25. července 2022

Sérum na řasy a obočí od Saloos

Když jsem narazila na cenu u séra na řasy a obočí od Saloos, řekla jsem si, tady něco nehraje. Všechna růstová séra, co jsem totiž vyzkoušela v minulosti se nedala koupit pod 1500,- Kč a to od Saloos stojí neuvěřitelných 169,- Kč.
Není to tak dlouho, co jsem vyzkoušela sérum na růst řas od jiné značky a řasy mi neskutečně povyrostly. Většina sér ale funguje tak, že pokud je přestaneme používat, řasy se brzy vrátí do své původní délky. Museli bychom je tedy používat neustále a platit za ně horentní sumy. 
Tak jsem si řekla, že bych jako udržovací sérum na řasy mohla zvolit právě to od Saloos.



Už jsem vyzkoušela hodně sér na řasy a tohle je něco úplně jiného. Má štětinový kartáček jako klasická řasenka a používá se tedy na samotné řasy, nikoliv podél linie řas na víčko. Já sérum používám vždy večer po odlíčení na řasy a lehce si s kartáčkem přetřu i víčko. 


Sérum mi hodně pomohlo v tom, že efekt dlouhých řas po konkurenčním séru trvá a řasy ještě malinko povyskočily. Řasy mi navíc skoro nevypadávají, a to ani při odličování nebo když si nějak razantněji protřu oko. 

Sérum se používá pravidelně 2x denně a mělo by řasy prodloužit a zvýšit objem o 18 %. Za mě je to rozhodně skvělé sérum s přírodním složením a za ty peníze do něj určitě jděte. Jen pokud jste nepoužívali jiné růstové sérum, rozhodně si budete muset na výsledek počkat několik měsíců, ideálně alespoň dva. Po týdnu zázraky nečekejte a také musíte dodržovat pravidelnost, která je asi tím nejdůležitějším faktorem.

Složení je na bázi olejů a miniaturní kapičky oleje nechá i na řasách. Určitě vám ale nijak nezamastí oční okolí a do očí se také nic nedostane. Oči tak nijak nedráždí a celkově o něm ani nebudete vědět.

Složení: bio ricinový olej, bio arganový olej, bio extrakt z listů aloe vera, bio šípkový olej, extrakt ze světlice barvířské.

Jediné co, tak jsem musela sérum vysvléct z etikety. Já prostě musím vidět, kolik mi přípravku ještě zbývá a přes etiketu to tak úplně vidět nejde.


Na bio sérum na řasy a obočí můžete mrknout na stránkách Saloos.cz.

Používáte nějaká séra na podporu růstu řas?

5 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Moc děkuji :-) je to ale hlavně díky sérům, jinak je mám takové průměrné :-)

      Vymazat
  2. The ingredients sound promising. Thanks for the review.
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle sérum mám doma a jsem s ním taky spokojena. Za málo peněz pěkně poslouží, ale souhlasím s tím, že na výsledek je třeba si počkat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto s tebou souhlasím, ale ta cena je fakt hodně super :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!