9. listopadu 2022

Svíčka DW Home Snickerdoodle s vůní sušenek

Když si vybírám svíčky, jdu bez váhání po gurmánských vůních. Vůně jako citrusy, oceán, louka, cedrové dřevo a podobně, tak ty mě nechávají zcela chladnou. Ale takový kokos, slaný karamel, káva nebo pečené jablko, to je jiná. A co potom takové sladké sušenky! Ideální podzimní, ale také sváteční vánoční vůně.



Z bezpečnostních důvodů si vždy vybírám svíčky ve skle. Z plechovek už jsem vyléčené, protože mi jedna po rozpálení vypálila tmavé kolo do dřevěného konferenčního stolku v obýváku. Moje chyba, že jsem svíčka nedala na podložku, ale i tak už nechci ty plechové nikdy více vidět.

Svíčka Sušenky od kalifornské značky DW Home voní jako čerstvě upečené máslové sušenky se skořicí a třtinovým cukrem. Nebýt to svíčka, asi si ji spletu s pudinkem a už by byla ve mě.
Co se týče balení, tak to je obří super mega velké balení, celých 758 g a měla jsem svíčku problém i udržet v jedné ruce. Tak velkou svíčku snad nemůžu ani za jednu svíčkovou sezonu vypálit!
Svíčka má dva knoty a vzhledem k té velikosti dává místnosti i dost světla. Je to taková malá lampička, která vám navodí příjemnou intimní atmosféru a navíc i ušetří neustále se zdražující energie. 


Svíčka voní opravdu božsky a provoní celou místnost. Já si se svíčkami i docela vyhraji, protože když už dohořívají a vytvoří se v nich jezírko, musím si s nimi různě točit, aby vosk stékal po stěnách. Působí to na mě antistresově a pravděpodobně to dělám jediná na světě, ale neskutečně mě to uklidňuje. 
Děláte také se svíčkami podobné blbinky nebo je necháváte prostě hořet tak, jak mají?


A takhle to někdy dopadá, když fotíte s jedlými rekvizitami v podobě sladkých sušenek. Naše čivavka mi pořád moc ráda pomáhá, krade co jde a občas i rozkouše kosmetiku, kterou jsem ještě ani nestihla vyfotit. 


Sušenkovou svíčku DW Home můžete pořídit ve třech velikostech na e-shopu Fragonito.cz. Určitě na svíčky mrkněte, nabízí jich tolik, že nebudete vědět, kterou vybrat dřív. Vybírat můžete ze spousty podzimních vůní a věřím, že si vyberete. 

Jaké vůně máte u svíček nejraději vy? A po které svíčce byste z Fragonita sáhli vy?

8 komentářů:

  1. Zajímavá vůně a moc se mi líbí desgin té svíčky! Hned bych po ní také sáhla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Design je jednoduchý, ale nic proti tomu, jak svíčka dokonale voní :-)

      Vymazat
  2. Ta musí božsky vonět, podobné vůně mám nejraději:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to peckovní vůně, hodně intenzivní a taková jedlá :-)

      Vymazat
  3. Určitě je to velice zajímavý vůně.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ta musí vonět naprosto dokonale, pro adventní čas jako stvořená! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, úplně mi na tu vánoční náladu pomáhá :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!