24. května 2022

Hydratační krém Alitura

Tentokrát bych se s vámi ráda podělila o velice zajímavý kousek. Jde o hydratační pleťový krém, na kterém se kromě výrobců značky Alitura podíleli i havajské včely. Ano, čtete správně. Krém totiž obsahuje řadu včelařských produktů, které poskytují pleti o mnoho větší hydrataci, ve srovnání s ostatními rostlinnými produkty.



Pleťový krém od americké značky Alitura je skutečný zázrak, protože dokáže obnovovat poškozenou kožní tkáň a zpomaluje proces stárnutí. 

Složení krému je z 95,4 % organického původu, bez konzervantů a jiných toxických látek. Hlavními účinnými látkami je včelí med, který vyvažuje mikrobiom a omlazuje pleť, extrakt z včelího propolisu pro obnovu a udržení zdravého vzhledu pleti. Z Havaje se na chvíli přesuneme do Německa k esenciálnímu oleji z německého modrého heřmánku, který má chladivé  a zároveň vyživující účinky.

Textura krému je řidší, krémovo-olejová. Má lehce nažloutlou barvu a přijde mi, že je i lehce našlehaný. Voní hodně jemně a moc příjemně, jen úplně nedokážu rozeznat něco konkrétního.
Tváří se lehounce, ale nenechte se zmást. Je extra výživný a to na hodně dlouhou dobu. Když ho použiji večer na odlíčenou pleť, ještě ráno mám pleť krásně hydratovanou a napapanou. Stejně tak po ranním použití moje pleť nestrádá po celý den až do večera.
Pokud máte mastnější pleť, doporučuji s ním šetřit a hlavně hodně suchá a citlivá pleť si přijde skutečně na své. 

Krém se nanáší praktickou pumpičkou a na celý obličej i dekolt bohatě postačí tři zmáčknutí. Já krém používám ještě s hyaluronovým sérem, se kterým si výborně rozumí. 


Složení: čištěná havajská voda, extra panenský olivový olej, kakaové máslo, včelí vosk, pupalkový olej, šťáva z aloe vera, včelí med wilelaiki (Pepřovec brazilský), extrakt z včelího propolisu, éterický olej ylang ylang, éterický olej z santalového dřeva, éterický olej z německého modrého heřmánku, éterický olej z rakytníku, esenciální olej z měsíčku lékařského, esenciální olej z mrkve, vanilkový éterický olej, želatina.

Vzhledem k vyšší ceně oceňuji i velké 100 ml balení. Má hodně tmavé sklo, takže není vidět, jak se krém postupně spotřebovává a kolik vám zbývá. Lze to tedy jen odhadovat podle váhy. Na druhou stranu je ale stoprocentně chráněn proti zkáze. Praktická pumpička je z hygienického hlediska třešničkou na dortu. 

Pleťový krém je k dostání na stránkách Puravia.cz.


Na závěr jen připomínám, že pro vás stále platí slevový kód MYCOSMETICS5 s 5% slevou na celý sortiment na stránkách Puravia.cz, který je platný až do konce roku 2022.

Zaujal vás tento krém?

4 komentáře:

  1. Značku vidím prvně, ale zaujal mě ten obal, je tak elegantní!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano. A ten obsah je ještě zajímavější, jsem z krému nadšená :-)

      Vymazat
  2. Značka mi nic neříká, ale krém vypadá lákavě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je úžasný a mám pocit, že ho nikdy nepotřebuji, jak je velký a stačí ho málo :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!