19. srpna 2020

Cloudové pleťové bubble masky od Bielendy

K létu patří ovoce, pestré barvy a když tohle všechno zkombinujeme, získáme pestré ovocné pleťové masky od značky Bielenda. Pokud se nepletu, značka je polská, což vůbec neznamená, že masky nemusí být kvalitní. Znám spoustu polských kosmetických značek, které mám ráda a bez obav je používám. Takže když to naši sousedé nemají příliš vychytané s potravinovým průmyslem, kosmetika jim docela jde. Kosmetika Bielenda je samozřejmě dermatologicky testovaná, takže není třeba se ničeho obávat.

Pleťové masky Bielenda


Masky mají jemnou, gelovou texturu a barva je vždy podle masky. Na pleť se nanáší pohodlně prsty a teď přichází to největší překvapení. Po chvilce mě maska začala na pleti bublat, takže to, že masky jsou bublající, mě velmi mile překvapilo. Obaly jsem dopředu až tak moc nestudovala a bubble je napsáno na balení docela malým písmem, proto se to dá lehce přehlédnout. Myslím, že ani na stránkách Notina jsme tyto informace při objednávce nezahlédla a čekala jsem klasické krémové masky. No a ejhle, jde o bublinky! 
Maska vybublala poměrně rychle a ze začátku to i lehce šimralo. Bylo to ale příjemné a po chvilce to přestalo. Pak už jsem se jen musela pořád dívat do zrcadla, jak mi to sluší.

Žlutá pleťová maska Cloud Mask Banana Cabana je určena na hloubkovou hydrataci a vyživení pleti a ta vůně vás bude rozhodně bavit. Je typicky banánová, ale ne chemicky, to mi u kosmetiky hodně vadí.
Dalším kouskem je rozjasňující zelená Cloud Mask Mohito Despacito. Vůně masky je svěží citrusová a lehce přechází do sladka.
Pro detoxikaci pleti je určena modrá borůvková Cloud Mask Merry Berry. Maska má blankytně modrou barvu a vůně není tak výrazná, jako u předchozí Mohito. 
Všechny tyto masky stojí kolem 50,- Kč, jen energizující mangová Cloud Mask Mango Balango v oranžovém obalu vyjde na necelou stovku. Velikost balení je stejná, takže nevím, proč je jednou tak drahá. Pravděpodobně proto, že mango není zrovna nejlevnější surovina, ale kdo ví...

Ovocné bubble masky

Masky mě baví svým designem, a to byl hlavní důvod, proč jsem si je vybrala. Lákala mě ta osvěžující smršť ovoce, což je na léto ideální. Cena je také příjemná a klidně bych do nich šla znovu. Hlavně také po zjištění, že jde o bublající masky, které i příjemně voní po ovoci. Co se týče účinků, nezaznamenala jsem mezi nimi žádné výraznější rozdíly. Liší se jen obalem, barvami a příjemnými vůněmi. Na mé citlivé pleti žádnou neplechu neudělaly, takže proč ne.

Jak se vám tyto masky líbí?

16 komentářů:

  1. Masky se mi líbí balením. :) Jsou fakt roztomilé a ještě ke všemu voňavé. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Balení mají naprosto úžasné, určitě se po nich podívám. Ano, kosmetika polákům jde, viz třeba Ziaja.
    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
  3. Masky této značky, vlastně ani samotnou polskou značku neznám, ale zaujaly mne. Banán, cokoli s banánem nepřipadá pro mne v úvahu, neboť ho od mala prostě nesnáším....☺, ale zelená a mangová maska mne nadchly. Díky moc za super recenzi a přeji prima den. ☺
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já banány taky nevyhledávám, ale v kosmetice mi nevadí. Mám to stejně jako s kávou, kterou nepiju, ale třeba kávový sprcháč je super :-)

      Vymazat
  4. Jeee, ty jsou krásný :) Taky by mi hned bily do očí a musela bych aspoň jednu vyzkoušet :) Bublinkovou masku jsem ještě nikdy neměla, ale přijdou mi hrozně super :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě nějakou bublinkovou vyzkoušej, je to docela zážitek :-)

      Vymazat
  5. Yay it looks so cute. I will give this product a try.

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadají vážně skvěle, tu mangovou bych ráda vyzkoušela. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!