31. srpna 2020

Elseve Dream Long - zachraň poslední 3 cm!

Určitě jste už v televizi slyšely hlášku "Zachraň poslední 3 cm". Možná jste se zrovna nekoukali na obrazovku, takže vám uniklo, že se jedná o vlasy. Konkrétně o 3 cm konečků vlasů, které se rády třepí a když si chcete nechat narůst hodně dlouhé vlasy, je to bez poškození prakticky nemožné.
Většinou to dopadá tak, že jakmile vlasy dosáhnou určité délky, přestanou růst a třepí se, takže to vyžaduje jistý zásah kadeřnice. Já si většinou efekt hezkých vlasů od kadeřnice užívám tak týden, pak už musím sahat po intenzivnějších kůrách a maskách a od poloviny délky ke konečkům je mám hodně vysušené. Ke kořínkům si tak vystačím jen s kondicionérem, od půlky ke konečkům tak musím aplikovat masku, takže mytí a péče o vlasy není až taková zábava a zabere to hodně času.



Vlasová řada Elseve Dream Long je to pravé ořechové pro dlouhovlásky. Sestává z šamponu, balzámu, vlasového krému a jednorázové masky v podobě zábalu. Na tuto řadu jsem četla spoustu pozitivních recenzí i od holek, které mají kratší vlasy. Řada není úplně horkou novinkou, protože ji v drogeriích už nějaký ten pátek vídám. Co je ale nového, je hřejivá maska na vlasy Elseve Dream Long Steam Mask


Maska je obohacena o ricinový olej, přírodní keratin a vitaminy, které vlasy vyživí do hloubky. Nejde o klasickou masku, ale samohřejivou a používá se spolu s čepicí, pod kterou se veškerý zkrášlující efekt odehrává. Po vyndání z obalu není suchá, ale nasáklá. Na trhu jsem nic podobného zatím neviděla a je to tedy takový malý unikát. 
Před aplikací masky je dobré vlasy pročesat hřebenem, aby se maska lépe nanášela a dostala se ke každému vlasu. Masku jsem nanesla klasicky do celých délek a pak zatočila do drdůlku. Po nanesení čepice jsem ihned cítila jemný hřejivý pocit, který se stupňoval, ale nebylo to tak, že by se to nedalo vydržet. To vydrželo pár minut a potom to postupně ustávalo. 
O zahřívací efekt se postará olej, který působí spolu s intenzivním balzámem a efekt regenerace je tak ještě více umocněn. Doba působení je stejná jako třeba u pleťové masky, cca 10 minut. Po masce stačí vlasy umýt klasicky šamponem a je to.
Efekt poznáte již po prvním použití, kdy je struktura vlasů vyhlazená a vlasy jsou zdravě lesklé. 


Řada je fajn na každodenní použití a určitě s ní nic nepokazíte. Já si oblíbila právě novou masku, kterou je fajn používat jednou týdně pro zlepšení stavu i vzhledu vlasů. Obzvláště teď po létě, kdy jsou vlasy více vysušené a od sluníčka dostávaly zabrat. S příchodem podzimu tak nemusíte nutně jít do kratšího sestřihu, ale vybrat si jen silnější vlasovou výživu.

Také máte problémové konečky u dlouhých vlasů? A zkoušeli jste už nějakou podobnou vlasovou masku?

12 komentářů:

  1. Ja mám problém s rozštiepenými končekmi. Už som počula o tomto šampóne, ale nejako som tomu neverila. Po prečítaní článku mám veľkú chuť ho vyskúšať! ;) Priala by som si mať krásne dlhé vlasy. ♥

    Blog of Sunflower ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Používám tento kondicionér a jsem s ním moc spokojená, přijde mi, že mým vlasům sedí. Mám dlouhé a docela hrubé vlasy. Ale mamka, co má docela jemné vlasy, té vůbec nevyhovuje. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kondicionér docela zjemňuje, takže to bude asi tím :-)

      Vymazat
  3. Elseve mi vždy vyhovoval a tuto řadu jsem také měla. ☺

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle řadu jsem už měla a byla docela fajn, ale nic z čeho bych si na zadek sedla. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě zaujala hodně ta hřejivá maska na vlasy, protože to pro mě bylo něco nového :-)

      Vymazat
  5. Tuhle řadu momentálně používám a moc mi vyhovuje. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ve mě to vždy evokuje asociace typu: slepí vám to silikonem konečky k sobě, takže budou vypadat jednotné. Nevím. Nějak tomu nevěřím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nic neslepuje, ale silikon tam bohužel je, je to běžná vlasovka z drogerky :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!