11. ledna 2022

Kondicionér Elseve Dream Long Wonder Water od L’Oréal Paris

Vlasová řada Elseve Dream Long není žádnou novinkou a zdobí regály v drogeriích už nějaký ten pátek. Já v drogerii vlasovku už docela dlouho nekupuji. Raději se koukám po e-shopech nebo specializovaných prodejnách, protože přípravky v drogerii jsou obvykle nadupané silikony a já si složení na vlasy docela hlídám. Nedávno byla ale řada Dream Long doplněna o nový kondicionér Elseve Dream Long Wonder Water. Musím říct, že jde o něco zcela jiného, než jsme byli doposud zvyklí.
Já si ho oblíbila hned po prvním použití a hodně mě tento kousek, na rozdíl od vlasovky z této řady, překvapil.



Jak už název napovídá, kondicionér je výjimečný inovovanou tekutou konzistencí jako voda a dobou působení pouhých 8 vteřin. Za tuto krátkou dobu tedy budete mít mnohem hladší a jemnější vlasy díky lamelární technologii. Ta okamžitě přilne k vlasům a vytvoří na nich ochrannou vrstvu.
Co mě na kondicionéru hodně baví, tak to, že neobsahuje silikony. Na tekuté struktuře je to také poznat, protože silikony jsou většinou v krémových kondicionérech a šamponech. To je moc fajn, protože pokud si dobře pamatuji, tak celá řada Dream Long se bez silikonů neobešla.

Kondicionér se používá jako každý jiný. Nejdříve se vlasy umyjí šamponem, pak se do celé délky vlasů nanese kondicionér a po krátkém působení se důkladně opláchne. 
Ještě bych zmínila jednu zajímavost, a to, že kondicionér ihned po aplikaci lehce na pokožce hlavy hřeje. Tento efekt trvá jenom pár vteřin, ale je to hodně zajímavé a vlastně i příjemné.

Je skutečně hodně tekutý a čirý jako voda, takže velmi opatrně s aplikací, ať si jej zbytečně nedáte moc. Mě se ho napoprvé vylilo víc a příště jsem si to už pohlídala. Dobře se aplikuje přímo na vlasy a poté hned vytvoří hustou pěnu. Smývá se snadno a po vysušení jsou vlasy mega objemné! 


Pokud hledáte rychlou nápravu pro vaše vlasy, neváhejte ho vyzkoušet. Vlasy zjemní, uhladí, dodá objem a nezamastí se hned druhý den. Za mě velká paráda!
Je ideální pro dlouhé a hodně poškozené vlasy, takže pokud se v popisu vidíte, určitě do něj jděte. Já už mám asi třetí balení a rozhodně to není poslední.

Zaujala vás tato novinka?

8 komentářů:

  1. Konzistence jako voda? To zní zajímavě. :-) Určitě někdy vyzkouším.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, je tekutý a čirý jako voda a v tom je právě zajímavý :-)

      Vymazat
  2. Taky se snažím si hlídat, aby šampon neobsahoval silikony. Nicméně řadu Dream Long jsem měla a uvažuji i tomto kondicionéru :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tuhle řadu mám moc ráda, mým vlasům celkem vyhovuje a i když teď zrovna používám jinou značku, ráda se zas k Elseve vrátím. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to budeš nadšená i z tohoto kondicionéru, ten je nejpovedenější :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!