9. července 2022

Rtěnky Vinyl Ink od Maybelline

Konečně tekuté rtěnky, které nejsou matné, ale krásně lesklé! Rtěnky Vinyl Ink od Maybelline jsou vysoce pigmentované a neskutečně dlouho vydrží. Jsou prakticky neslíbatelné, vydrží pití i jídlo (pokud teda zrovna nejíte něco mastnějšího) a vydrží i letní horka. Zdá se, že tedy vydrží úplně všechno!


Rtěnky mají tekutou konzistenci a oceňuji i užší aplikátor, díky kterému se rty precizněji líčí. Třeba matné verze Matte Ink mají aplikátor širší a tento mi vyhovuje o něco víc. A mimochodem, nádherně voní a navíc jsou veganské!
Jsou to neskutečné držáky. Proto se i hůře odličují a i když se náhodou obtisknou na zuby, jen tak jazykem barvu nesundáte. Po zaschnutí se nijak moc neobtiskávají a nesetřete ji ani jinak během dne jako klasické rtěnky. Malinko tedy během dne slezou, ale neznám žádnou rtěnku, která by vydržela na rtech bez hnutí 12 hodin. Rtěnka je hezky krémová a nevysušuje, navíc mezi rty tolik nelepí, jako to občas dělají třeba matné verze Matte Ink. 


Rtěnky můžete pořídit na Notinu nebo v drogeriích. Na výběr je celkem 5 odstínů, na Notinu jich je k mání dokonce 7, tak doporučuji kouknout sem, ať máte větší možnosti výběru.
Když tedy mohu srovnat tyto lesklé Vinyl Ink s matnými Matte Ink, tyto vyhrávají na celé čáře a jakmile budete mít možnost je zkusit, dlouho neváhejte.



Po kterém odstínu byste sáhli? A máte raději tekuté rtěnky nebo jste věrní klasickým?

13 komentářů:

  1. Ahoj, na tyto rtěnky jsem slyšela hodně chvály. ☺♥ Ještě, že já ty tekuté neumím aplikovat.
    ☺♥
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné odstíny, nejvíce se mi líbí ten tmavě růžový. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten je krásný. Odstíny vypadají spíše nude, ale jsou syté a docela výrazné :-)

      Vymazat
  3. Nejvíce se mi líbí ten prostřední odstín na poslední fotce!

    OdpovědětVymazat
  4. Obdivuji ten futuristický design. :) Odstíny bych brala ty krajní.

    OdpovědětVymazat
  5. Zajímavé články o kosmetice.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!