26. srpna 2021

Bio královský pleťový peeling

Značku Saloos jistě není třeba představovat. Stejně tak si troufám říci, že i jejich královské péče. Já vyzkoušela všechny a nejvíce mi vyhovovala ta s bergamotem. Za sympatické peníze dostanete tu nejčistší péči o pleť, která skutečně funguje. Jelikož se s vámi ráda dělím o novinky, možná byste čekali novinku v podobě další královské péče. Na jednu stranu vás možná zklamu, protože nová královská péče se nechystá. Tedy alespoň o tom nic nevím. Naopak vás ale potěším něčím unikátním, co zatím v portfoliu Saloosu doposud chybělo - pleťový peeling. Ty na tělo jsou k mání už dlouho, ale peeling na pleť a ještě královský, to je něco!



Na výběr jsou hned dva peelingy, a to s damašskou růží nebo bergamotem. Já měla velký problém, po kterém sáhnout. Růže miluju, ale hodně mě ovlivnila dobrá zkušenost s bergamotovým sérem, takže jsem se přiklonila k tomuto více svěžímu. 

Co se týče účinků, na ty nemusíte na rozdíl od královské péče čekat dlouho. U peelingu očekávám hlavně abrazivní účinky, které ovšem musí být na pleti příjemné a ne bolestivé. Některé peelingy na trhu jsou hrubé jako drátěnka a pleť mám po nich začervenalou a ještě dlouho mě pak nepříjemně pálí. Tento kousek od Saloosu má zrníčka sice poměrně velká, ale na pleti nepůsobí drsně, navíc jich je tam méně, takže je šetrný. K tomu všemu je zjemněný arganovým olejem, který o pleť pečuje. Třešničkou na dortu je svěží vůně esenciálního oleje, podobná královské péči s bergamotem. 
Pleť jsme měla po smytí úplně jinou, než jsem u peelingů zvyklá. Vždy ji mám hodně suchou a staženou, po tomto jsem ji měla, jako bych právě použila pleťový olej. S následnou péčí to tak nemusíte nijak přehánět, o pleť je postaráno už v prvním kroku.

Hodně netradiční je balení. U peelingu jsem zvyklá na klasickou dózičku, ze které musíte peeling rýpat prsty. Toto s pumpičkou připomíná spíš balení nějakého séra nebo pleťového krému. Měla jsem trošku obavy z toho, aby zrníčka ústí neucpávaly, ale pokud ho budete používat pravidelně, nic takového vás nepotká. Občas se to stane, pokud necháte produkt ležet půl roku bez povšimnutí. Za půl roku bude ale peeling určitě pryč, protože ho prostě nemůžete jen tak nechat a svádí vás používat ho každý den!


Podtrženo a sečteno, peeling je skvělý. Vždycky, když Saloos uvede nějakou novinku, nemám ani nejmenší pochyb, že by se nejednalo o další pecku v pořadí. Ať už jde o královskou péči, řadu s CBD, cokoliv co se dostane do regálů v drogerii, stojí za to. 
Tento peeling mohu s klidným srdcem doporučit, je to opravdová chuťovka pro pleť v královském balení.
Kdyby vás peeling zaujal, je už nyní k dostání na oficiálních saloosích stránkách.


Co říkáte na nový pleťový peeling? A který byste si vybrali, s damašskou růží nebo bergamotem?

11 komentářů:

  1. Balení na peeling je teda zvláštní, ale jinak vypadá moc dobře :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem si také hned říkala, ale neucpává se a funguje dobře :-)

      Vymazat
  2. Já jsem si myslela podle 2 prvních fotek, že je vidět do balení a tak je vnitřek krásně zelený. Škoda, že to tak není :D. Každopádně peelingy miluju, hlavně na tělo. Na obličej používám chemický peeling, takže fyzický už nepotřebuju. Ale stejně ho někdy používám :D. Jinak saloos mi vždy byl moc sympatický, ale zatím jsem měla jen nějaké olejíčky :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peeling skutečně zelený je, takže nejsi daleko od pravdy :-) na chemické peelingy nemám odvahu, jsem spíš pro tuto šetrnější formu :-)

      Vymazat
    2. Pokud se toho bojíš, což chápu, tak by ti mohly sednout i různé kyselinky - naopak jsou šetrnější jak fyzický peeling (glycolic acid, lactic acid, salycilic acid, mandelic acid - vše The Ordinary). On totiž docela nešetrně porušuje horní vrstvu kůže, což může občas uškodit. Ale jak říkám, já ho i tak někdy používám :D. Prostě mě to baví.

      Kažodpádně na Saloos se fakt musím podívat více, myslím, že je zbytečně ignoruju.

      Vymazat
  3. Vůbec nevím, který bych si vybrala, ale rozhodně nějaký vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také to byl pro mě oříšek, ale nakonec svěží bergamot zvítězil :-)

      Vymazat
  4. Vypadá hodně dobře, peelingy zkouším moc ráda a tak i třeba tomuto dám někdy šanci. :)

    OdpovědětVymazat
  5. No tak tohle je nádhera! :) Budu muset nějaký vyzkoušet.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!