22. července 2022

Vitaminová bomba na vlasy s červeným pomerančem Garnier Fructis Vitamin & Strength

Je to už nějaký ten pátek, kdy se v drogeriích objevila nová řada na vlasy s červeným pomerančem Garnier Fructis Vitamin & Strength. Jde o posilující řadu s červeným pomerančem, vitaminem C a biotinem. Právě biotin je látka podporující růst vlasů a snižující jejich vypadávání. Já sama jsem ho v minulosti zobala v tabletkách, abych měla hezké vlasy a nepadaly mi.
Nejlepší je na celé řadě ovšem svěží ovocná vůně, která skutečně připomíná krvavý pomeranč. Úplně mě vrátila do dětství, kdy mi mamka toto ovoce kupovala a já ho zbožňovala. Teď už jsem červené pomeranče neviděla v obchodech roky a budu po nich muset zase zapátrat.


Bezoplachová péče Garnier Fructis Vitamin & Strength má opravdu velké 400 ml balení, které vydrží neskutečně dlouho. Stačí totiž nanášet jen velmi malé množství, a to i na dlouhé vlasy. Přiznám se, že nemám moc ráda bezoplachové produkty, protože moje vlasy jsou hodně jemné a také jich nemám zrovna nadbytek. Už druhý den mám většinou vlasy lehce mastné a abych si je nemusela mýt každý den, stáhnu je tak raději do culíku. To vlasům také moc nesvědčí a pak se mi i trochu lámou.
Každé další zatížení je tak pro mě pasé. Tato péče je ale nijak nezatíží a s každým použitím jsou vlasy lesklejší a lépe se rozčesávají.


Po umytí vlasů šamponem nedám bez kondicionéru ani ránu. Měla jsem i období, kdy jsem se mu vyhýbala, protože jsem někde četla, že to vlasům škodí. To je ale hloupost a bez něj mám vlasy drsné na omak a vysušené jako při celodenním pobytu na sluníčku. Tento kondicionér vlasy zkrotí, vyhladí a hlavně jdou hezky rozčesávat bez cuchání a vytrhávání.
Jak šampon tak kondicionér vlasy jako bonus hezky provoní a mytí je tak nejen nutným, ale i příjemným zážitkem.


Velmi zajímavé je vitaminové sérum na vlasy a pokožku hlavy. Na rozdíl od předchozích kousků je bez silikonů a nanáší se praktickým kapátkem, které si z lahvičky natáhne akorát potřebnou dávku.
Sérum je tekuté, ale ne husté či lepkavé a vlasy nijak nezamastí ani neslepí. Jsou krásně lesklé už po prvním použití. Dá se používat na suché i mokré vlasy, mě více vyhovuje po umytí na vlhké vlasy.  
Sérum je díky biotinu prospěšné i na pokožku hlavy, především na suchou s tvorbou lupů. 

Pokud tedy máte vlasy jemné a řídké a padají vám, určitě si v lékárně kupte biotin. Dá se pořídit celkem levně, takž to není žádný předražený doplněk stravy a navíc funguje. Jeho účinky můžete podpořit používáním této řady Vitamin & Strength a vyřešíte tak hned několik problémů s vlasy. 



Už jste tuto řadu v drogeriích objevili? A co pomáhá na posílení vlasů vám?

8 komentářů:

  1. Řada mě moc zaujala, takže určitě po ní mrknu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jako musím říct, že mě tato řada velice zaujala. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já v drogerii nebyla ani nepamatuji a teď na vlasy pomalu spotřebovávám zásoby. Nicméně už mám v zásobě jen poslední šampon a kondicionér, takže brzy budu muset vyrazit na nákupy. Rozhodně mám v plánu si ale znovu pořídit řadu Dream Long.

    OdpovědětVymazat
  4. Tenhle šampon jsem si koupila, protože se mi hrozně líbila ta zelená. Dlouho jsem okolo něj chodila a nakonec do něj šla, ale jsem zklamaná z vůně. Mně to docela smrdí. Jako zvládnu to, ale teda chyba, že jsem to neočuchala 🙄.
    Jinak jak mají tohle sérum, tak měli takový zázvorový a to jsem úplně milovala. Celá hlava mi voněla zázvorem a bylo to boží. Vůbec jsem nevěděla, že ho přestanou prodávat a nekoupila si do zásoby. Jako žádnou změnu jsem enviděla, ale šlo mi hlavně o tu vůni...

    MOJE PRVNÍ KOREJSKÁ KOSMETIKA 🎁 (FIRST IMPRESSION&JAK OBJEDNAT&NEPLATIT CLO) | STYLEVANA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé tak to mě ta vůně zase naopak dostala. Každému hold voní něco jiného :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!