou miluji, tak je to praní prádla. Tuto vlastnost jsem zdědila po své mamce, která je schopná prát denně a svlékat ostatní členy rodiny, jen aby měla do pračky co strčit.  Někdo má rád až vůni vypraného prádla, já si to užívám od samého začátku, kdy do pračky dávám haldu špinavého a propoceného prádla. Většinou nemáme prádlo nijak zaneřáděné, proto nejčastěji peru na krátký program a 30°C. Když je potřeba, tak i na víc a delší dobu, ale to není tak často. Většinou peru  cca 3x do týdne nebo podle potřeby. V létě je to klidně i častěji, protože to se více potíme a to pak stačí prádlo prohnat jen s aviváží programem na sportovní prádlo.
Dřív jsem v drogerii chodívala pokukovat po nových řasenkách a rtěnkách, dnes mnohem raději očichávám aviváže a WC gely. Hold asi stárnu a když je vlastní domácnost, není vyhnutí. V úklidu jsem svým pánem a nenechám si do ničeho mluvit. Proto i vůně aviváže je zcela v mé režii. Vybírám si ty koncentrované, které vydrží dlouho po vyprání. 


Nejkoncentrovanější aviváží na trhu je Fresh Air od Lenoru. Na výběr jsou celkem tři varianty, já měla možnost vyzkoušet Pink Blossom. Je to moc příjemná květinovka se svěžími nakyslými ovocnými tóny. A právě ty mě na aviváži nejvíce baví. Očichala jsem v drogerii i další dvě varianty a ty mě nezaujaly tak, jako tato.
Vůně je opravdu hodně intenzivní, sladce květinová a je mi příjemná a z prádla je cítit opravdu dlouho. Teď, když už není venku moc hezky, suším prádlo doma místo na balkoně. Když jsem večer vyprala a ráno odjela do práce, po příjezdu odpoledne byl od prádla provoněný celý byt.
Jde o malé půl litrové balení a mělo by vydržet celkem 36 pracích dávek. Tohle já nikdy nepočítám, vždy aviváže dávám od oka. Na 36 dávek mi balení určitě nevydrželo. Pravděpodobně jsem do pračky rovnou nalila ze zvyku větší množství.


Aviváž je dobře dostupná, už jsem ji viděla v DMku a v Tetě. Velké balení jsem kupovala i v Tescu, takže věřím, že na ni narazíte na každém rohu. Pokud rádi objednáváte spíše online, určitě ji také v nějakém e-shopu seženete.

Co je také hodně zajímavé, z koupě každé aviváže ve větším 840 ml balení můžete získat cashback zpět do své peněženky. Stačí se zaregistrovat na stránkách v tomto odkaze a po nahrání účtenky vám bude vráceno 35 Kč přímo na váš účet. Tato akce platí až do 30.9., tak si pospěšte, ať můžete nové aviváže vyzkoušet s příjemným cashbackem.

Také máte rádi praní prádla nebo znáte i lepší domácí práce?

11 komentářů:

  1. Praní mi nevadí, pere pračka :D Avivíže používám ale minimálně, převoněné prádlo nemusím a kolikrát se můžu i ukýchat :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nic se nemá přehánět :-) já to tak také měla s některými značkami, ale s Lenorem problém nemám :-)

      Vymazat
  2. Není nad čisté prádlo, které voní nádhernou aviváží! :D :) Moc ráda ho vyzkouším. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to musím tyto nové vyzkoušet, voní opravdu božsky a dlouho :-)

      Vymazat
  3. Praní prádla mi nevadí. Lenor velmi ráda používám a střídám ho s aviváží od Coccolino. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Coccolino jsou také fajn aviváže, hlavně ta nová kokosová :-)

      Vymazat
  4. This fabric softener sounds great, and the cashback option is cool!
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    OdpovědětVymazat
  5. Já miluju vůni vypraného prádla, mohla bych se toho učuchat :D

    OdpovědětVymazat
  6. No tak tohle musím určitě vyzkoušet. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tuto variantu vřele doporučuji :-) ostatní jsem jen očichala v drogerii a ty mě moc nezaujaly :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!